A hvg.hu vette észre a YouTube-on azt a felvételt, amelyen Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökét köpdösik azok az asszonyok, akiket a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás küldött oda.

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
@postamester: nem a türelmük fogyott el ezeknek, hanem az eszük...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Szép kulturált viselkedés! Hogy miért nem engem köpnek le így egyszer!? Lenne dolguk a fogtechnikusoknak, mire rendet raknának a pofájukban!
Tekla
Küldött oda? Mért maguktól hova mentek volna ?levest főzni?
postamester
Az idös embereknek elfogyott a türelmük...
ez egyre gyakoribb lesz - sajnos !
soljanka
@postamester: nem a türelmük fogyott el ezeknek, hanem az eszük...
Don Quijote
Savas bácsi, köpködő(kobra)néni, jobboldali értékrend...gratula!!!
nezelodo
Nicsak hogy berágott a kereplős szipirtyó, miért nem szóltak neki, hogy az az ember nem a Fletó! Vagy elfelejtette visszarendelni ezeket a randalírozó banyákat a 2006-os rendezvényszervező?
dr. prédikátor
Szemét vén agyament Rákóczi téri örömlány!!!Hogy nem volt ott egy normális ember aki szájbabaszta volna ezt a vén kurvát!!!
Boszi27
@postamester: Nem türelem kell ehhez, és nem kell többesszámban fogalmazni, mert hála az égnek a legtöbb idős ember tud viselkedni legalább nyilvános helyen Ez egy kivénhedt prosti, ha pénzért csinálta, akkor nehezen, de elnézem neki. Amennyiben saját elhatározásából, akkor az súlyosabb. Még a sósav bácsi is úriember, ehhez a nyanyához képest. Remélem nincs senkije, akinek éghetne a bőre miatta. Úristen! A női nem szégyene!!
bundi
hát most a vmsz is szembesül azzal kihez dörgölőztek eddig... a szép az egészben, hogy a jobb oldal már a sajátjait nyírja a hatalomért való tipródásban...
és a csúcs, hogy gaudiék jogot végzett emberek...
Senara
Gaudi-Nagy Tamás kikerült a parlamentből , de a köztudatból nem szeretne ,szereplési vágya hatalmas . A sértettség mert nem került be listán a ráadás , hogy elhatárolódott tőle a pártja ezért bosszút fog állni .Vona és " pártja belügye" naponta újságok címlapjára kerül .
Dr. Felipe
Lákátos gyula. Bizony nem a propeller "proli" kommentelői voltak hanem gaucsó nagy gané tamás uszította rá trianoni mérges asszonyait.
dr. prédikátor
de mégis! Mit lehet elvárni egy jobbikos neonácitól???Minden jobbikos ilyen!!!
karma1
Csak halkan kerdezem: akkor most a Vajdasag Magyarorszaghoz tartozik? Bar a jobbikot utalom, gaudioriastamast is, de mit keres egy meg kialakulatlan parlamentben egy magyarorszagi magyar kerdesben egy vajdasagi kepviselo?
(A rut banya meg akar penzert tette, amit tett, akar nem, ugy gusztustalan , ahogy van, a magyarok es a noi nem szegyene is egyben,...:-(((
bundi
aranyos amikor a trianon előtti nagy magyarország visszasírói takarodjatok az országbolt kiáltanak a vajdasági magyarok képviselőire...
ilyen az amikor a csicska besértődik és vérszemet kap... de a kisgömböc mint ígérte lemegy és kioszt két pofont, és minden a helyére kerül...
silber13
@bundi: Kisgömbőc? Ne mán! Nem a Csúti Montgolfiere hőlégballon terjedelmű egyedre tecc gondolni?
Boszi27
@bundi: Ebből is látszik, hogy teljesen mindegy milyen iskolai végzettsége van abból a szempontból, hogy milyen ember is ő. A jellem független az iskolai végzettségtől.
bundi
@silber13: maradok a kisgömböcnél...ez is olyan...mindent befal ami az útjába krül...mígnem a kis pásztorgyerek bicskája ki nem nyílik...
www.youtube.com/watch?v=sSnAbMhMeHs
1magyar
Hülye parasztasszonyok, ennél az is kulturáltabb lett volna ha söprűnyéllel verik el!
