Leginkább kísértetházra emlékeztet a Kemes utcában a két ötemeletes panelépület. Miért? Szerettük volna megtudni az IKV-tól, miért nem hasznosítják az üresen álló lakásokat, miért nem pályáztatják meg, adják ki például fiatal házasoknak. Egyáltalán, miért éri meg évek óta fenntartani az IKV-nak huszonöt üres lakást a Kemes utcában. Kérdéseinkre lapzártánkig nem kaptunk választ.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csip-csop
@miazavalami: ebben igazat adok, mert ez igy volt. Kàdàr nemakarta hogy az utcàn aludjanak, lèzengjenek az emberek, mert o tudta, hogy mindenkinek legyen ,ha kicsi is de legalàbb letudjàk hajtani a fejuket egy tetoalatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@tivoli: Én fiatal emberekről beszéltem nem ők szarják össze.
Fiatal párok akik kénytelenek szülőknél, vagy albérletben lakni.
tivoli
@miazavalami: Azok nem ezek hajléktalanok.
Én nem róluk beszéltem.
miazavalami
@tivoli: Én a fiatal párokról beszéltem akik sokszor azért nem vállalnak gyereket mert nincs lakásuk, holott az országban sok az üresen álló lakás...
csip-csop
@miazavalami: ahol èn lakom, 18 lakàs van abbol 10 uresen àll, igaz mindegyiknek van tulajdonosa, de azèrt tartjàk uresen, mert mikor ki adtàk, akkor 2-3 honapg fizettèk a lakbèrt utànna minden sza@rt kitalàltak ès nemfizettèk a lakbèrt azt hogy kitudjàk dobni oket kulon ugyvèd, pènz ido kellett, inkàb nem adjàk ki, ès jol teszik ès minek csak azèrt az èvi 30 ezer Ft-èrt? jò teszik nem kell kiadni senkinek.
miazavalami
@csip-csop: Sztem minden önkormányzatnak vannak üres lakásai amik csak lerongyolódnak, ha nem használják őket. Itt a városban is akad egy kettő amiről én tudok és sok amiről nem. Aki a saját lakását nem adja ki szíve joga hiszen az övé. Igaz hogy nehéz olyan albérlőt találni aki megbízható. Egy ház nagy érték, én se engednék be bárkit.
csip-csop
@miazavalami: az Onkormànyzat is azèrt nem adja ki, mert a vègèn nekik kène fizetni ott is az albèrletett, mert utànna nehèz kitenni oket a lakàsbòl, legalàbb is ahogy olvastam az uj torvènyeket.Akàr hogy nèzzuk sehogy se jòk a megoldàsok. se az Onkormànyzatra nèzve, se mi rànk mint lakàstulajdonosk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.