A cikk ugyan tavalyi, de most valamiért hirtelen újra aktuális lett. Valószínűleg a második börtönbüntetését töltő, egykori akasztói juhász sem úgy tervezte, hogy az 1995-ben megnyílt csodastadionjában 18 évvel később próbaidős gárdistákat és csendőröket fognak avatni. Márpedig most ez történt. "A közel százfőnyi avatásra váró tűzzel a szemében lépett a szent korona másolata elé, hogy fogadalmat tegyen arra, hogy a jövőben Gárdistaként és Csendőrként védi hazánkat,…

Forrás: taccs.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Pedig Stadler nem közpénzből építette...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
miazavalami
elég szedett - vetett népség. én úgy tudom a gárdát betiltották.
annyira hülye volt köztük valaki , hogy a republic dalt is összehozta velük. ilyen marhák is csak kishazánkban teremnek...
www.youtube.com/watch?v=OuxyMzRjB0A
karma1
Nem rohad az a stadion, csak a fuve van kiegve, de a szeksorok is jo allapotban vannak, es meg a festek sem pereg le, az epuletek is jo karban levonek latszodnak,...

Pedig mar 18 eves,... Nagykoru,... Oszt meg szuz, csak a Garda taposott bele a csulkeivel, amugy fociilag erintetlen,..:-))
coyote3
Pedig Stadler nem közpénzből építette...
gazdag dezső
Érdekes,hogy mennyire mindenki odavan a Gárdával!!!Talán félnivalójuk van azoknak akik ekkora port igyekeznek keverni??Mert szerintem a tisztességes ,becsületes embereknek nem kellene félni tőlük!!Valakinek kellene már rendet is tenni ha a rendőrség nem teszi,mert ők csak büntetni tudnak!! A bűnözök meg szaladgálnak szabadon,sőt előre megmondja a rendőrség,hogy hol mikor ne legyenek a bűnözők ,mert ők lesznek ottan.Hát hajrá Gárdisták,csendőrök !!! Mert ők fizetés nélkül csinálják azt amit csinálnak!!
feri57
Színtiszta náci fattyak esküt tettek. Mit bohóckodnak, hiszen be vannak tiltva, vagy ezek az idióták felülírják magukat törvényeinket, nem tisztelik törvényeinket, rohadt csürhe, szedett vedet alkoholista munkanélküli népség.
cacus
@feri57: Te meg Orbán rejtett erőforrása vagy mi? Hát ha van félnivalód nyugodtan rettegj csak, mert előbb-utóbb elvisz a Jobbik Szibériába :))))
sokanvagyunk
Schmitt Pál: Egy stadion is lehet szentély... :)
feri57
@cacus: Orbán rejtett erőforrása a Vona féle nácik. őket vetette be a TV székház szétverésénél is, de az országot szívesebben verték volna szét, ha nincs a bátor hős Gyurcsány Vezérünk.
És a Jobbik titeket hajt marhavagonokba elsőnek.
feri57
@cacus: Esetleg te is nácifattya vagy?
Meine Ehre heisst Treue
@feri57: Pubikám, azzal foglalkozz, ami rád tartozik!
cacus
@feri57: Az hát, az vagyok te ostoba véglény...Hány tyúkot kaptál a szavazatodért?
Senara
Mit találtam ...A miniszterelnök várhatóan hosszan a házban tartózkodik majd, ugyanis információink szerint vendégeket is fogad: úgy tudjuk, hogy Usztics Mátyás is az országgyűlésbe látogat, aki korábban részt vett a Jobbik által indított Magyar Gárda alapításában...hvg.hu/itthon/20140423_parlamenti_bizottsagok ...Ment a jussáért ?
Senara
Kicsi a világ :_))))) ti meg vitatkozzatok
evacica
@gazdag dezső: A gárda egy neo náci banda, egy demokratikus országban semmi keresni valója nincs! Egyetlen tisztességes ember nem tűr és támogat egy ilyen bandát!
miazavalami
@gazdag dezső: @cacus: @Meine Ehre heisst Treue: Egy olyan szervezettel amely arra esküszik fel , hogy a dolgozó embereket megvédje semmi baj sincs. De a gárda nem az. Nincs semmi kiképzésük , szedett vetett népség javarészt. Félő , ha hatalmat kapnak akkor azzal vissza is fognak élni.Nem így kell megszervezni, nem olyan embereket bevenni akiket a szél elfúj, vagy a hasuk előre húz.
Feri pedig ha cigány is semmi közötök hozzá! Van olyan ember mint itt bárki más!
Onkan
@evacica: Ez is egy vélemény. Van másféle is.
cacus
@evacica: Miért neonácik? Magyarázd már el kérlek!
cacus
@miazavalami: Az a baj veletek gárdafóbokkal , hogy nem tudjátok milyen egy cigányok lakta településen magyarként élni. Ott mutatkozik meg igazán a rasszizmus a romák részéről. Hány meg hány magyart bántalmaznak és gyilkolnak meg a származása miatt. A gárdán kívül más nem hallja, vagy nem akarja hallani a segélykiáltásokat. Akármilyen szedett vetett emberekből is áll a gárda, rajtuk kívül nemigazán számíthatnak másra a sorsukra hagyott honfitársaink.
Érdekesség: A zsidó, és a roma gárda miatt nem volt olyan nagy a felháborodás, mint a magyar gárda miatt, még a kormány részéről sem. Mindenkinek joga van megvédeni magát, csak a magyarnak nem?
gazdag dezső
Azt gondolom ,hogy nem is érdemes itt hozzászólnunk a dolgokhoz!! Sok itt a rossz ember ,a bűnözők pártfogói,akik rettegnek a fegyelemtől,a rendcsinálástól,és minden bolhából elefántot igyekeznek,vagy mamutot csinálni!! Egyre kevesebb már az igaz rendes ember,az igazi Magyar. Akik már lassan el is fogynak!! Kihalnak,kivándorolnak a világon szerte széjjel !!Többen lesznek itt már más fajú,nemzetiségű emberek akik jól érzik magukat ebben a poshadó csalók,bűnözők országában. Sajnos hogy ide jutott ez a híres neves Magyar nép. Kihal.Azért is van így kifordúlva az emberiség,mert kevés ,és egyre kevesebb az az ember aki dolgozni is akar,és úgy tisztességesen megélni. Csak hát akkor mit lopnak majd,és kitől,ha kifogy az igazi Magyarság.
