A foci és a kivándorlás volt az egyik legkedveltebb téma a 14. ARC-on, de a fővárosi beruházások és a sajtószabadság is sokakat megihletett. Arcátlanok a pályaművek, hiszen az ARC képviselte értékeknek megfelelően szabadok, függetlenek, nyitottak, aktuálisak, kritikusak, sokszínűek és bátrak. De pofátlanok abban az értelemben is, hogy emberi arc a legritkább esetben bukkan fel ezeken az óriásplakátokon. Te miben hiszel? – teszi fel a kérdést az idei közérzeti kiállítás, amire több mint 1100 válasz érkezett, ezek közül a zsűri végül 111 pályázatot emelt ki, 84-et óriásplakáton, 27-et pedig úgynevezett gyűjtőplakáton állítottak ki.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@qxy: igazad van, jon majd egy màsik naplopà, de mèse fog annyit osszelopni, mint ezek a mostani csvargòk, mert a legkozelebbi kormàny jobban fgogja ellenorizni, hogy ki mennyit lop.
csip-csop
@qxy: neharagudj, de azèrt hibàs az iràsom, mert nem mukodik a compiuterem.
kkalman
Ha megtalálta, akkor ne is jöjjön haza.
Bástya Elvtárs
@nena: Most hogy mondod! Nagyon összeillenek... 1 kutya kölyke...
qxy
@csip-csop: Tudod eddig mind ezt mondta. " Mi! Becsület! és nem lesz! és lefüleljük! és és és Na. amennyit már le füleltek és azoktól be is folyt volna a pénz, lehet hogy az ország adóssága sem lenne ennyi.Sajnos itt nem lesz olyan politikus aki tényleg az ország hasznát nézze Mert akik most is akarnak lenni, azok is ha nem volna ennyi pénzük és az ügyvédek leszarnák " akiket jól meg lehet fizetni, már rég a sitten ülnének. De hála a Magyar igazságszolgáltatásnak és törvénynek, sajnos annak van becsülete aki nem becsületes.
csip-csop
Uj embereket kell vàlasztani, valahol biztos van a kulisszàkmogot? egyet màr talàltam, aki 2 èvvel ezelott lemondott (most nem jut eszembe a neve) azt hiszem ugy hivjàk hogy Angyan? nemtudta elviselni, hogy a foldeket nem a parasztok kaptàk meg a pàlyàzaton, hanem a kormànytagoknak a rokonai ès bedobta a torulkozot. De majd az is beszèlnifog egy pàr èvmulva, mert most nem beszèlhet, titkositva van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.