Szvetlana
Szerbiában pedig magyarok is élnek, s ha őket is elkezdik köpködni abból jó nem következik.
Teljesen fölösleges felhergelni a tömeget, Gaudi menjen a francba.
joopapa
Szerintem ez az őrjöngő lény nem is tudta kit köpdös és szid! A gaudi tompika küldte a Pásztorra, na erről a véglényről is meg van a véleményem egy szenilis idős nőt küld maga helyett!
Január
Levizsgáztak alaposan. Ez a némber is , de a felbújtója is. Ilyet csak pénzért tesz valaki, azért nem felejtette el feltenni a napszemüvegét, tehát rendelésre dolgozhatott.
Gyalázat volt ez a viselkedés az öreglányok részéről.

Reméljük Pásztor István nem gondolja, hogy ilyenek a "csonka honi" emberek.
EcsiAntal
Ezek után ne csodálkozzunk ha verik a magyarokat ---magyar segédlettel vajdaságban ---szégyen ami itt megtörténhet --nem véletlen hogy ez a Gaudi már a jobbiknak sem kell ---a köpködő csúnya vénasszonyok szégyellhetik magukat .
lópicigáspár
@dr. prédikátor: Nem minden jobbikos ilyen! Vannak közöttük jó barátaim, még az iskolából, sőt régebbről és nagyon nem ilyenek. Szerintem nem kellene rásütni mindre, hogy idióta! Ismerőseim között van orvos, üzletvezető és bizony jó emberek. Inkább itt bizonyos pártranglétra elérése után ferdül el a gerinc és jó ízlés, de sajnos ez mindre rámondható!
Nil
Valahol biztos meg van neki a nyilas karszalag is - lehet hogy családi ereklye
dr. prédikátor
@lópicigáspár: én a náci csőcselék jobbikosokra gondoltam!.Mint amilyen a gané nagy tompika!!!
darwin
Biztos,hogy fel lett bérelve,és két méterről megmutatták,hogy azt az embert kell leköpni.Tudod miért?Ha ez az ember sétál az úton,100 emberből százötven
nem tudja,hogy ki ez.
Tekla
@Szvetlana: Nem Szerbeket köpködtek le , hanem hazaáruló Szerbiai Magyarokat!
lajospapa
Immár a harmadik évezredben élünk, 14 éve a huszonegyedik században és Magyarországon. Létrehoztuk a határokon átívelő egységes nemzetet. A továbbiakban semmi dolgunk nincs az alkotás kész, majd megy minden magától.
lópicigáspár
@dr. prédikátor: Idézlek:"Minden jobbikos ilyen" Na szóval ez elég tágra sikeredett és bizony ebből az életben ki nem találtam volna, hogy Te tompikára gondolsz! :-)
JAJMÁR
Ez a magyar kormány szégyene is. Ha meghívnak ide valakit, arra illik vigyázni! Talán nem volt szabad erő, aki ráért volna kísérni ?

Mégis hova jutnánk, ha mindenki így fejezné ki a véleményét a másikról? Mert az enyém is megvan és nem szép csomó politikusról, sőt pártokról!
(Nem kell megijedni, senkivel sem fogok így viselkedni, a szavaimat is igyekszem megválogatni. Elvárom másoktól is.)
A hazaáruló szó pedig már ki tudja mit jelent? Vagdalkoznak vele a "nagy" emberek is,. úton útfélen. Súlytalanná vált, mint annyi más fogalom.
bencemacska
@karma1: A Köztársasági Elnök hívta meg a parlament alakuló ülésére, mivel ez nem Magyarország, hanem a magyar nemzet parlamentje! Pásztor pedig a vajdasági magyarságot képviselte!
