Orbán Viktor szokásos rádióinterjújában legutóbb véletlenül elszólta magát. Kijelentette, hogy "a kancellárok egy részéről már tudja, hogy kiket fog kinevezni".

Ugyanakkor amennyiben a Kormány betartaná a jogszabályokat és valódi pályáztatás során dőlne el, hogy kik lesznek a kancellárok, a miniszterelnök még csak nem is sejthetné, kik lesznek az egyetemek mindenható urai  írja az LMP közleményében, miután a mai napon lépett hatályba a felsőoktatási törvény módosítása, amely a kancellári rendszer bevezetéséről és az új vezetők pályáztatásáról rendelkezik, de a miniszterelnök már tudja, kiket fog az egyetemek és főiskolák nyakára ültetni. De honnan tudja mindezt hetekkel a pályázati eljárás lezárása előtt.

A kancellári rendszer bevezetéséről, így az új vezetők pályáztatásáról is rendelkező törvénymódosítás csupán a mai napon lép hatályba, így valódi pályáztatásról eddig még szó sem lehetett. Ráadásul legalább 15 napot kell hagyni a jelentkezőknek a pályázatok lezárásáig.

"Vajon honnan tudja Orbán Viktor a lehetséges legkorábbi időpont előtt több héttel, hogy kiket fog kancellárnak kinevezni?" – tette fel a kérdést az LMP írásban is a miniszterelnöknek. "Nagyon úgy fest, hogy a trafikmutyihoz hasonló esettel állunk szemben, ami az LMP szerint botrányos és felháborító."

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Az igazán ütős hír ez lenne:
Orbán Viktornak fogalma sincs, kiket neveznek ki a különböző csókos állásokba.
Vagy:
Orbán Viktor megdöbbent, hogy szakembereket és
nem pártkatonákat neveztek ki
fontos beosztásokba.
Vagy:
Orbán Viktor meglepődött, hogy véletlenül egy EMBER is bekerült a csókosok közé.
.
.
.
Egy óra múlva ez a skandalum megoldódott: az illetőt azonnali hatállyal, indoklás nélkül
kirúgták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mekkelek
Már lassan el sem érik az emberek ingerküszöbét a mutyik, annyi van belõlük, és erre is játszanak. Ha elszólta magát akkor mi van? Ki fogja kérdõre/felelõsségre vonni a vezírt? Senki, mindent megtehet következmények nélkül és a sok birka csak issza a szavait akármit mond.
Olyan országban szeretnék élni ahol a ténykedéséért már rég rács mögött ülne, de olyan itt nem lesz még jódarabig...
Jankó123
Niná, hogy tudja, hiszen ők a parlamenti létszámcsökkentés "Fideszes ÁLDOZATAI"! Ez is "munkahelyteremtés"! Javítja a statisztikát! :-(((
Csizmás Kond
...az egész világ tudja, ő miért nem tudhatná ?
pbalage
Most mindenki meghurcolja a mi drága Bölcs Vezetőnket, amikor csak a jövőbelátási képességét villantotta meg. Ez felháborító!
Nil
Elfelejtette bevenni a gyógyszereit?
Túl sokat vett be?
Már nem hatnak?
Már mindegy mert már igazat is mondhat?
coyote3
Miért meglepő ez? Hisz az ő jóváhagyása nélkül pukizni sem mernek a fideSS-ben...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.