Miután a hazai sajtóban megjelent, hogy Angela Merkel annak ellenére nem hajlandó Magyarországra látogatni, hogy a határnyitás 25. évfordulóját ünnepeljük és a kormány nagyon szerette volna vendégül látni, Kövér László gyorsan megüzente Berlinből, hogy javul a megítélésünk a németeknél.

Németországban javult Magyarország megítélése az utóbbi időszakban – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az MTI-nek szombaton Berlinben, ahol tárgyalt németországi magyar szervezetek képviselőivel és részt vett a második világháború következtében szülőföldjükről elűzött németeket összefogó Elüldözöttek Szövetsége ünnepségén.

A házelnök elmondta, hogy a németországi magyar szervezetek képviselőivel folytatott legutóbbi, másfél évvel ezelőtti megbeszélése óta javult Magyarország megítélése, amiben szerepe van annak, hogy mindkét országban lezajlottak a parlamenti választások, és Magyarországon "az emberek a demokrácia jegyében világossá tették, hogy a kormány munkájának folytatása mellett vannak".

A megítélés javulásában szerepe van annak is, hogy az európai gazdasági-pénzügyi krízis és az ukrán válság közepette "vannak fontosabb dolgok is, mint állandóan Magyarország vélt vagy valós hibáin lovagolni" – mondta Kövér László.

Mindennek ellenére, helyettes-államtitkári szintnél magasabb rangúak nem állnak szóba a magyar kormánnyal és a német sajtó rendre tele van EU-s szankciók követelésével, Magyarország ellen...

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Csak szembe köptek és nem rúgtak valagba mi ? Ebből jött a következtetésed??
Akkor elmondom neked hogy azért nem rúgtak valagba mert nem akarták hogy szaros legyen a cipőjük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Cukkini: A megszokott dilis, képzavaros beszéd! Megszoktuk, ilyen vagy és ez csak rosszabb lesz!:-)))
coyote3
Köteles elvtárs delíriumos viziója...
DR Eric CARTMEN
"...Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába..."
mariaberta
És miután javult Magyarország megítélése, Angela Merkel nem óhajt Magyarországra jönni.Kövér biztosan ismer egy másik Merkel -t is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.