Ő itt elnöki vendég volt, minden kíséret nélkül!!!
bencemacska
Az a kereplős csaj nem a Morvai Hisztike anyja? Nekem nagyon ismerős.
miazavalami
Idős nénik? Idős bácsik???
Vén marhák akik a koruknál fogva azt hiszik nekik mindent lehet!
vitamin51
Hát nem találok szavakat, ez a korombéli "nő" bár inkább mondanám rá, hogy lény, ilyen gyalázatos módon fejezze ki az indulatát, nálam minden biztosítékot kivert! Ez egy ilyen korú valakitől, túl megy minden határon, ez az a szint, amin a futballhuligánok vannak. Félelmetes, hogy annyian nézték végig az egész atrocitást, hogy senki nem adott a szipirtyónak egy akkora pofont, hogy a fal adja a másikat. Hát milyen nevelést kapott anno? Minket olyan szigorúan neveltek a szüleink, hogy ilyen viselkedést soha el nem tudtunk volna képzelni. Az ilyen lény, mire neveli a gyerekeit, unokáit, milyen példát mutat? Megérdemelné, hogy kiderüljön a neve, lakcíme, hogy lejárató kampány induljon ellene!
mhsztag
Ez marha jó! Egy mocskos gyilkos ávós özvegye aki az agysorvadása miatt nácinak hiszi magát, eszem megáll :D
alterego56
Ez annak a következménye hogy Gyurcsány Ferencet, Magyarország volt miniszterelnökét büntetlenül leköphették. Leköphették mert a fennálló hatalom oly mértékben befolyásolta és uszította akaratgyenge és műveletlen személyiségüket, hogy azt gondolták ők ezt megtehetik. A szellemet a jobboldal szabadította ki a palackból. Csak nehogy vissza üssön rájuk. A rendszerváltás idején, meg még a '90-es években is ilyen elképzelhetetlen volt. Undorító ország lettünk. Bárki legyen is Pásztor István, olyan lélektani sebet kapott ami nagyon sokáig minden nap eszébe fog jutni. Emberrel civilizált országban így nem lehet bánni. Ezt a szemét qurvát meg kapják el és b@sszák be oda ahova való. Aztán gondolkodhat.
karma1
@bencemacska: Koszi a felvilagositast, ...:-)), igy tehat megint sikerult egetni magunkat, mint a Reichstag, dehat milyen is lenne a szint, amikor komoly politikusok szamarfulet mutatnak egymasra, a parlament alakulo fotojan,...:-(( Amilyen a vezetes, olyan a plebsz, sajnos...

Ez csak arra volt jo, hogy Pasztor ur hazamenve szepen elmeselhesse a vajdasagiaknak, hogy bizony jart am az Orszag Hazaban, mint vendeg, es amig oda beert, annyi atrocitason ment keresztul, amitol NEM vedte meg ot a jelenlegi hatalom, hogy kb. EZT varhatjak majd a vajdasagi magyarok is, ha vedelemert jonnek a csuti tahohoz,..."Ne azt figyeljek, amit mondok, hanem azt, amit csinalok", monda' a felbevagott orias, es hagyja a polgarait (a bovebb Magyarorszaget is) vegzalni,... Most legalabb megmutatta, hogy a hangzatos szavak mogott semmi a tartalom...
mhsztag
@alterego56: Ami ijesztő hogy 2 millió magyar birkának ez a színvonal tetszik, a mély primitív, ősbunkó, viselkedés, a vidéki, faluvégi anyagpadlós kiskocsmák legaljánál is lejjebb.
Jankó123
A választásnak vége, eddig kellettek a külhoni magyarok!
"A Mór megtette kötelességét!"
- A Mini Szterelnök tiszteletet követel a magyaroknak az EU-tól!
Besz@rás!!!
kkalman
A kultúra kiverte a biztosítékot a vén banyánál. Csak jól pofán kellett volna vágni, hogy a protkója a seggén ugorjon ki.
