A Fidesz EP-kampányának szlogenjével összhangban munkahelyükre ballagó kormánypárti képviselőket kérdezett a hvg.hu arról, hogy vajon ők mit üzennek Brüsszelnek, illetve hogy kell érteni a "tiszteletet a magyaroknak!" követelést.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ha azt írom, hogy ezek a véglények igazi férgek és rettegnek a kenyéradó gazdájuktól, úgy ugatnak és csaholnak, ahogy az elvárja tőlük, kitiltanak. De azért leírom. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Ha azt írom, hogy ezek a véglények igazi férgek és rettegnek a kenyéradó gazdájuktól, úgy ugatnak és csaholnak, ahogy az elvárja tőlük, kitiltanak. De azért leírom. :)
JAJMÁR
A Fónagy JÁnos jó fej :) Itt. A videóban. Amúgy nem tudom...
postamester
A Papcsák ennyire nem tud egy értelmes mondatot elmondani...
Kubatov efftárs meg csak tapogatja a kollegáját, menekül
és ahogy a társa felvette a csikket...hát rémes
riportalanyok...rángatózófejü müfogsoros szökegabika...
( azt hitte, hogy 20 éves lett ).
lehetne sorolni a diszes felvonulókat...
ila51
ilyenkor kinyílik a bicska a zsebemben ...
lópicigáspár
Miért kell üzengetni? Ott vannak a képviselők és mondják el élőszóban. Vagy ahhoz már nincs elég vér a pucájukban. És különben is miért kellene több tisztelet a magyaroknak? Mert oda piszkítunk, ahonnan eszünk, hogy züllesztjük az egész uniót, hogy olyanok vagyunk mint a szélkakas, hogy csak érdekből vannak barátaink, hogy mi vagyunk az egyetlen "nemzet", aki segítség helyett inkább keresztbe tesz a honfitársának!? Ezért tiszteljenek? A németet nem kell tisztelni, hogy cipeli mindenki terhét, a lengyelt, a románt nem kell tisztelni a nemzeti összetartásáért? Mikor fogunk olyat hallani, hogy egy magyar segít a másiknak külföldön? Segít hát... eltaposni, a saját érdekeiért! Tiszteletet..., persze...! :-(
dzurinda
Amikor ilyen videókat látok, mindig arra gondolok: vajon Nyugat-Európában is ilyen lekezelőek, lenézőek a politikusok? Ott is megengedik maguknak ezt az arroganciát, ott is ilyen simán lerázzák az újságírókat? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy itt, a vadkeleten a politikusok hajlamosak elfelejteni azt, hogy a nép választotta meg őket, a nép adójából van magas fizetésük, ezért jó lenne, ha a népet szolgálnák (például azzal, hogy tájékoztatják az embereket a sajtón keresztül, és nem rázzák le pökhendi módon az újságírókat), és nem valamiféle istennek képzelnék magukat, akik bármit megtehetnek.
Nil
Nem kaptak utasítást mit mondhatnak - így nem is tudnak semmit mondani - ciki
TAlán a fideszesek tanúsíthatnának több tiszteletet a haza és az emberek felé.
Aki mondja másra az mondja magára :-)
bakegya
Ezeknek nincs miből gondolatot formálni a saját pártjuk által kiplakátolt VILÁGRASZÓLÓ KÖVETELŐDZÉS EREJÉVEL HATÓ JELMONDAT TARTALMÁNAK LÉNYEGÉRŐL???
Ilyen népképviselőket választottak minden náció magyarjai!Hát nyerő,de csak a baromfiudvarban.
Dr. Felipe
Üzenjük a fideSSnek: Aki bunkó az is marad.
Levendula
P-ról mindig a luxusvécéje jut eszembe...
kukac50
Én üzenem a Fidesznek,hogy a tiszteletért tenni kell becsületesen, nem követelni.
Azt kiérdemelni lehet!
Desischado
Egy pökhendi, agyhalott, szégyentelen bandát láttam! Akkora arcuk van, hogy az már gyalázat, de egy értelmes választ nem tudnak adni! És ezeket választották nagyon sokan! Szégyen!
világlátó
@lópicigáspár: Azt hiszem nagyon jól írod. Bontsuk ezt ki még jobban, ha kérhetem. Mert ez nagyon fontos. Hogy ezek mit mondanak az teljesen mellékes. Mi itt mit mondunk és gondolunk, az sokkal fontosabb.Nem csak nekünk, de azoknak is, akik talán olvassák is a gondolatainkat. Lehet hogy ezek a vélemények egyszer, valahol fontosak lesznek, amikor ki kell találni valamiféle normarendszert a helyes véleményalkotáshoz, a normális emberi magatartás szabályainak kimunkálásához.
lópicigáspár
@világlátó: A viselkedési normarendszert törvényeknek hívják és ezek nem betartása már magában elítélendő. A vélemény alkotás pedig legyen szabad és bármilyen. A bármilyen a legtágabb értelemben értem, hisz ezért emelkedtünk ki az állatvilágból, mert mindenki más. Most képzeld el, hogy mindenki egyre gondol, egyféleképpen cselekszik... se találmányok se újítások, se semmi, csak dög unalom. Igenis legyen szabad gondolkozás és szabad vélemény, viszont az ember viselje a véleménye következményeit, főleg ha annak hangot is ad. A bunkók meg úgyis bunkók maradnak, ha ketrecbe zárják őket és vétek lealacsonyodni a szintükre, előbb-utóbb úgyis beleszaladnak a saját fajtájukba és szépen el lesznek egymással, mi meg nevető harmadikként jót kacagunk rajtuk.
