Miután a hazai sajtóban megjelent, hogy Angela Merkel annak ellenére nem hajlandó Magyarországra látogatni, hogy a határnyitás 25. évfordulóját ünnepeljük és a kormány nagyon szerette volna vendégül látni, Kövér László gyorsan megüzente Berlinből, hogy javul a megítélésünk a németeknél.

Németországban javult Magyarország megítélése az utóbbi időszakban – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az MTI-nek szombaton Berlinben, ahol tárgyalt németországi magyar szervezetek képviselőivel és részt vett a második világháború következtében szülőföldjükről elűzött németeket összefogó Elüldözöttek Szövetsége ünnepségén.

A házelnök elmondta, hogy a németországi magyar szervezetek képviselőivel folytatott legutóbbi, másfél évvel ezelőtti megbeszélése óta javult Magyarország megítélése, amiben szerepe van annak, hogy mindkét országban lezajlottak a parlamenti választások, és Magyarországon "az emberek a demokrácia jegyében világossá tették, hogy a kormány munkájának folytatása mellett vannak".

A megítélés javulásában szerepe van annak is, hogy az európai gazdasági-pénzügyi krízis és az ukrán válság közepette "vannak fontosabb dolgok is, mint állandóan Magyarország vélt vagy valós hibáin lovagolni" – mondta Kövér László.

Mindennek ellenére, helyettes-államtitkári szintnél magasabb rangúak nem állnak szóba a magyar kormánnyal és a német sajtó rendre tele van EU-s szankciók követelésével, Magyarország ellen...

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Csak szembe köptek és nem rúgtak valagba mi ? Ebből jött a következtetésed??
Akkor elmondom neked hogy azért nem rúgtak valagba mert nem akarták hogy szaros legyen a cipőjük!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Csak szembe köptek és nem rúgtak valagba mi ? Ebből jött a következtetésed??
Akkor elmondom neked hogy azért nem rúgtak valagba mert nem akarták hogy szaros legyen a cipőjük!
hetöndöe
És honnan üzent,az Alexanderplatz nyilvános wécéjének a bal hármas fülkéjéből?:-))
nemkati
@Mobil123: hehe, ez jó, ez pont így van. :))

És a megítélésünk, ha valaha egyáltalán, nem attól javul, hogy Kövér mit lázálmodik. Attól esetleg tovább romlik.
F_Viktor
"A megítélés javulásában szerepe van annak is, hogy az európai gazdasági-pénzügyi krízis és az ukrán válság közepette "vannak fontosabb dolgok is, mint állandóan Magyarország vélt vagy valós hibáin lovagolni"

Nem így van Köteleske! Fordítva (mint mindig), az ukrán válság ellenére is egyre több kritika ér benneteket!
Rózsika Hatházi
Javult a megítélésünk? Menten az asztal alá sírom magam a röhögéstől. Kövérné, minden hétvégére bolondgombát főz?
joopapa
Vazze laca te aztán jól betéphettél ott germániába hogy még most se józanodtál ki :-)))) Ekkora kretént , olyan ez a köteles laca mint a fehér elefánt, ritka de nagy állat!!! "A megítélés javulásában szerepe van annak is, hogy az európai gazdasági-pénzügyi krízis és az ukrán válság közepette "vannak fontosabb dolgok is, mint állandóan Magyarország vélt vagy valós hibáin lovagolni" – mondta Kövér László". Na most te anyaszomorító az ukrán válságnak mi köze ahhoz hogy a te kedvenc segged tulajdonosa a felcsuti focigéniusz, lassan összevesz mindenkivel az EU-ban?
pityuka
Hogy ezek a dizájner drogok mire képesek.
szöszmösz
Ez a képzet hozzá tartozik a szabadságharcos személyiség zavarhoz. Mi vagyunk a pöttyös seggű kiválasztottak /mármint a kormány. a fidess és a vazallusai/ mindenkinek osztjuk az észt, mások nem érnek fel a mi zsenialitásunkhoz, mindenkinél jobban teljesítünk, mindenki minket akar bántani, mindig és mindenki velünk foglalkozik. Mi vagyunk az isten földi helytartói is, és olyan okosok vagyunk, hogy nekünk már a seggünk helyén is fejünk van.:)
naaki
Kövér László pont olyan elmebeteg, mint a főnöke. Ha ragaszkodunk ehhez a kijelentéshez, és miért ne ragaszkodnánk, akkor teljesen hihető az, amit állít. Persze a valóság és a képzelet nem járnak kéz a kézben.

