A Fidesz véleménye szerint a demokrácia lényegéhez tartozik, hogy legyenek az ország jövőjéről folyó viták; a kormánypárt viszont úgy látja, hogy nincs valós alternatívát felmutató, kormányzóképes igazi jelölt a baloldalon, ezért vita feltételei sem állnak fenn.

A Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írja, máig nem tudják, hogy ki a baloldal valódi vezetője: Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila vagy Bajnai Gordon. Hozzáteszik: azt sem tudják, hogy mit és mikor tudtak a baloldal vezetői Simon Gábor MSZP alelnök százmillióiról, mert nem hajlandóak elmondani.

A közlemény szerint csak azt lehet tudni, hogy a baloldal vezetői egymással többet vitatkoznak, mint politikai ellenfeleikkel, és szeretik megváltoztatni kéthetente a saját nevüket. "És azt is tudjuk, hogy egymást a gázrezsóra ültetnék fel, viszont ezek nem elegendőek kormányképes alternatívának" – fogalmaznak a közleményben.

Mesterházy Attila MSZP-elnök, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje szombaton jelentette be, hogy tévévitára hívja ki a miniszterelnököt április 5-ére. Hangsúlyozta: mivel a Fidesznek nincs programja és a "lakájmédia" sem kérdezi az ország gondjairól, ezért a kormányváltó erőknek kell szembesítenie a miniszterelnököt azzal, hogy mit tett ezzel az országgal. Amennyiben a kormányfő nem gyáva – folytatta – akkor kiáll erre a vitára.

130 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A baj csak ott van, hogy aki azt hiszi, a Kósa, Rogán, Áder, Szájer, Pokorni vagy a többi régi kollégista haver nem tudja réges-rég, hogy Orbán maffiózó, az nagyon téved. Tudják ők jól: nem buta emberek. Hanem aljasok. Mert ennek ellenére asszisztálnak neki, a megrendelők igénye szerint ingadoztatják a forintot, lopják szét az országot ők maguk is. Aztán most, mikor látják, hogy már Orbánnal tele a hócipője mindenkinek, szépen megpróbálják majd megpuccsolni, hogy a helyére kerüljenek. Csakhogy ő nem fogja adni a hatalmat. Ennek két kárvallottja lesz: az ország, és azon belül a jó szándékú, becsületes Fideszesek (mert vannak, személyesen ismerek többet), akik az életük munkájával megszerzett erkölcsi megbecsülésükkel támogatták meg ezt a rablóbandát. Ők vannak a legjobban becsapva, a legjobban kihasználva. Minket csak elnyomtak, megloptak, lehetetlenné tettek, külföldre üldöznek. Őket megalázták és naponta megalázzák hitükben, értékrendjükben, erkölcsükben, amikor ilyen dolgokat pártoltatnak velül kénytelen-kelletlen. És nem lehet olyan egyszerű ám kiszállni a Fidesz-táborból: utána nagyon megnézhetnék magukat. A bukás vagy a hatalom totálissá válása után pedig nekik, közFideszeseknek kell az őket ismerő emberek szemébe nézni naponta. Sajnálom őket...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tényfeltáró
Harács bajtárs még a kérdést sem érti, már hogy is állna le vitatkozni egy pár száz milliós kis-öcsivel? Olvasni meg csak a nagybetűvel írt eligazítást szokta, a birkáknak.
kacsa0707
Mivel Simor Gábor elbaltázta a kétszázötven millát amit Mesterházinak át kellet volna adnia a vita előtt, hogy biztos legyen a vita végeredménye.
Tényfeltáró
@kacsa0707

A vita végeredményét ingyen is lehet borítékolni, annyira nagy a súlycsoport béli különbség.
(A magánszámlákon levő pénzek ügyében meg az arra illetékes hatóság jogosult eljárni)
mariaberta
Nem vitázik, mert nem vitaképes, a Simon ügy pedig csak ürügy. A Simon ügy kiderítése az ügyészség dolga,/ na persze, hogy milyen ügyészségé, az más kérdés/.
Lehet véleményt mondani!
jancsik68
@kacsa0707: Simon un 250 milliót nem ir rá a képviselői bevallására,de Orbán a miliárdjait.Lasztovicza Jenci hol tüntette fel a 2,5 miliárd eltüntetett vörös iszap pénzt.Pol Petit az ilyen keresztényi lopások nem érdeklik.Mennyi forintot varázsoltak el pécsi és csanádi püspökségeienk istenük nevében.A hazug bagázs erről is énekeljen!!
hetöndöe
@verőce21: "Gyakorlatilag kár lenne ingyen reklámot csinálni főműsoridőben egy várhatóan parlamenten kívüli pártnak."

Ha ébren vagy,ne álmodjál kicsi fiú!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.