gazdag dezső
Bár igazán kerülne hatalomra egy olyan párt akik valójában véget vetnének a lopásoknak ,emberek kirablásának,csavargók virágzásának,! Elszámoltatnák a volt kormányokat visszamenőleg egészen a politikai váltásig,és börtönbe kényszermunkára vinnék az elítélteket,és nem üdülésre. Hát ezért félnek sokan a jobbiktól,és a Gárdától!!Ők még nem loptak senkitől,és ok nélkül nem bántottak senkit,aki meg igen azt el is ítélték!A gárdatagok pénz nélkül társadalmi munkával dolgoznak egyenlőre,és nem magas fizetésért!! Mint sok rendőr akik benne vannak a bűnbandákban .Tisztelet a tisztességes rendőrőknek,csak kevés van abból!
gazdag dezső
Akik itt neonáciznak biztosan nem is tudják ,hogy az mit is jelent,csak azt hogy azt nem az nem jó ffújj!!Hát azért mert van nekik félnivalójuk!! Aki rendesen él ,becsületes ember,annak nem kell kitől,és mitől félni!! Aki meg másként él,és viselkedik,az börtönbe való!
gazdag dezső
Hogy szedett vedett banda?? Hát szertném látni azt a szedett vedett embert aki ilyet ír!!! Biztosan külöNbnek érzi magát azoktól ?? SOKAN SZERETNÉNK LÁTNI AZ ILYENEKET!AKIK NÁCIZNAK!
feri57
Tudjátok az a baj hazánkban, hogy igazából nincs rendvédelem.
Amikor a politikusaink a közvagyont milliárdos nagyságrendbe lopják, veszélyeztetik a nyugdíjat, hazánk biztonságos megélhetését, míg ők milliárdossá válnak.
szinte minden napra jut egy pénzintézet elleni lopás, trafik rablás, korruptak és szakképzetlenek a rendőreink, a hivatali dolgozók többsége sikkaszt, csal.
Miközben nő a munkanélküliség az életkörülmény egyre silányabb.
A Jobbikot az Iráni gárda irányítja és ezenkívül rasszista, náci fasiszta, neonáci gyülekezet, őrájuk nem lehet bízni a közbiztonságot. Ezért nem nyerte meg a választást se, igaz bejutott harmadikként, de lehetett volna első, ha nem neonáci nézeteket vall.
feri57
A Cigányainkkal nincs baj, ez csak a Jobbikosok rémálma!
Munkát kell nékik vissza adni a cigányainknak és a putriszintre lecsúszott magyarságnak is.
Ha van tisztességes munka, tisztességes fizetés, rendőrre nincs is szükség. De ez nem érdeke se a politikusainknak, se a szélső neonáci jobbiknak.
Az a baj egyesekkel, hogy nem lássák tisztán a helyzetet.
feri57
Sie kennen das Problem in unserem Land, die eigentlich nicht richtig geschützt.
Wenn die Politiker Milliarden von öffentlichen Vermögens gestohlen rechts, stellen eine Bedrohung für den Ruhestand, unser Land sicherer Lebensunterhalt, und sie werden ein Milliardär.
fast jeden Tag kommt, um den Diebstahl von einem Finanzinstitut, Tabakladen Raub, die Polizei ist korrupt und ungelernte Arbeiter, die Mehrheit der Angestellten unterschlagen, zu betrügen.
Während die Frauenarbeitslosigkeit wird immer ärmer Lebensbedingungen.
Darüber hinaus gelang es Jobbik und rassistischen, faschistischen Nazi-, Uhr Neonazi-Kirche nicht an die iranische öffentliche Sicherheit Personal überlassen werden. Es ist daher auch nicht die Wahl gewann, wurde es den dritten Platz, konnte aber zunächst nicht, wenn Neonazi-Ansichten gewesen.
feri57
A Magyarságnak, mindig is a magyar volt a legnagyobb ellensége, irtották egymást, sok volt annak idején a besúgó, Szegény Magyar népem!!!
miazavalami
@cacus: Dráűga! Szabolcsban lakom egy cigánytelep közelében. Nem ilyen védelmet kérek , mint amit a mostani gárda tud nyújtani.
miazavalami
@gazdag dezső: Dolgozó magyar vagyok akinek nincs félni valója, csak a csürhétől. Tök mindegy magyar vagy cigány bűnöző... , ja! és mostanság a kormánytól , hogy mi a mennykűt vesz már el megint tőlünk?
miazavalami
@feri57: Ezek azt hiszik , ha cigányoktól elvesznek minden segélyt akkor több jut nekik. De tévednek, mert az állam az aki meglop minket.
Sajna több a cigány bűnöző mint a magyar , de azt hiszem a magyarok közt is van aljas ember elég...
Nil
@gazdag dezső: A gárdisták - az emberiség alja- ahogy az SS is az volt.
Nincs mitől félnem - nem is teszem- pont ezért nincs rájuk szükség. A csendőrökre sincs.
Emberhez méltó életre - lakásra, élelemre, jövedelemre van szükség. Azokból a milliókból amit a gárda elkölt erre kellene fordítani. Ők csak uralkodni akarnak az embereken - kiskakasok a szemétdombjukon. És ők is lopnak -nem keveset - életeket.
miazavalami
@GeoCravker: Ez hosszú! Kicsit rövidebben...
Nil
Lehet hogy ezért kell ennyi stadion? Kedvezni a jobbiknak? Legyen hol gárdistákat avatni, ünnepelni Horthyt, Hitlert és a hozzáhasonlókat? Mert foci miatt nem kell ennyi.
feri57
Közmunkások tízezrei kerülnek lapátra! Munkahelyek nincsenek, egyre nő az éhezők száma, A magyar lakosság szegény rétegeinek nincs semmi tartaléka? mi lesz itt? Beláthatatlan következmények jöhetnek ha nem lesznek valós munkahelyek.
Nem csak a cigányok éheznek! Ha elindul a tömeg, ki állítsa meg?
Orbán Viktornak nem érdeke, viszont Felcsúton stadion épül.
csa-csa
@gazdag dezső: NA VÉGREE!!!
Amennyiben a gárdisták vagy csendőrök - mindegy minek nevezik- laposra verik a tetves bűnözők pofáját, hát felőlem ott masíroznak ahol akarnak ha engem megvédenek a mocsadék csűrhétől! és nem érdekel cigány, román, magyar, kinai ... aki ki akar rabolni, lelőni leszúrni, - agyonverni azt remélem időben akár ki is nyírhatja akármilyen gárdának nevezik is!