Desischado
Majd elsírtam magam a szégyentől! Hogy lehet ilyen gyalázatosan viselkedni?! Mit gondolhat rólunk ez az ember? És orbán miért nem rendelt mellé testőröket? Meglátszik, hogy jobbikos volt a felbújtó! Undorító, én szégyellem magam, és el vagyok keseredve, milyen hírünk van már így is!
silber13
@Tekla: Már ne is haragudj, te honnan szededezt a hazaűruló szöveget, mitől hazaáruló? Ja? Mert maradéktlanul elhiszed annak a süpredék Gaudinak minden böfögését? Annak aki dühtől remegve visítozik a kiakolbólítása miatt ? Szar dolog lehet munkát keresni, nem bújni a többiek háta mögé!
silber13
Remélem, az Ügyvédi Kamara elgondolkozik és tenni fog Gaudi nem az első disznósága miatt.
pesti
@1magyar: Ne sértegesd a parasztasszonyokat!Ez a kezdete a végnek!
pesti
Így kell ápolni a magyar nemzet egységét."Nagy Magyarország" Így kell európai módra "viselkedni".A járókelöknek is közönbös volt a jelenet!Úgy látszik,ezt hoztuk
magunkkal Ázsiábol.Orbán büszke lehet rá!
szaboria1
@silber13: A lényegre tapintottál mert ez nem másról szól Gaudi részéről mint az, hogy kiesett a parlamentből. Morvai itt is hozta a formáját igaz mit vártunk tőle bele van zúgva Gaudiba.
feri57
Primitív barmok, nem tudnak viselkedni, az ilyen bűnözőket börtönbe kell zárni,mert veszélyes a társadalomra.
mate03
@Tekla: Gondolom te is köptél volna? Javasolnám az otthoni tükröt amikor belenézel!
mate03
@pesti: A rend bátor őre úgy érezte hogy nincs miért be avatkoznia!?
tavaszi
...mélyen elitélem ezt az egész ingyencirkuszt. azonban azt jó ha tudjuk pásztor úrról,hogy a szerb radikális párt oldalvizén, és benyalva a pártnak jutott parlamenti képviselethez. De ami még súlyosabb, a magyarok autonomia törekvésével szemben foglalt állást, csak hát ezt szépen mindenki elmismásolja. egy biztos nekünk tiszteletben kell tartanunk,hogy ő azt képviseli-amit. ------hogy is mondta a DK??? és Bajnai???------a politizálás a jövőben áttevődik az utcára---a parlamenten kivülre. -----ugye-ugye igy már nem is annyira furcsa,hogy ez megtörténhetett. ---------ha Mesterházit igy leköpnék , az is antidemokratikus provokáció volna ???
...szerintem ez sehova nem vezet, ez még indulati szelepelésnek is ócska. ...De az is tény...hogy ahogy egy szanyivezér ...vagy egy öszödi hazudozó sokszor megnyilvánul...az valóban soksknál "köpetér" kiállt. ------azt hiszem a DK, és Bajnai legjobban tennék,ha ezt az elképzelésüket szépen visszavonnák...mert a rövidebbet csak ők húzhatják. Ott a parlament ott lehet mondani bármit, ott vigyáznak a rendezők még a hibbantakra is. az utca maradjon az autóké-gyalogosoké-biciklizőké.
silber13
@tavaszi: Te is jobb, ha tudod, Pásztor István Áder János vendégeként érkezett hozzánk! A biztonságáról bezony Áder sleppjének kellett volna gondoskodnia! De nem tették! Ez bizony az államelnököt és a hatalmon lévő csűrhét, más néven a Fityiszt jellemzi. És ne dumálj itt minden zagyvaságot, mikor Gaudi és a hordája kiállította rólunk, az országról a bizonyítványt!