világlátó
@lópicigáspár: A normarendszer természetesen nem jelentheti azt hogy azok, akik azt alapjaiban lefektették, ne gondolkodjanak tovább, ne alkothassanak újabb és még jobb szabályokat és erkölcsi normává fejlődő törvényeket. El sem tudnám képzelni, hogy ez a permanens fejlődési folyamat leálljon, megálljon. Éppen a bunkók számára fontos, hogy szabályokat tanuljanak és azok betartásával éljenek. A többi, úgy tűnik tovább tud lépni, anélkül hogy agyonnyomnák az általuk létrehozott szabályrendszer elemei.Bár, ha most alaposan körüljárod a magán - és társas vállalkozások alapításával és mindennapi működésével kapcsolatos szabályrendszert, azt látod, a bunkók többen vannak, olyannyira, hogy már ők alakítják az újabb és újabb szabályrendszert. Ebből már kilépni sem lehet, mert arra is elmarasztaló, de legalább is hátrányod származik. Hogy ne hajtsam magam ellentmondásba, ebből a szabályrendszerből csak a kriminológiai kategóriába tartozó egyedek tudnak " nyereséggel " kilépni. A nagyon ügyesek nem ma, hanem holnap buknak meg valami apróságon. Minden addig veszélytelen, amíg el nem jutnak hozzád.Ha már ott vannak, neked annyí. Minden szabálynak megfelelni lehetetlen.
De én általában kultúr- és politikaerkölcsre gondoltam.
lópicigáspár
@világlátó: A társadalmat két csoportra lehet osztani. Az etikusokra és az etikátlanokra. Az etikai normákat pedig az aktuális etikusok határozzák meg, így az sosem lesz állandó, minden csak nézőpont kérdése. :-)
Yoda69
A FIDESZ RABIGAJABOL CSAK IGAZI FORRADALOMMAL LEHET KITORNI!

Amig a ciganyokat, kettos magyarokat, es egybites fideszfanokat konnyeden megvasarolja a fidesz, addig mindig meglesz a kello alaptabora (kb 2 millio szavazat) hogy sakkban tartsa a magyar nepet.
Nem kell hozza matematikai zseninek lenni, hogy innen demokratikus uton nincs kiut, mert a fidesz a demokracia szabalyait meghagva kerult es marad hatalomban (csakugy mint hitler is)
világlátó
@lópicigáspár: Az etikai normák, amint érzékelhetjük nem mindig az etikusok által meghatározottak. Nem ismerem az új alaptörvényt, csak sokszor hallom, annak bírálatát.
Nem etikus, ha csak egy szűk politikai érdekcsoport kedvére való az alaptörvény.
Nem etikus az uralkodó kisebbség által megalkotott választási törvény. Nem etikus az ilyen vad Európa szkepticizmus akkor, amikor ennyi pénzt folyósítanak nekünk. De fordítsunk ezen egyet, nem etikus hogy állandóan szemtelenkedünk az EU.-val. Ha nem jó ez nekünk, vizsgáljuk meg a lehetőségeinket, mérlegeljünk, majd indítsunk el egy etikus kilépési folyamatot, anélkül hogy elfogadhatatlan sértegetéseket üzengetünk nekik.Az etika az első száz leggazdagabb listájának " pofánkba vágásával " is brutális.
Már teljesen világos mindenki előtt / az első százat kivéve / hogy a polgárok nem akarnak / és nem tudnak / piacgazdaságot, öngondoskodást. Állami juttatásokat, kis korrupciós lehetőségeket, paraszolvenciával, számlanélküliséggel kis kiváltságokat akarnak. Csak több szabadságot és nyugatibb életszínvonalat szerettek volna.Mindezt verseny, hercegi méretű magánbirtokok és ilyen óriási jövedelemkülönbségek nélkül.
A piacgazdaság ezért sem működik. A szereplők közül kevesen és alig ismerik a játékszabályokat, ráadásul egy szűk mag magához vonta azok megfogalmazását, lásd a privatizáció, a kárpótlás, stb. anomáliáit.Az aktuális hatalom a kiskapuk használatával a vazallusainak és a strómanoknak játszotta át a vagyont, az ország javait, a nép javait. Legitimálták a csalást, a lopást , ehhez igazították a szabályokat, az államfüggőség totálisan kialakúlt és még ma is alakul.Az egyén / az állami vezető, / felelőtlenséget élvez, a bizalmatlanság és a képmutatás állandó jellemzője a közéletnek, a magánéletnek. Az etikusok ilyen világot teremtettek. Én akkor most melyik etikai oldalhoz húzódjak?
mariaberta
Brüsszel már nem üzen ilyen marhaságot, az ő üzenete sokkal fájdalmasabb. Halat ugyan mi főzhetünk, bár pénz az most éppen nem jön halacskára. Azt egyelőre saját pénzen kell megvásárolnunk.
Fogadja pártunk és kormányunk őszinte jókívánságaimat az eredményes munkához.
gibgab
Krumplistésztát akarunk! Tartsák tiszteletben a krumplistésztát! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.