Idén márciusban is jelentős hiány várható az államháztartásban. Mivel az NGM várakozásai szerint az előző éveknek megfelelően alakul e hónapban a deficit, így az első negyedévben összejöhet az egész évre tervezett deficit kétharmada – írja a Napi.hu.

Idén az első két hónapban az államháztartás hiánya elérte 483,3 milliárd forintot, ami az egész évre tervezett 984,6 milliárd forintos deficit 49,1 százaléka. A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) várakozási szerint idén márciusban az elmúlt évekhez hasonló hiány alakulhat ki.

A folytatás sem lesz sokkal jobb: a nyári hónapokra meglesz a száz százalékos hiány is az NGM tervei szerint, ám ennek ellenére az éves hiány a GDP 3 százalékára csökken – mondta Banai Péter Benő, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) költségvetésért felelős helyettes államtitkára.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@coyote3: Megeloztel, pont ezt akartam irni.
Kiraboljak a kasszat arra az esetre ha megis buknanak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
De csak azért, mert minden területen "Magyarország jobban teljesít"!!
pityuka
Tapsoljatok birkák. Csak sikerül a végére teljesen leamortizálni az országot.
1magyar
Ha maradnak, Isten irgalmazzon az átlagpolgárnak, mindent megvonnak tőlünk, még a levegőt is.
coyote3
Mi ebben a meglepő? gy volt ez 2002-ben is:)))))
Yoda69
@coyote3: Megeloztel, pont ezt akartam irni.
Kiraboljak a kasszat arra az esetre ha megis buknanak.
coyote3
@csakafidesz: Már akkor is rabolt a fideSS igazad van :)))
whatthefuck
Az a helyzet hogy kell még egy ciklus nekik hogy a sok szar visszahulljon a fejükre, na meg a totális gazdasági kudarc hatalmon érje őket! Ezzel lehet évtizedekre vagy végleg kiirtani a fideszt a politikából, egy szép kis államcsőddel és erős ellenzékkel. Úgyhogy mindenki menjen el szavazni ellenük aki csak él és mozog!
1magyar
@whatthefuck: Már a vezetők úgy megszedték magukat,hogy ha egész életükben sem csinálnak semmit, akkor is megélnek.
nemkati
Nem jó a cím. nekem ez jobban tetszene:
@Brutális hiánnyal búcsúzik az utolsó Orbán-kormány:
nemkati
@nemkati: Fenébe, hogy nem lehet formázni ezt a szöveget!
nemkati
Megpróbálok egy másik variációt.
@Brutális_hiánnyal_búcsúzik_ az_ utolsó_Orbán-kormány:
Hellcat
Remélem megeszik a saját szarukat...és rájuk borul minden.
Nil
Még négy év és a kínaiak veszik át a hatalmat Magyarországon.
Nem a zsidóktól és a romáktól kell félni.
nemkati
@Hellcat: Nem tudom, mi borul rájuk, de szerintem a minden, az nem rájuk, hanem miránk fog borulni. :(
Hellcat
@nemkati: 2 lehetőség van...vagy mindenkire borul, vagy csak ránk ők meg elmenekülnek a vagyonukkal.
nemkati
@Hellcat: választhatok? Akkor már in kább az első. De inkább azt választanám, amit 13:48-kor tippeltél. Sajnos, erre van a legkevesebb esély. :(
Hellcat
@nemkati: Én is azt favorizálnám...de arra kis esélyt látok hogy esetleg a nép fellázadna és elkergetné őket mielőtt csődbe menne itt minden. A károk már így is hatalmasak és még mindig nagyon sok birka van a szavazók között...
nemkati
@Hellcat: Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem nagyon látni olyat, aki ezeket a károkat enyhíteni, pláne megtéríteni tudja. Próbálok bízni ebben vagy abban, de szép lassan kezdem elveszteni a hitemet. Egyet viszont biztosan tudok: ha ez a förtelmes banda hatalmon marad, akkor Isten irgalmazzon Magyarországnak!
Hellcat
@nemkati: Én se tudok jelenleg olyant akiről azt látnám, hogy szakértő és tényleg az ország jobbá tétele lenne a célja nem a rablás...a fidesznél pedig minden jobb...tele van köpönyegforgató megélhetési parazitákkal akik életükben nem dolgoztak...ez az ország sajnos halálra van már ítélve.
nemkati
@Hellcat: Hohó, a temetés még odébb van. Elmúltam 20 éves, de még hiszek a mesékben, és számítok a csodára. Tőlem akár már 10 nap múlva megtörténhet. :DD
Hellcat
@nemkati: Mindenhol fideszes ember ül...szinte minden média a fidesz kezében van...ha ellenzék nyerne...olyan ellehetetlenítő munka folyna hogy abba rokkanna bele az ország...a propagandáról nem is beszélve. "mi tökéletes állapotban adtuk át az országot blablabla"...ide kurva nagy csoda kéne...nagyon nagyon nagy.
hetöndöe
Kellett a lóvé a kampányra meg a birkamenetre.:-)))
miazavalami
Hogy mennyire brutális az csak a választások után fog kiderülni.
Nil
@nemkati: És ha a jobbik jön akkor méginkább
és ha a kettő együtt fog uralkodni akkor tényleg menni kell
nezelodo
Nem kell nagyon igyekezniük, hogy túlszárnyalják a 2002-es katasztrofális áprilisi államháztartási hiányt! Képzeljük el, mennyi beléptetőt vett volna a Tompika ha lett volna pénz rá. Azt az egy ócskavas halmazt is tíz évig lízingeltük utána, ha ugyan már kifizettük. Ráadásul büszkén készülnek a folytatásra. Ütemes taps, hangos bégetéssel cifrázva kedves híveik!
Brother Louie
@whatthefuck: nem csodálkozom azon, hogy az Összefogás nem nagyon hajt a sikerért. Ezt a trágyadombot átvenni, őrület lehet.