Csizmás Kond
Le merném fogadni, hogy ez a néni a 2004-es szavazáson a 23 000 000 román ellen szavazott.
silber13
@Csizmás Kond: És? A Köztársasági Elnök vendége! Másfelől, mi köze a 23 mila románhoz? ennek a cirkusznak? Az egész botrányt a levitézlett ügyvéd úr csiálta, miután se honi parlament, se Brösszel, és se Jobbik. Sőt, ezek után a Ksaamara is lépni fog, remélem! Lehet, hogy dolgoznia kell, nem csak pofázni?
perfekt
Ez a szégyenteljes,ügy--mára ,bejárta a világsajtót--hírül adván, társasági szokásainkat,csoportos,és egyéni,viselkedési attitűdjeinket,ezen belül politizálási szokásainkat is. Nem ,vitás minden Magyar emberről ez a véleményük,sajnos.A jelenet kísértetiesen emlékeztet egy táblát tartó idegbetegre.Kérdések.1.Bejelentett volt e a Jobbik gyűlése?2.amennyiben nem ,miért nem?--ha igen, hol voltak a rendfenntartók?3.Miért nem kapott személyi kísérőt,a vendég?4.Miért nem lépett közbe senki?5.Miért nem gyűrte orrba,ezt a szemetet úgy hogy több füle legyen mint foga:Bár nőnek volt öltözve,és nőt nem illik megütni---de van egy határ.)Jól láthatóan ez a némber védve volt--mert nem hiszem,hogy olyan bátor lenne---azok védték kik más jogkövető államokban,a csatornákban--bujkálnak.Őt védték!!!
nefelejcs10
@bencemacska: Ne nevezzék öreg nénikének azt a vén ku..át,ne sértsék meg az öreg néniket !
Megvan a véleményem arról a fotózó nőről is,aki vidáman kattogtatta a gépét,s kísérte azt a szerencsétlen Pásztor Istvánt !Orbán Viktorra mindig jut 12-14 testőr-pedig annyira szeretik,csak azt nem tudom akkor mitől fél?-,s az elnök úr vendégének nem jutott egy kísérő sem ?
human
A tojás vagy paradicsom azért kulturáltabb módja lett volna a vélemény-nyilvánításnak.
csikknorisz
Válaszolhatott volna neki:
"A fene egye meg magát, aztat! Mars haza akasztani való ráncos bocskor, mer' vagy te nem leszel, vagy én!"
bencemacska
@nefelejcs10: Még jó, hogy kattogtatta a gépét, most legalább ország világ látja kik kérnek maguknak tiszteletet
Így szeretjük a külhoni magyarjainkat, miután 95 %-ban ránk szavaztak!!!
Dr plágium
Többször megnéztem a videót... Remélem a vénasszony nem fertőző ...nos véleményem szerint a lámpavasra annak van szüksége aki másokat akar oda felhúzni-. Az ilyen szélsőséges elemektől mentsen meg minket az Isten! Mi lesz ha még több hatalmat kapnak?
Dr plágium
Ja Gaudi kíséretében láttam egy nőt, aki azért akar pártot alapítani, hogy felvegye a támogatást.
Csizmás Kond
@silber13: Mi az, hogy és...valamit kihagytam ?
silber13
@Csizmás Kond:Nem hagytál ki semmit de a 9:31-es felajánlott fogadásod tartalmának szól, vagyis, hogy a nő arra szavazott, hogy... Erre jött a kérdés És? Akkor mi van? Mi köze a két témának egymáshoz
Dr plágium
@Horizont: Sajnos a másik pofija nem látszik, csak a napszemüveg, fülbevaló és a piros fehér csíkos kendő... pedig de szívesen beverném neki :)
Egyébként azt sem értem, hogy a híradóban miért takarták ki a vénk...va pofáját?
Csizmás Kond
@silber13: Szerintem az az összefüggés, hogy aki ilyen aljasságra vetemedik az mást is elkövetett már...és miért pont azt ? mert az is politikai felbujtás volt.
silber13
@Csizmás Kond: Miért nem a német emlékművet emleeted?
Csizmás Kond
@silber13: ... az nem német emlékmű, de attól még ott is tüntethetett :)
Csizmás Kond
@Horizont: Ha én is köpködnék jobb volna ?
