A Fidesz V. kerületi szervezetének június 13-i jelöltállító gyűlésén egyhangúlag Szentgyörgyvölgyi Pétert, a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. vezetőjét választották polgármesterjelöltnek.

A 444.hu megnézte, mit lehet tudni Rogán Antal feltételezett utódjelöltjéről. Azért a feltételes mód, mert előbb még kell nyernie a választást.

Rogán utódjelöltje is vett már lakást jó áron, nyert már földet, mint belvárosi helyi gazdálkodó

2010 óta ő vezeti a városüzemeltető kft.-t, a 2009. december 10-i kinevezési határozat szerint havi bruttó 467 900 forintos havi fizetéssel.

Ebben a határozatban Szentgyörgyvölgyi lakcímeként az a Szerb utca 9. szám alatti ház szerepel, ahol a Magyar Narancs riportja szerint Habony Árpád is gyakran felbukkan, és ahol idén márciusban Szentgyörgyvölgyi megvásárolt egy 110 négyzetméteres önkormányzati bérlakást – írja a lap. Úgy, hogy a három héttel korábban megváltoztatott elidegenítési rendelet szerint csak a vételár 30 százalékát kell kifizetni, a többit pedig 25 év alatt kamatmentes hitellel. Ennek fejében az önkormányzat jelzálogot jegyezhet be az ingatlanra.

Be is jegyeztek 19 millió forintot, ami igen kedvező ár egy 110 négyzetméteres belvárosi lakásért, ami az ingatlanpiaci becslések szerint akár 55-60 milliót is érhet.

Farkasgyepűn 2012-ben nyert 30 hektár földet, a Blikknek azt mondta, gyerekkora óta tetszik neki a hely, gyerekkora óta folyamatosan járt oda, sőt lovat is tartott. A szántóról amúgy végül főnöke, Rogán Antal kérésére lemondott.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Legtöbb emlős élőlény természeti jognak tekinti a magántulajdont.
Desischado
Egykutya ez mind, a lopáshoz nagyon értenek!

@verőce21: Bocsi, véletlenül nyomtam gombot!
kkalman
Igazán még helyzetbe sem került, és már most összesíbolt magának egy akkora vagyont, amekkoráról az átlag ember álmodni sem mer.
Rossz belegondolni, mennyi pénz tapad majd a kezéhez, ha polgármester lesz.
JAJMÁR
A lehetőségek tárháza a fidesz, mindenki láthatja ! Az értékrendjük mindent visz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.