"A megítélés javulásában szerepe van annak is, hogy az európai gazdasági-pénzügyi krízis és az ukrán válság közepette "vannak fontosabb dolgok is, mint állandóan Magyarország vélt vagy valós hibáin lovagolni" – mondta Kövér László".
Ez a kijelentés nem azt jelenti, hogy Magyarország megítélése javult, mindössze arról van szó, hogy az Ukrán-Orosz konfliktus most jóval fontosabb, mint egy uniós tagállam miniszterelnökének és a kutyáinak tolvajtempója. Vélt hibák csak a Fidesz szerint, a valós hibák pedig mindenki más szerint léteznek. Kövérnek sokkal jobban állna, és nekünk is sokkal jobb lenne, ha egy jurtából kumiszgőzösen ordibálna a pusztába, minthogy a Parlament elnökeként külföldről hazudozik össze-vissza.
Dr. Felipe
Magyarországé javult, Orbanisztáné meg romlott.
verőce21
Azért nem hiszem, hogy egyenes arányú az összefüggés. :)
coni
A rendszeres "kettős beszéd" miatt az Unió valóban látványosan lemondott arról, hogy szép szóval, európai módon megbeszéljék velünk a problémákat. De éppen az ukrán válság megoldásában vállalt szerepvállalásunk (mi is megszavaztuk az oroszellenes szankciókat, majd itthon már "lábon lőttük magunkat") győzte meg őket arról, hogy a tárgyalásnak már nincs értelme.
Senara
Kövér László gyorsan megüzente Berlinből, hogy javul a megítélésünk a németeknél...:-(( mondjuk el sokszor javul a német magyar kapcsolat ...beee beee és birkák elhiszik .
dr. prédikátor
Köteles lancelot!!!Igen ",javul "a ti megítélésetek!!!Európa egyik meghatározó politikusa Angela Merkel azért nem fogadta el a meghívásotokat!Nagy ívbel szarik a fejetekre!!!
Kamcsatka
Erre a nyilatkozatra hogyan lehet visszafogottan reagálni? Erre a véglényre és a többi agyhalálában tobzódó félázsiaira szavazott cirka 2 millió degenerált. Mert én így szeretlek Orbánisztán!
volvós
Az elözö 18 hsz. csak negativ !!! Mást mit lehetne erre írni,mondani ???
A legszörnyübb, hogy ez a primitiv faragatlan bunkó a magyar Parlament házelnöke !!!
Mit is mondott Jack Nicholson ???

" LESZ EZ MÉG ÍGY SE !!! "
Vasárnapiiskolás
Sámsonnak a hajába volt az ereje,mi lenne ha levágnánk a bajszát ennek a házbitörlónak?
Vasárnapiiskolás
@Cicamama55: Csak ellenőrzött keretek között természetesen:-)
libellle
@Rózsika Hatházi: kövérné már fözhet amit akar. Ennek már mindegy bolondabb a bolondgombától sem lessz. Már majnem rosszabb mint orbán
human
Kövérnek teljesen igaza van. A németek egyre jobban meg tudják ítélni, hogy Orbán milyen messze távolodott már el a demokráciától. Tényleg javult a megítélése.
Egyébként meg Kövér és Orbán Magyarország nevét szájukra ne vegyék, ha éppen őket marasztalják el nemzetközileg. Az országgal ne takarózzanak, ha elcsesznek mindent.
Bezzeg, ha márványtáblát kell állítani, akkor hiányzik róla az ország, az adófizetők, de ott van minden tolvaj neve.
kkalman
Javuló megítélésünknek köszönhetően, már csak helyettes államtitkári szinten tárgyalnak velünk a németek. Ilyen hülye kijelentés után, mint a köteles kijelentése, el kell gondolkodnom, hogy a zárt osztály ajtajának a külső, vagy a belső felén vannak a normálisak?
Desischado
Na, ez az elmebeteg tahó észlény osztja itt az észt, pedig abból nem sok jutott neki! Mi van, megint elgurult lacának a gyógyszere?! Ki nem látja,hogy ez nem más, mint szimpla szépítés, hogy valahogy el tudják mismásolni, hogy a Kancellár asszony nem volt hajlandó idejönni?! Mondjuk, nekem a szemem ég ki, és szégyellem, meg elkeserít, hogy egyre rosszabb a megítélésünk odakint! Jobban tenné ez a hibbant, ha nem égetnének bennünket folyamatosan!
mate03
@Senara: Ha szart dobálnának a kormányra,Lacika csokoládénak,mondaná!
Cukkini
Kövér Lászlónak bajszának szálai, az ő szurkálós csápjai?
Mai napon is belőlük kivet rátok, tehát őt ne is szívassátok
Grafix69
Teljesen átlátszó hinta politikával próbálnak elönyökhöz jutni, mindig azt a segget nyalják amelyiktől várnak valamit. Persze már koránt sem az ország érdekeire való tekintettel , inkább a , vagyonuk vagy poziciójuk gyaraapitására megvédésére. Gané politikusok képmutatás , meg több tiszteletet komolyan be lehet fosni az egésztől. Annál is inkább mert ez amolyan magagyar barátkozási szokás. Például így találkozik két magyar az egyik mondja : Jaj de szép autód van , igazán büszke lehetsz rá ja nincs egy 5000 sed hétfőig? Na kb ilyen ez a magyar eus politika. Ocsmány ás mág magyarázzák is. Mellesleg ez nem páva tánc , ez egyszerüen hülyének nézés. Gerinctelen ,jellemtelen banda.
silber13
@Cukkini: A megszokott dilis, képzavaros beszéd! Megszoktuk, ilyen vagy és ez csak rosszabb lesz!:-)))
coyote3
Köteles elvtárs delíriumos viziója...
DR Eric CARTMEN
"...Kövér modorával , a lapaj paraszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme az arcáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába..."
mariaberta
És miután javult Magyarország megítélése, Angela Merkel nem óhajt Magyarországra jönni.Kövér biztosan ismer egy másik Merkel -t is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.