Új tanút hallgatott ki a rendőrség a soroksári gyilkosság ügyében – tudta meg a Bors.

A lap szerdai számában azt írja, egy férfi jelentkezett a meggyilkolt nő családjánál, és azt állítja: bizonyítéka van arra, hogy Kardosné Gyurik Krisztinát nem ott ölték meg, ahol megtalálták.

A férfi Kardos Lajosnál jelent meg, miután felajánlotta a nyomravezetői díjat. Azt állítja, hogy nem a bicikliútnál ölték meg, hanem az Ócsai úti kertészettől nem messze, a vágányoknál. "Azért jutott erre a következtetésre, mert közvetlenül a gyilkosság után olyan kötözőanyagot talált ott, amilyennel Krisztit kötözhették meg a gyilkosai" – mondta Kardos Lajos a Borsnak.

A férj ezután a férfi telefonszámát megadta a rendőröknek, akik – úgy tudja – már másnap kihallgatták a tanút.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Senara
"egy férfi jelentkezett a meggyilkolt nő családjánál, és azt állítja: bizonyítéka van arra, hogy Kardosné Gyurik Krisztinát nem ott ölték meg, ahol megtalálták"... és eddig hol a jó édes anyjába volt ? Büdös gyökér mesél egyet a suskáért .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Számomra ez felfoghatatlan, hogy a mai technikával, hogy nem tudnak az ügy nyomára találni. Ilyen fondorlatos volt az elkövető, vagy mi más oka lehet ennek a bizonytalan kutakodásnak...
Senara
"egy férfi jelentkezett a meggyilkolt nő családjánál, és azt állítja: bizonyítéka van arra, hogy Kardosné Gyurik Krisztinát nem ott ölték meg, ahol megtalálták"... és eddig hol a jó édes anyjába volt ? Büdös gyökér mesél egyet a suskáért .
Senara
"Azért jutott erre a következtetésre, mert közvetlenül a gyilkosság után olyan kötözőanyagot talált ott, amilyennel Krisztit kötözhették meg a gyilkosai" – mondta Kardos Lajos ... na ez sem kerek ...közvetlenül a gyilkosság után ??? ...kötözhették meg ...
1magyar
Annyira unom már ezeket a híreket róla. Valami nem stimmel az egészben!
De egy nő potenciális áldozat mindig ha este kihalt utakon fut. Ennyi esze nem volt a nőnek?
ipan54
Eddig azt olvastam a gyilkosság helyszine az volt, ahol K-nát megtalálták! Azért csak nem akkora ökrök a helyszinelést végzők, h még ezt sem tudták megállapitani?! hülyeség ez a zsinorós dolog, biztos a nyomravezetői dij miatt lesz jópár ilyen abszurd "bejelentés"
volvós
Ha ennyire biztos ez a f@szi, akkor miért nem 10 hónappal ezelött közölte...
Nagyon aktiv nyomozócsoport volt az ügyben, és mai napig nem jutnak az 5-röl a 6-ra
Hát ez olyan rejtély, hogy a mai világban vagy hihetetlen, vagy nem akarásnak nyögés a vége ...Jó lenne már eredményt produkálni...
perfekt
Hogy nekem mennyire elég ebből a témából--nem igaz.Csak a hátramaradottak lelkét sajnálom--ha nem bűnösök.Nyár van--kell a médiának--valamit nyújtani--a kegyeleti részt meg nem sértve--ez már botrányosan selejt munka.
verőce21
"A férj pedig megmutatta a rendőröknek, hol található a holttest."(?) - Valami ilyet írtak korábban. Kerek egy történet!
Boszi27
@Cicamama55: Nem volt a rendőrségnek szabad kapacitása erre az ügyre.Gondolni kellett a költségvetésre is, mostanában a nemzeti emlékművet kellett védeni a nemzet egy részétől.
nemkati
Nem értem, miért csodálkoztok, hogy a pasas eddig kussban volt? Itt van leírva:

"A férfi Kardos Lajosnál jelent meg, miután felajánlotta a nyomravezetői díjat."

Más kérdés, hogy ez a nyomi mondat helyesen a Borsban így hangzik:

"Két nappal azután, hogy nyilvánosságra került: 200 ezer forintot ajánlottam fel a gyilkosság nyomravezetőjének, egy férfi keresett a házunknál"
TASzSz
@Bástya Elvtárs: Miért, miért?
:-)
intrepid
@Boszi27: Meg a telefont kellett keresni nagy erőkkel, utána meg ott is pofára esni.
Dr plágium
Most rengetegen fognak összevissza hazudozni, a jutalom reményében.
Dr plágium
Egyébként ha jól emlékszem azt kérte a férj, hogy a rendőrségen jelentkezzen aki bármit tud ami segítheti a nyomozást...
Bástya Elvtárs
@nemkati: Gyorsan ki is találtak egy mesét!!!
nemkati
@Bástya Elvtárs: Van ilyen, akinek nagyon kell az a 200000, az akármit ki bír találni.

Még akár az igazat is. :)))
Csak akkor elég szemét egy valaki, ha csak a pénzért mondja el, amit tud.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.