A magyar állam visszavásárolja az Antenna Hungáriát a francia TDF-csoporttól. Az Antenna Hungária (AH) Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt. (Aszáz százalékos részvénycsomagjának megvételéről írt alá...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libelle
Ahol az állam a tulajdonos ott mindig baj van. Az a vállalat biztos rövid idön belül megdöglik. Volt erre màr hosszú éveken át példa. Miert nem szól orbánnak senki? Vagy azok sem tudják? Szerintem nem, csak rájuk kell nézni egyszerüen strukturált agyu mind
kiskutyauto
Éjen kommunáci orbanizmus... éljen a viktatúra... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
kiskutyauto
@A Tündik bündije: Az ügyvezető még él, mert mindig míg a szerződést alá nem írja, illetve a tanú míg nem beszél, addig védett, addig még biztonságban van.. csak utána likvidálja az orbánmaffia... ;)
spu00
Meg tanulhatnák már végre, hogy mi a különbség az államosítás és egy vállalat megvétele között.De ezen túl érdemes még ellenőrizni, hogy ez a cég mennyi állami költséggel jár, s megvételével milyen megtakarítás érhető el.Ha ezeket megnézték,s káros, akkor emeljék fel a hangjukat. Károgni a varjú is tud. Mindegyik.
Senara
Az állam vissza veszi ,majd eladja sokkal olcsóbban simlicskázott ügyletekből gazdagodóknak .
bundi
@spu00: irogatunk...irogatunk...de ha valaki válaszol? akkor mint szürke szamár a ködben, el tetszik tünni...szabad ezt?
spu00
@bundi: Például mire kellene válaszolnom? Ezen az oldalon nem látok semmi válaszolni valót.
hetöndöe
@A Tündik bündije: Még életben van de bevette már a gyógyszereket és várja a TEK-et.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.