miazavalami:"Dolgozó magyar vagyok akinek nincs félni valója, csak a csürhétől."
NA ÚGYE!!szóval Jöjjön csak az a gárda, meg a csendőrség!!

Evica: úgy látszik még (hála a sorsnak) nem raboltak ki, nem vertek össze, nem bántották a gyereked, vagy bármelyik szerettedet. Majd másként beszélnél.

@miazavalami: @evacica:
keresztapa
@feri57: A Sztálini kommunista eszme érdeke volt a náci szó ragasztása azokra; akik a Sztálini kommunista néptisztításokkal nem értettek egyet, azok a kommunisták szemébe nácik. A mai Náci szó használói a kommunisták, így akarják a saját népük elleni tisztogatást felejtetni.( Burzsuj, arisztokraták, kulákok, gyárosok, bankárok.)
miazavalami
@GeoCravker: A linket megnyitottam. Egy kilaméter hosszú írás.
Összefoglalnád a kedvemért? :-)
GeoCravker
@miazavalami: Dörner keresztet avattat ajándékba az újszinházat támogatásukról biztosító gój motorosok kedvéér is. Böjtét megint beugratták egy politikai játszmába, aminek a végén Dörner a kereszténység mártírja lesz, ha kirugják.

Elég rövid?
miazavalami
@GeoCravker: na így már más! De hogy jön ez a gárdához?
GeoCravker
@miazavalami: Akarsz fogadni, hogy a szélsőjobb, a gárda, a motorosok, és dörner közt van némi kapcsolat?
miazavalami
@GeoCravker: Miért van olyan érzésem hogy...?
feri57
A kommunizmusnak is van bűne nem is kevés! Nagyapám malmát vették el ingyen, mert volna csak szólni jaj lett volna néki. Apám öt évig volt szovjet fogságba,a Brianszki harctéren fogták el.
De a magyarságnak nem a német nácizmussal és az orosz kommunizmussal kéne már foglalkozni, hanem a saját országunk békéjét megőrizni, kisebbségeinket megvédeni, tisztességes munkát biztosítani és megélhetési fizetést.
Aki gyűlölködve él az gyűlölettől övezve fog meghalni, ezt számtalan bizonyíték igazolja történelmünkben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.