A hvg.hu vette észre a YouTube-on azt a felvételt, amelyen Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét köpdösik azok az asszonyok, akiket a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás küldött oda.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@postamester: nem a türelmük fogyott el ezeknek, hanem az eszük...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@bencemacska: Köszönöm a linket. Én a hangja és a kép alapján minimum 65 évesnek gondoltam., végül is mindegy hány éves.
bundi
@Csizmás Kond: hát igen igazad van minek is ájuldozom...azok ott tényleg nem az én köreim...lassan másfél éve nem is jártam arra...még látogatóba sem...(ez most elég enterosra sikerült) de nem féltek tőle, hogy ha mindenkit elüldöztök, nagyon egyedül fogtok maradni az országban? ki fog dolgozni? te? mert előbb utóbb erre is sor fog kerülni... gondolom nem állsz túl magasan a párt rangsorában, hogy még mindig olyan kis szerencsétlenekkel kell vesződnöd mint én is...
Csizmás Kond
@bundi: Jó volnál terelőkutyának...egy kis változtatással nevezhetnéd magad bundásnak..:)
" bundi
@tavaszi: @Csizmás Kond: ááá...látom ismét köreinkben.."
Erre válaszoltam...és dolgozom, ezt a rossz szokást a szüleim nevelték belém mert ők is dolgoztak és szintén ugyanilyen rosszul voltak nevelve..
...és soha semmilyen párttag nem voltam.
Boszi27
@Tekla: hvg.hu/w/20140513_Felkopott_alaallt.
Szerbet leköpni rendben lenne? Olyannyira egységesek vagyunk már! Származás, vallás, politikai nézet alapján sikerült mindenkit összeugrasztani, Nézd a cikkeknél a kommenteket, bármelyik portálon ahol lehet hozzászólni. Lesújtó véleményt köpködéssel kell kinyilvánítani? Nagyon nincs ez így rendben! Ráadásul a helyzet fokozódik, nincs olyan erő aki megállítja. Viszont olyan van, vannak akik gerjesztik.
kukac50
@Boszi27: Tisztelet a Magyaroknak még a miniszterektől is!
Boszi27
@kukac50: Így van. Neki kellene példát mutatni, na meg Kövér "úr"-nak Mindenki tudja, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, csak ők nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.