A fideszes Kósa Lajos szerint a baloldal közös főpolgármester-jelöltje, Falus Ferenc "úgy tudta elveszíteni a választást, hogy még a kampány sem kezdődött meg".

A kormánypárt ügyvezető alelnöke szombaton a Hír TV P8 című műsorában elsősorban Falus Ferenc közelmúltbeli megnyilatkozásaival, főképp jeges vizes videójával magyarázta ezt a véleményét.

Kósa Lajos arról is beszélt, hogy szerinte vége a "posztkádári vircsaftnak", lesz egy másik baloldal – de nem a mostani baloldali pártokból –, amelyet majd komolyan kell venni, amely "nem Falus Ferencekkel jön". "Jó lenne olyan baloldal, hogy legalább a nemzeti minimumokban legyen egyetértés" – mondta.

Az októberi önkormányzati választással kapcsolatban arra a műsorvezetői felvetésre, hogy a Fidesz szempontjából Szeged vesztésre áll, Miskolc pedig billeg, a politikus-kampányfőnök úgy reagált: Miskolcot nem nevezné billegőnek, mert ott szerinte valószínűleg a jobboldal nyer majd. A szegedi "speciális helyzet", ott teljesen új csapattal állt fel a Fidesz a választásra – közölte.

A műsorban szóba került az ukrajnai konfliktus és az orosz embargó is, amelyről Kósa Lajos azt mondta: az embargós politika mindenkinek nyilvánvalóan rossz, "ettől a polgárháború (...) nem oldódik meg, viszont mind a két részt vevő félnek rendkívül komoly gazdasági károkat okoz, és egyébként kikaparjuk a gesztenyét röhögő harmadik feleknek".

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert mi a baj Falus Ferenccel? Ja az hogy nem tud belekötni a fideSS maffia? Ezért jönnek elő vicsorogva a vizes videóval?
Hát elég gyenge ha csak ennyit tudott előásni a fideSS lejárató gépezet.

Amúgy vizes videója volt a fideSS twitter bunkójának, kijafaszez tompinak és kubaszov elvtársnak is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsik68
Lajoska az egyik olyan képviselő AKINEK CSAK 4 GIMNÁZIUMA VAN,DE AZ ÉRETTSÉGIIG ÁLLITÓLAG NEM JUTOTT EL!Sok volt a nyalni való,Igy kevés idő jutott a tanulásra.Magyarul is gyengén beszél,csak gagyog,mint az ovódások egy része!!
amaramaistanna
@verőce21: London jelenlegi (fő)polgármester bemutatkozó videóján egész Anglia mulatott,röhögött,nevetett.Kinek-kinek ízlése szerint.Mégis rá szavazott London népe,mert elegük volt a "karótnyelt",korrupt és humortalan politikusokból , agyonrendezett és vágott videóiból.Utánna nézek a nevének és pótlólag beírom!
amaramaistanna
@amaramaistanna: Kiegészítés a név,amely lemaradt: Boris Johnson.
Hellcat
Ez jó csezdmeg..."nemzeti minimumban legyen egyetértés" Ellenzékből MINDENT aláaknáztatok...ha jó lett volna az országnak ha nem...Aztán amikor meg ti építitek a diktatúrát csodálkoztok, hogy az ellenzék nem ért veletek egyet? Mekkora egy vadbarom ez is.
verőce21
@amaramaistanna: (17:00) Október 13-ra már választ kapunk rá.
kata53
Mr .20% ujabb hülyesége! Mikor veszik már észre , hogy nincs ki a 4 kereke?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.