Orbán Viktor miniszterelnök szerint a kiemelkedő második negyedéves GDP-adatok végső magyarázata, hogy a magyar emberek akarnak dolgozni.

A kormányfő pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a bruttó hazai termék 3,9 százalékos növekedéséről szólva kijelentette: amíg az emberek dolgozni akarnak, az eredmények jönni fognak.

Orbán Viktor szerint mivel Magyarország is egy válságövezethez tartozik, az államnak kiegészítő munkalehetőséget kell biztosítania, ha kell, több százezer munkahelyet kell létrehoznia.

Elmondta: 2010-ben 1,8 millió dolgozó ember fizetett adót Magyarországon, jelenleg viszont a számuk 4,1 millió. Hozzátette: ezt még javítani kell, a munka alapú társadalomból még sokan kimaradnak, el kell érni, hogy 5 millióan dolgozhassanak az országban.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
" A magyarok igenis akarnak dolgozni! " Mondja ezt egy széthízott csúti rinocérosz, egy olyas valaki, aki soha az életben nem dolgozott, mert utálja a munkát, mint a "kukorica gölödint"! És mivel rühell melózni, elmondhatjuk róla, hogy vagy nem is magyar, vagy pedig notórius munkakerülő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Senara
Elmondta: 2010-ben 1,8 millió dolgozó ember fizetett adót Magyarországon, jelenleg viszont a számuk 4,1 millió . MI VAN ? Hazudozás nagymestere számol :-((
tivoli
2010 előtt a minimálbér adómentes volt, aztán bevezették az egyenlő teherviselést.
Ebből következik, hogy ma
4.1 -1.8 = 2.3 minimálbéres, vagy azalatt kereső adózó van.
Talán ilyesmivel nem kellene dicsekedni.
volvós
Hát persze, hogy akarnak a magyarok dolgozni
Anglia - Németország - Ausztria - Olaszország !!!
silber13
" A magyarok igenis akarnak dolgozni! " Mondja ezt egy széthízott csúti rinocérosz, egy olyas valaki, aki soha az életben nem dolgozott, mert utálja a munkát, mint a "kukorica gölödint"! És mivel rühell melózni, elmondhatjuk róla, hogy vagy nem is magyar, vagy pedig notórius munkakerülő!
volvós
@ila51: hát persze, csak azok nem jönnek vissza, max, a családjukért !!!
Ez a céljuk , hogy minél kevesebben legyenek itthon, csak a csókosok
Akkor lesznek bajban, ha nem lesz KITÖL lopni !!!
csip-csop
igen a magyarok akarnak dolgozni, de te hulye bezarattàl mindent, eluzi az ambereket az orszàgbòl, a multi gyàrosokat, te hulye tokfej, nemvetted mèg èszre, hogy nemèrtesz semmihez? csak a tonkretevèshez, a rombolàshoz, abban igen is nagyon az elso vagy.
takarodj!!!
csikknorisz
Persze,hogy akarnak dolgozni a magyarok,de az idióta közmunka programmal nem old meg semmit! Tovább fog virágozni a fekete gazdaság,mert elméleti emberek a kényelmes székükből,jogszabályokat szajkózva utcai szemét szedésre stb. kényszeríti a középfokú végzettséggel rendelkező embert is. A kényszermunkájával állít fel statisztikát? Sok embernek fog törlődni a munkaügyis regisztrációja,ha minden áron olyan helyre kényszerítik hosszabb távra amiből aztán lehetetlenség kimászni. Megbélyegzi az emberek életét olyan helyekkel,hogy aztán egy komoly munkáltató ne tudjon pozitív képet alkotni az egyénről.
Meine Ehre heisst Treue
Igen, a magyar ember szeretne dolgozni, mégpedig tisztességes európai jövedelemért, csak nincs hol. A közmunka nem fogja megszüntetni a létbizonytalanságot és a nyomort valamint produktív munkának sem tekinthető.
F_Viktor
@csikknorisz: Közmunkaprogramhoz, ha már szóba került:
Kormányzása első évében nagyon gyorsan szétcincálta a szociális hálót.
1) Ezzel tudott egyet (a jobberekre oly jellemzően) cigányozni,
2) ezzel meg tudta osztani a Zembereket, a munkával rendelkezőket és az önhibájukon kívüli munkanélkülieket,
3) ezzel ki tudta élni egyik rossz emberi tulajdonságát (a jobberekre szintén oly jellemző), az irigységét. Munka nélkül ne lehessen megélni. Ez az irigység látható a Norvég alap és a civil szervezetek esetében is.

Amit elvett a szociális hálóból, azt kiosztja a közmunkaprogramban. Közben hatalmas károkat okoz...
JAJMÁR
Igen, az emberek szeretnének dolgozni, nem is értem, miért kell ezt hangsúlyozni! Vagy erre most jött rá? Eddig mit hitt?

Nos, a labda most is és mindig is azon a térfélen van és volt. Az emberek akarnak dolgozni, de ebben az országban ez sokaknak vágyálom !
JAJMÁR
@JAJMÁR: Ja, még egy fontos dolog, ...akarnak dolgozni, és nem éhbérért.
F_Viktor
@JAJMÁR: Én sem értem mit po*ázik most, akkor ezt nem tudta, mikor 1 millió új munkahelyet ígért?
Csizmás Kond
Az úgynevezett közmunka (habár nem az) azért is jobb megoldás a szociális ingyenosztogatásnál, mert így legalább megmozdítja a fenekét ha valamennyi pénzt akar keresni.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Közben pedig olyan lehetőségektől esik el, amivel el tudná tartani családját. Ezt elkerülendő inkább hátat fordítanak az országnak, Orbánnak és a tapsikoló szolgalelkűeknek.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...nem kellett volna eladni mindent és akkor most ismét volna állami munkahely...
Hellcat
Ez jól hangzik annak a szájából akinek soha életében nem volt rendes munkahelye, csak megélhetési patkányként politizál.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Az "elmútnyócéven" kívül másra nem vagytok alkalmasak?
Valahogyan szerettek elfeledkezni arról a tényről, hogy Orbánnak már bő 4 éve a se**ét nyaljátok, cserébe pedig semmit nem vártok el ezért a nemesnek éppen nem nevezhető cselekedetért!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...csak azon csodálkozok, hogy nem tudsz tízpercig normálisan beszélgetni hanem elkezdesz nyálaszni meg hasonló...ilyen csekély a szókincsed vagy a műveltséged miatt nem vagy képes civilizáltan társalogni ?
Pálinkafőző Rézüst
Orbán: A magyarok igenis akarnak dolgozni, ezért nem dolgozok én!
coyote3
Ennek a baromarcú csüngőhasú skizofrén idiótának szellentése nincs a gazdaságról. Populista hazug majom :)))) Ez vajon tényleg ezt gondolja komolyan, vagy csak a zembereket hülyíti. Bár mindkét esetben elég nagy a baj...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Jajj, bocsáss meg, nem vettem észre, hogy éppen elmútnégyévezel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.