Furcsa! Azzal vettek meg, hogy vadonatúj stadiont építenek a csapatomnak, az MTK-nak. A Hungária körút lesz Budapest Felcsútja. Most az előbb jött ki ugyanis a hír, hogy az állam 6,5 milliárd forintot ad az MTK-nak létesítmények fejlesztésére, és ebből most mindjárt, a tavaszi szezon végén elkezdenek építeni egy 5 ezer fős, vagyis pont felcsúti méretű stadiont (ugyanis oda is simán befért volna az 5 ezer szék), ami annyira az I. Orbán Ramszesz Aréna koppintása lesz, hogy ez szolgál majd az MTK-s Sándor Károly fociakadémia központjaként is.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Kivéreztetett egészség-és egészségügy,államosított oktatás,szociális szféra ilyen-olyan alapítványi pénzeken folyik ki a keresztyénkedés-köpönyegforgatásainak kézén kezén-stb,stb és a magyarok feje hejére is orbánfocilabdát varr a fidess maffia...gratulálok a zseléfejű szuperfaszoknak, orbánmegváltóval az élen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
Örülök, hogy országunkat sikerült olyan gazdasági helyzetbe hozni, hogy a stadionok felépítése lett a legfontosabb feladat. Örülök, hogy kiteljesedett a NER magasztos és kiválóan működő rendszere. Semmi bajom nincs a stadionok építésével. Minden tökéletesen működik ebben a csodaországban, megvalósult a paradicsom. csupán amiatt vagyok elkeseredve, ha ezentúl elmegyek az MTK pálya mellett már nem jut eszembe a főiskolai statisztálásom a "Menekülés a győzelembe" című filmben...:)
Yoda69
Azt kell vegre belatni, orban nem hulye. Nagyon jol tudja az osi mondast a nepnek kenyer kell es cirkusz. Nos itt a kenyer a rezsicsokkentes, a cirkusz pedig a stadion.
Persze tanult felebarataim atlatnak ezen a nagyon is atlatszo trukkon, de az orbanisztanban a tanult ember szava nem szamit. Megvannak a birkaik akik egy villanyoszlopot is megvalasztanak polgarmesternek ha orban ugy kivanja, viszik a ciganysagot szazezrevel szavazni egy tal lencserert, es magyar ellen forditjak a magyart a kettosbeszeddel es megoszto politikajukkal.
nyanya001
Ezt a foci őrültet a tébolydába kellene már zárni !
human
@Pisti271: Unortodoxiában ez így működik.
human
@Yoda69: És a cirkusz dupla cikusz. Akik jegyet vesznek azok bent cirkuszolnak, akik semmi értelmét nem látják ennek azok kint balhéznak. És így el lehet terelni a figyelmet a NAV botrányról, Welsz-ügyről, és a takarékpénztárak lenyúlásáról. Mert pont ezek az ügyek a legfontosabbak a fidesz baráti körének.
Desischado
@Yoda69: @human: Megnyugodhatok, hogy nem vagyok hülye, mert én is így látom a dolgokat!
De jól állunk, hogy ez a legfontosabb! Ezt meglehet enni? Nem tudja valaki, hogy kell a stadiont elkészíteni? Sütve, rántva abárolva, rakottnak, megfőzni, vagy mi? Segítsen már ki valaki? Mondjuk a vezír, hogy hogyan lehet ezt megenni, és jóllakni vele! Hogy az a kaporszakállú, ideges jóistenit a jó... a többit ki ki gondolja hozzá, tetszése szerint!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.