Csizmás Kond
@Horizont: Ezek a mindig vezethető állandó szavazótábor.
coni
Az embereknek még mindig nem esett le. Ha így megy tovább, ma Pásztort, de holnap őt akarják lámpavasra húzni.Nem tetszik nekik a szeme színe, vagy bármilyen más indok elég lesz az agresszióhoz.
Más népek tanulnak a történelemből, nekünk soha sincs "deja vu" érzésünk, mert soha nem a valós történelmet tanultuk az iskolában.
silber13
@Csizmás Kond: Legyen neked, Nekem akkor is egy zavaros katyvasz ez a rémség!
feri57
Miért is utálják a magyarokat? Hát ezért! Gyűlölet keltés a vén köpködhet, ölésre is buzdíthatnak. A Vajdasági magyaroknak jó ez? Még inkább gyűlölni fogják ott is a magyarságot, tettek róla !!!
mate03
@tavaszi: Ahogy szoktad,most is hozod a formád! Egyre unalmasabb.
bundi
@tavaszi: @Csizmás Kond: ááá...látom ismét köreinkben...kipihentétek a választás utáni partykat...ismét friss lendülettel osztjátok a tudást...?
látom vehemenciátok ismét a régi, és a gyurcsányfóbia sem csökkent...
és különösen bájos, ahogy a fidesz rohamosztagosait próbáljátok a gyurcsánybajnaival összemosni...
na mindegy sok szerencsét...érdeklődve várom, mi sül ki ebből...
Szvetlana
@Tekla: 05.07-én nem értetted meg a kommentemet.
Azt írtam, hogy Szerbiában is élnek magyarok, akiket érhet megtorlás ez miatt az eset miatt.
Ha jól megfigyelted az eseményeket, minden párt elítélte az utcán való köpködést. Még maga Vona Gábor is elhatárolódott Gauditól.
Ha nagyon figyelmesen meghallgatod a videót, elképesztő ennek az asszonynak a szövege, teljesen egyértelmű, hogy a mocskolódása előtt alaposan kioktatta valaki, hogy miket kiabáljon. Az meg elképesztő, hogy hol voltak a testőrök, akiknek védenie kellett volna Pásztor Istvánt.
bundi
@tavaszi: látom ismét elemedben
"...azonban azt jó ha tudjuk pásztor úrról,hogy a szerb radikális párt oldalvizén, és benyalva a pártnak jutott parlamenti képviselethez. De ami még súlyosabb, a magyarok autonomia törekvésével szemben foglalt állást, csak hát ezt szépen mindenki elmismásolja. ..."
gondolom tusztában vagy vele, nem a gyurcsánybajnai aki keblére ölelte ezeket a csúnya rosssz hazaárulókat...mert tudod van egy másik avatar erdélyből, aki szintén hasonló cipőben tapicskol...igen a tőkés úr...kitaláltad, ügyes vagy...
de hát ez van...aki korpa közé keveredik...
és látom azt is egyből a gyurcsánybajnait veted elő meg a szanyivezért, meg a dk-t hogy igenis miattuk van az egész...nem tudom gondolkodtál-e azon, ki volt az (illetve melyik párt) aki büszkén verte a mellét, hogy ők az utcára vitték a politikát...
elég csak beírni a keresőbe...és miből gondolod, hogy a fideszes keretlegények (illetve keretleányok) a bajnai kézivezérelt rohamcsapata?
mert ha jól tudom gaudi, morvai épp annak a cégnek a tagjai, aki egy fideszes pártgyűlés (hopp mondani akarom polgári körös egyeztetés ) után a semmiből teremtődött illetve majdnem a semmiből szívta fel a fidesz által leszalámizott jobboldal maradékát...
