Nem árulja el a Kommunizmuskutató Intézet, hogy mi alapján állított össze listát a kommunista vezetőkről. Az adatbázisban rengeteg a hiba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A fideSSben kellene kutatni legjobban. Ott nyüzsögnek a komcsik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dzurinda
@verőce21: Miért ne lenne igaz? Érvekkel támaszd alá, kérlek.

Valamint válaszolhatnál erre is: Mi a helyzet a rezsicsökkentéssel és a személyi kultusszal, ami Orbánt övezi? Ezek szerinted egy jobboldali kormány jellemzői?
verőce21
@dzurinda: (17:56) Ehhez előbb neked kellene érvekkel alátámasztanod miért úgy van, a "fejlettebb kapitalista" államokban, hogy a stratégiai ágazatokat (energia, közmű, közlekedés) túlnyomóan állami kézben tartottak. És megkapod a választ magadtól!
dzurinda
@verőce21: Nem tudok róla, hogy a fejlettebb országokban állami kézben tartották volna őket. Egy-két példa az állami kézben tartásra kevés, hiszen fejlett országokból van sok. Van esetleg egy listád arról, hogy melyik országokban maradt állami kézben, és melyik országokban nem? Sokkal egyszerűbb lenne tisztán látni.
dzurinda
@verőce21: Valamint válaszolhatnál erre is: Mi a helyzet a rezsicsökkentéssel és a személyi kultusszal, ami Orbánt övezi? Ezek szerinted egy jobboldali kormány jellemzői?
dzurinda
@verőce21: Egyszerűbb lenne, ha te linkelnél valamit, hiszen biztos vagyok benne, hogy az állításodat, miszerint a "fejlett kapitalista országokban a stratégiai ágazatokat túlnyomóan állami kézben tartották", a fejlett kapitalista államok közműveinek beható ismerete után állítottad, tehát sok linked van erről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.