A leginkább rászorulók számára indul program az Európai Unió támogatásával. A háromévesnél fiatalabbak családját, a hajléktalanokat, valamint az időseket élelmiszercsomagokkal segítik a létfenntartásban és életvezetési tanácsokkal a szegénységből kitörésben.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Jól olvasom, hogy a mocskos gyarmatosító Unió pénze megint? Már azt hittem sikeredett néhány valódi munkahely az 1 millióból ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Vajon ebből mennyit nyelnek le menet közben?
yazo64
@Desischado: Ha a fácánkergető vadon rémén múlik, akkor szinte mindet...
coyote3
Jól olvasom, hogy a mocskos gyarmatosító Unió pénze megint? Már azt hittem sikeredett néhány valódi munkahely az 1 millióból ...
ancika
@Desischado: És kik? Karitász...? Református szeretetszolgálat... Hegedűs Zsuzsa...?
ancika
Egyébként roppant érdekes, hogy a szegényügyi államtitkár azt nyilatkozta, hogy nincs is itt szegénység... Most meg: a 18 év alattiak 9-10 százaléka... iszonyatosan nagy szám.
ancika
@coyote3: Majd ebből sikerül. Évi 15 millió eurónyi tartós élelmiszer bepakkolására kell majd néhány ember. Meg néhány, aki irányítja őket stb.
m.macskosz
Engem az életvezetési tanácsok osztogatása mindig meghat!
Amikor osztják az okosok az észt, miként kell gondoskodni a
majdani öregkorról például, hogyan kell megélni a jelenben az egzisztenciánkat...
...létminimum alatti jövedelemből?!
kamazuka
,,ha a gazdaságélénkítő intézkedések meghozzák az eredményt, ezt az összeget év végén újra megnyithatják"
Szép álmokat kergetünk.
Felzárkóztatás!
Ezt így lenyúlás mentesen?
Egy féle módon lehetne,de sarról a kormánynak lövése sincsen.
Ha,túl silány,hogy ha.
Jankó123
Ez a hír csak "birkaterelés" céljából íródott! (MNO)

"életvezetési tanácsokkal a szegénységből kitörésben"
-Komolyan kíváncsi vagyok, ebből az összegből mennyiért adnak "hasznos tanácsokat"!
m.macskosz
@Jankó123: "Minden gyerek lakjon jól Hegedűs Zsuzsának sincsenek filléres gondjai. :(
www.facebook.com/permalink.php?id=142868662433148&story_fbid=724637194236285
Jankó123
@m.macskosz: Minden magyarnak jár a támogatás, de arányaiban, a külhoniaknak "valamilyen okból" egy kicsivel több!!! :-(((

"A kormány minden korábbinál nagyobb összeget, 21 milliárd forintot szán a külhoni szervezetek és programok támogatására, és ezt még növelni fogják – jelentette ki Semjén a külhoni magyar pártok vezetőinek részvételével rendezett nyilvános kerekasztal-beszélgetésen."
( propeller.hu/itthon/2961977-semjen-kulhoni-magyarsagnak-jar-szavazati#c1129269 )
m.macskosz
@Jankó123: :( Olvastam, reagáltam is rá:
m.macskosz
Neked meg, tömjénfővadász, egy elegáns gumiszoba járna, csinos kényszerzubbonnyal! július 26., 10:34
Nil
NEm életvezetési tanács kell és nem szar élelmiszercomag amiből egyetlen étel sem főzhető meg.
Ebből a pénzből lehet felvásárolni - nem kevés- olcs bérlakásnak alkalmas lakásokat
Hellcat
Az a mocskos EU támogatná a rászorulókat...majd a lézerjani elintézi az osztásnál, hogy "kárbane vesszen" az a sok pénz.
Nil
flytatá mert elküldtem véletlen- a szociálismunkások segítségével (aholkell)meg meg lehet venni azokat az alapvető élelmiszereket amire a családnak szüksége van - burgonya, hagyma, tészta, olaj, fűszerek, gyümölcs,tej, felvágott, margarin.
A tanácsadókra fordított pénz bőven elég lenne erre. GAzdag ember ne okoskodjon - azért mert a szegény nem lop hogy neki is tele legyen a zsebe- netán erre akarják tanítani őket?
ausztráliában amikor baj volt a gazdasággal az állam adott minden családoknak egy bizonyos összeget azzal a feltétellel hogy csak ausztrál termékekre költi - ezt itt is meglehetne csinálni. 29 milliárd nem kevés ha a magyar gazdaságba folyik be - és az is kiderülne melyek az életképes vállalkozások, termelők.
van egy csomó jó ötlet a világban - ov még csak véletlenül se választ közölük - és bocs de tapasztalati szakértőkre van szükség nem okoskodó minisztériumi csókosokra
dömdödöm
Pénzt szeretnének ,átlag munkakeresési idő 18 hónap ,erre az időszakra
tisztességes munkakeresési járulékot és nem megalázó mértékű hanem valódi esélyt adó szociális segélyt az életbenmaradáshoz ,valós és hatékony álláskeresési segítséget várnak az emberek .
Desischado
@ancika: A teljes fidesz karra gondoltam! Mert a már nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren a fiúk!
bakegya
Jaj de jó lesz.A MAJD SZÁZ ÁLOMTITKÁRRAL OSZTOGATNI-de csakkk azután,ha a nyitrai félék jól kinyaralgatták az Adrián magukat és a barátőiket is megfelelő melegedőre helyezték,megfelelő szakértelem hiányában 29 milliárdos ajándékcsomagot bonthatnak-a szétbarmolt intézményes keretek nélküli szociális rendetlenségben,non profit.upppp date az zorbán szerint rogyadozó EU gonosz civiljeinek adakozásából,mert az orbán rezsim olyan jól teljesít !DDD
ancika
a 29 milliárd öt és fél évre szól. Elvileg már az idén kiosztják a felét, de én még nem láttam a pályázatot, hogy mely szervezeteket választották ki, akik közreműködnek. Az idén 6,5 milliárd forint jut erre a célra. Hátra van még öt hónap... szeptemberben, a választások előtt majd megindulnak a kajával megrakott kamionok...
kukac50
Minden 50 ezer forint alatti juttatás mellé havi 5 ezer forint értékben adjanak étkezési utalványt amit élelmiszer boltban lehet elkölteni.
Ez nem sok de sok ember megélhetésében segítene.
ancika
@kukac50: Ez nem így működik. Nem is működhet így. Mert lehet, hogy nekem van egy 40 ezer forintos állami nyugdíjam, meg lehet, hogy van havi 100 ezer forintot fialó befektetésem (életjáradék, befektetésekből származó jövedelem, kiadott ingatlanok stb.)
Ezt csak egyénileg lehet adni, az egyén helyzetét megvizsgálva.
kukac50
@ancika: Nagyon kevés embernek lehet befektetése akinek 50 ezer alatti a jövedelme,ha volt is valaha felélte már erre az időre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.