Fel kell emelnie az embernek a hangját a bűnbakképzés és bárminemű megkülönböztetés ellen – hangsúlyozta Alföldi Róbert rendező és színész, miért ment ki a rendezvényre, amelyen egyébként első alkalommal vett részt. Közölte azt is, hogy 2014-ben rosszul érzi magát az országban, de ez a hazája. A hvg.hu videója.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
,,...bárminemű megkülönböztetés ellen..."

Nősülj meg, komám, állj be a sorba és nem lesz megkülönböztetés.
Ha nem tetszik a fennálló és a többség által elfogadott, támogatott, gyakorolt családmodell, akkor a homokhuszárosdit odahaza kell művelni, nem az utcán reklámozni!!!

Vajon, akkor is ráznák a kamionon a szivárványszínű seggüket, ha nem lenne rendőri biztosítás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aloe
...már Ferenctestvér is megmondta : ellehet menni,...Robika, huzzál ki a pi-----ába az országból...semmi keresnivalód nincs hidd el. ne verd a nyálad teljesen felesleges te homokózó -másságos -álságos tangáska.
aloe
az undor két lábon járó képviselői a melegek-buzik-
szepwilly
@aloe: te a "Robikanak" a bokajaig nem ersz fel te szerencsetlen!!!
Hellcat
@Meine Ehre heisst Treue: Felőlem otthon mindenki azt csinál amit akar...nagyon sok embernek vannak mindenféle perverziója, mégse viszi senki az utcára. Ez nem meleg büszkeség hanem provokáció. kíváncsi lennék én is védelem nélkül mennyire lennének "büszkék"...
Meine Ehre heisst Treue
@Hellcat: Lecsapolnák a vérüket, felkockáznák őket pörköltnek, a maradványaikkal pedig kifugáznák az Andrássy utat és meg volna oldva a büszkeségük.
aloe
@szepwilly: ...tovább-tovább, még ilyen szellemes megjegyzést kérünk szépen...te robikádnál is magasabb iQ-jú ...másságszopó, libri.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.