"azt hiszem a DK, és Bajnai legjobban tennék,ha ezt az elképzelésüket szépen visszavonnák...mert a rövidebbet csak ők húzhatják. Ott a parlament ott lehet mondani bármit, ott vigyáznak a rendezők még a hibbantakra is. az utca maradjon az autóké-gyalogosoké-biciklizőké."
tehát szerintem vagy benézted a cikket és rossz oldalra tetted ki meghökkentő elképzeléseid...vagy nettó hülyeséget írtál, és gyurcsánybajnaizással akartad felbruttósítani...
ejnye bejnye...tőled azért többet vártam...
nefelejcs10
Ne csodálkozzunk,hogy Morvai Krisztina nem határolódott el Gauditól,hiszen egyrészt Gaudi kancája,másrészt Gaudi végzi Morvai munkáinak nagyrészét,s természetesen a pénzen is osztoznak !
Csizmás Kond
@bundi: Ne ájuldozz bundika...ez itt nem a "te köreid"...és én naponta itt vagyok, szóval inkább te vagy a látogató.
Boszi27
@Horizont: Tökéletesen egyetértek veled. Kérdéses, hogy ezt a szipirtyót megtalálják-e. 1-2 embert kihallgattak az ügyben. Van videó, vannak képek róla, ha akarnák a jobban teljesítő rendőrök pár órán belül bevihették volna. Közben tisztelet a magyaroknak. Állandóan megy a balhé körülöttünk, mindennel szembemegyünk. Én nem tudok azonosulni ezzel a szemlélettel.
bögöly
Azért csak-csak beérik Hordágy Ágnes munkássága /is/.
A szadisták záratták be az elmegyogyit,az ilyen vén hülyéket helyből oda kéne vinni.
Ui:- a kor nem érdem,hanem állapot.Ha időskori elmeroggyanással jár,nincs rajta mit tisztelni.
Morvait,meg még megválasztása előtt kirúgnám Vona helyében,"helyből" nőne a szimpatizánsok száma legalább 5%-al!
Boszi27
@Horizont: Először is G. N. Tomit kellene elkapni, mint felbujtót.Morvai K. viszi magával tanácsadónak, mert a legjobb barátja. Madarat tolláráról.. Én a helyükben nem mennék az EU parlamentbe, mert ők azok akik legjobban EU- ellenesek. Akkor mit keresnek ott? Viszik majd a táblát, hogy tiszteljék a magyarokat? Ők képviselnek bennünket? Én szégyellem magam, de nagyon. Persze maga a szó is ismeretlen a mostani elit számára. Egyszerűen borzasztó. A kormánypárt sem különb. Fel nem foghatom, hogy lett 2,7 millió szavazójuk, mikor naponta bizonyítanak. Hetente botrányt generálnak, vagy nevetségessé teszik az országot. Az ellenzék harmat-gyenge, most meg csak nyalogatják a sebeiket. Állandó fáziskésésben vannak.
Boszi27
@perfekt: Ezért is van, hogy követelni kell a tiszteletet a magyaroknak, mert így kiérdemelni nem lehet. Szégyen! Attól tartok, itt nem lesz következmény: a rendőrség kihallgatott egy embert...? Vannak fotók, van videó, van G. N. Tamás megszólalása, és a rendőrség kihallgatott egy embert. Fél órán belül le lehetett volna tartóztatni, mindenkit, aki érintett volt.Ha ez az esemény bűntetlen marad, általánossá válik.
kukac50
Pásztor életében lehettek előzmények is amiért leköpték,arról kellene írni.
perfekt
@Boszi27: A büntetlenség,immáron általános egyeseknek.,és vannak akiknek kuss van.Sajnos külföldön,mehetsz te bármerre mindenütt gyaláznak minket---őseink által megteremtett tisztelet,szertefoszlott,és ma már,csak beszélünk róla.És presztízs-t,és egzisztenciát teremteni,egyéneknek lehetséges külföldön de nagyon nehéz.
bencemacska
@kukac50: Igazad van, vannak előzmények és nem Pásztor javára. De ezt akkor és ott kellett volna rendezni, szóvá tenni, és nem hetek múltán köpködni!
A köpködés egyébként is a köpködőt minősíti, és olyan ember csoportba tartozást jelent, akiket - bírói ítélettel, vagy anélkül - kényszer nevelő táborba kellene küldeni!!!
bencemacska
Javasolnám a nagyon hangos minősítőknek, hogy kérjenek elnézést az idősektől!!!

