Húsvéti hagyományokról beszélgetve hamar az új stadion jön szóba egy 1800 fős faluban, Felcsúton. Mégsem minden helyinek jó az új aréna, egy néninek még a kertjét is feltúrták miatta, de ő így is Fideszre szavazna.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Remélem legalább a szotyola árusok jól keresnek holnap!
Nem kötelező, de ajánlatos köpködni!
pityuka
Ha egyszer jogállam lesz Magyarországon, Orbán ellen két eljárás zajlik majd párhuzamosan. Az egyik az alkotmányos rend megdöntése miatt államellenes bűncselekmények elkövetéséért, a másik köztörvényes bűncselekmények, lopás, vesztegetés, befolyással való üzérkedés, hivatali visszaélés miatt. Szerencséje van, hogy csak egy élete van, mert mindkét eljárásban életfogytiglani büntetés fenyegeti.
Mexikóban ezt úgy mondanák: „Pancho”-t kétszer kell felakasztani.

nepszava.com/2014/04/velemeny/bartus-laszlo-rendort-kerunk-felcsutra.html
hetöndöe
Ez a stadion méltó emlékműve lesz az emberi butaságnak,a hatalomvágynak,a pazarlásnak,a nép médiák általi elbutításának és főleg annak,hogy sokan pénzért elárulták a hazájukat,míg mások fillérekért bégettek ehhez.
Egyben biztos vagyok,egy normális országban kiverte volna a biztosítékot, hogy a miniszterelnök házától,mely egy kis faluban leledzik,ekkora stadiont építsenek.Az ilyen csak diktatúrákban szokás.
Rajtunk röhög a fél világ és ez szomorú.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.