A nejlonszatyros nyilatkozatával botrányt kavart Zuschlag Jánost egy bevásárlóközpontban érte az inzultus – írja az Magyar Nemzet.

A volt MSZP-s képviselő telefonon elmondta Hír Televíziónak, hogy szombaton este egy bevásárlóközpont ajtajában egy 40 körüli férfi azt mondta: „Ezt nem felejtjük el neked, és ezért meg fogsz halni" - olvasható az MNO-n.

Zuschlag szerint olyan emberről lehetett szó, aki a jelenlegi ellenzék aktivistája, vagy az ő ideológiáját valló személy, hiszen nyilván jelen pillanatban az ő érdekeiket sérti elsősorban a hamarosan megjelenő könyve. Mint az interjúban elmondta természetesen tesz rendőrségi feljelentést, mert nem szeretné, hogy akár a családját, vagy akár őt rendszeres jelleggel lehessen fenyegetni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
@nahát: @furfang: Angyalkáim! Aki balosként gerinctelen, az jobbosként is az!
Vigyétek, köztetek bőven van helye az ilyen jellemtelen senkiknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Már több,akár jobbról-balról kisült-elsült-odakozmált esetben idevéstem már, hogy nagyon -nagyon kevéske oxigén is elég egy embernek azhoz hogy átlendíthesse magát egyértelműen a napos oldalra!!!-Ezzel a palival sokat nyelettek,attól fulladozikEzt a kis patkányt most éppen...tavaszi szél frissen-ruganyossan simogatja-mint minden szemetet amit ideje eltakarítani...
dömdödöm
@furfang: széllel szemben nem lehet hugyozni akkor sem ha orbán tartja a farkadat
troppauerhumer
Minden Kormányváltó figyelmébe!
Lépjetek át a FideSS 2010-el azonos újabb választási sárdobáló ámításán-emlékeztetőul:Sukoró,tábornokok,Hunvald ügy stb utólag derült ki mind-mind ártatlanok - Simon ügyön hamar kipukkadt az őszödi beszéd,még hamarabb a Zusi ügy ,de még ezek előtt nem jött be rizsacsökkentési ámítás ,hát beújították a Simont,de így ugrott a pártpénz variáció amit a FideSS rá akart húzni az MSZP-re.
Most ezzel mint anno Szabadival ,járatni fogják Simont mindennap szíjon a választásokig ,oszt jónapot!...pianó...
A FideSSnek nincs halván fingja sem,terve se,ahogy még senki jobber nem tudott válaszolni,nyertek ok,mit csinálna a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?"
Ezeket mégeccer SOHA!

Simonnak jobb lett volna Kaya Ibrahim útlevelét használni, abba nem mert volna a magyar ügyészség belekötni... csak hát Kaya útlevele valamelyik FideSS pártvezető széfjében csücsül..

www.youtube.com/watch?v=_hQh4262aDc

Jó lett a klip mindent elmond múltról jelenről ez van sajnos...ennek kell véget vetni ápr.6-ával .
1998 tavasz - nyer a FideSS - felélik,szétosztják a Bokros csomag eredményeit,becsapják a népet a devizahitelekkel ,a 12 állami gazdaság lenyúlásával kezdődik a szabadrablás.
2010 tavasz - nyer a FideSS lásd a manyuptól a trafik,föld takarék ,KÖZGÉP,stadion mutyisztán,rizsacsökkentés böff,a háromszoros bóvli ,Paks,történelmi csúcson az államadósság
2010 ősz - ÖNK. nyer a FideSS - vörösiszap ár,közmunka,Mészáros Lőrincek,Papcsákok ,Rogánok,Kósák magukévá tették a...
szjupermen
@furfang: "A tetejétől az aljáig elvetemült, istentelen banda.Aki nem, az hosszú távon nem tudott megmaradni közöttük."
Milyen igazad van. persze, ha ezt a Fideszre mondod. Hiszen náluk bizonyosodott be sorra, hogy az általuk indított koncepciós perek sorra elbuknak.
Ez a vissza slagos ügy sem fog sokáig élni, mert előbb utóbb kiderül, hogy szokás szerint a "Fidesz fő kommunikációs stratégái, az amerikai Arthur J. Finkelstein és George E. Birnbaum" kampányötlete.
krumpliorr
Akkor végül is volt 6 jó éve a sitten.
Sokan szerethették, nem kell irigykedni!
Vizual
Van még ennél lejeb ? Ruttnert is, ezt a kis senkiházit is méregdrága bérgyilkosok üldözik. Ugyan már. A hasonló szint támadta meg őket. Nem tudom én mit tennék ha elvinnék a 60 milliomat vagy hazudnak a rovásomra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.