Az őrizetbe vett szipirtyó a ti korosztályotok, 41 éves!!!
Boszi27
@kukac50: Azt hiszem a Közt. elnök meghívására érkezett Mo-ra. Minimum kellett volna gondoskodni a védelméről. bármilyen múltja van is (én is szeretném tudni, mire fel ez az utálat) semmi nem indokolja ezt a fajta viselkedést.Minden magyart, és minden nőt megszégyenít ez a banya, és még mindig szabadon köpködhet, senki nem állítja meg. Gyalázat. Persze az is, hogy bármely pol.-i párt képviselője lámpavassal fenyegetőzik. Ugye senkit nem különböztetünk meg vallási, politikai nézetei alapján. Gondolom már bejárta a világot, hogy Mo-n mi történt. Tisztelet a magyaroknak.. Nevetséges. Bele kell tenni az Alkotmányba, de még akkor is csak lenéznek bennünket.
bögöly
@bencemacska: természetesen elnézést kérek az "idősek nevében" az idősektől.
Megtévesztő volt a cikk címe :-"Idős néni köpködte..."
Talán az újságíró 14-15 éves,ha neki egy 41 éves "idős néni".

Ez a köpködő,a délvidéki háború idején 20 éves lehetett.
Nem láttam magam mellett,mikor az ég zengett.

Ui:- Gaudit azonnali hatállyal el kéne távolítani a közéletből,mert ő abból él,hogy provokál!
Nem tesz jót a Jobbiknak,örökös magyarázkodásra kényszeríti a vezetést.
Káros elem.
bencemacska
@Boszi27: Állítólag a Fidesz kampánygyűlésén exponálta magát nagyon élesen még a választások előtt.
Nem tudom mit mondott, sem ott nem voltam, sem nem olvastam az eredeti beszédet!!!
Boszi27
@bögöly: Ismered, vagy miből gondolod hogy 41 éves?
Boszi27
@bencemacska: Köszönöm a linket. Én a hangja és a kép alapján minimum 65 évesnek gondoltam., végül is mindegy hány éves.
bundi
@Csizmás Kond: hát igen igazad van minek is ájuldozom...azok ott tényleg nem az én köreim...lassan másfél éve nem is jártam arra...még látogatóba sem...(ez most elég enterosra sikerült) de nem féltek tőle, hogy ha mindenkit elüldöztök, nagyon egyedül fogtok maradni az országban? ki fog dolgozni? te? mert előbb utóbb erre is sor fog kerülni... gondolom nem állsz túl magasan a párt rangsorában, hogy még mindig olyan kis szerencsétlenekkel kell vesződnöd mint én is...
Csizmás Kond
@bundi: Jó volnál terelőkutyának...egy kis változtatással nevezhetnéd magad bundásnak..:)
" bundi
@tavaszi: @Csizmás Kond: ááá...látom ismét köreinkben.."
Erre válaszoltam...és dolgozom, ezt a rossz szokást a szüleim nevelték belém mert ők is dolgoztak és szintén ugyanilyen rosszul voltak nevelve..
...és soha semmilyen párttag nem voltam.
Boszi27
@Tekla: hvg.hu/w/20140513_Felkopott_alaallt.
Szerbet leköpni rendben lenne? Olyannyira egységesek vagyunk már! Származás, vallás, politikai nézet alapján sikerült mindenkit összeugrasztani, Nézd a cikkeknél a kommenteket, bármelyik portálon ahol lehet hozzászólni. Lesújtó véleményt köpködéssel kell kinyilvánítani? Nagyon nincs ez így rendben! Ráadásul a helyzet fokozódik, nincs olyan erő aki megállítja. Viszont olyan van, vannak akik gerjesztik.
kukac50
@Boszi27: Tisztelet a Magyaroknak még a miniszterektől is!
Boszi27
@kukac50: Így van. Neki kellene példát mutatni, na meg Kövér "úr"-nak Mindenki tudja, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni, csak ők nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.