Egyszerűbb kivárni, amíg a panelprolik megunják Orbán miniszterelnök urat és elkergetik a következő ciklus felénél. Vagy előbb.
Tényfeltáró
Birkabarmok országa lettünk. A jövő véget ért.
lajospapa
Gyurcsány az oka! Meg a teljes baloldal. Ha nem indulnának a választáson, minden sokkal egyszerűbb lenne. És olcsóbb. Tán még választást sem kéne tartani!
Tekla
@1magyar: Elszámoltatás után , Szibériában?
@ Hellcat A csodát Jobbiknak hívják , az utolsó tétel lesz a szavazó lapon. Így lesznek az utolsókból elsők. :)
@Nil: Mit követtél te el , hogy ennyire félned kell a jobbiktól? Mert normális ember nem fél egy magyar érdekeket támogató , idegenek előtt nem betojunk párttól. Ártottál valakinek, csalsz , lopsz, ölöd az öregeket? Vagy miért kell ennyire félned a Jobbiktól?

Utoljára még egyszer a Jobbik nem az elvekkel köt kompromisszumot , igy saját programját követve nem lép koalícióra senkivel , eddig sem tette. Támogat mindent ami az országnak jó és semmit amit nem! a szocik játsszák azt a parlamentben , hogy nem azt nézik mit kell eldönteni , hanem ki a beterjesztője! A Fidesznél meg nincs lelkiismereti szavazás , csak parancsra!
aremy
@Yoda69: az igaz hogy kirabolták a kasszát de ha nyernek nem fogják vissza rakni.
Yoda69
@aremy: Persze hogy nem. Majd rakenik Gyurcsanyra meg az elmutnyocevre.
Gondolom a kovetkezo 4 evben is ezt fogjuk toluk hallani, amikor kartyavarkent omlik ossze a magyar gazdasag.
Desischado
Én is azt mondom, menni kell szavazni, mert ha a rablóbanda marad, VÉGÜNK VAN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.