Az unortodox magyar, pontosabban fideszes választási rendszer torzította a választások eredményét – valószínűleg jobban, mint anno a híres kékcédulás csalás. Csakhogy ez a mostani csalás törvényes, hiszen csaknem minden elemét beépítették a törvényekbe. Most, hogy gyakorlatilag megvan a szavazás végeredménye, részben számszerűsíteni is lehet a törvényes csalás következményeit.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Remélem, hamarosan búra alá kerül a hátizsák gazdája is, aztán lehet benne gyönyörködni hosszú, tömött sorokban állva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
@bukottbal: Nem töled akarok megtanulni. helyesen irni,mert te ehhez nagyon gyenge vagy.Orbán Viki apucija az a bizonyos bukott párt titkár,mert én még párttag sem voltam.Az egész Kövér család az MSZP-ből élt,anno.Söt,a fidessz mostani vezetése a bukott MSZP tagja volt.Gondolkozz,ha nem esik az ilyen cselekvés a nehezedre,bár számodra ez igen terhes lehet!!
magyarbakancs
Ez egy tökéletesen kidolgozott csalásvolt a 2014 parlamenti választás.
sokanvagyunk
A Fidesz beírta magát a történelemkönyvekbe. Volt ugyebár egy kékcédulás, most egy narancsos. - A gének-gyökerek nem hazudnak - a "finomhangolás" 2/3-os munkával törvényesítette.
human
Azt sejteni lehetett, hogy csalni fognak. Arra mondjuk nem gondoltam, hogy törvényesíteni is fogják.
Desischado
Nem értem, miért nem lép az Unió! Ez ugyan törvényileg rendben van, de akkor sincs rendben, hogy a szavazatok nem érnek ugyanannyit! A fideszeseké többet ér, mint a nem rájuk szavazóké! Hogy van ez? És más csalások is kiderültek már! Miért nem lép közbe az Unió, és ír ki egy új választást, és küld annyi megfigyelőt, amennyi csak kell! Miért hagyják ezt?!
human
@Desischado: Felnött emberek vagyunk. Nekünk kell ezt megoldani. Ha pedig a többség úgy látja, nem kell tenni semmit, akkor az is egy döntés, még ha a demokratikus ellenzék ezt nem is tudja elfogadni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.