Rárontottak a NER ragyogó alapeszméjére a 6. osztályosoknak készült állami természetismeret tankönyv szerzői! Nem kevesebbet állítanak, mint azt, hogy „a fiúk és lányok bizonyos testi adottságokban és szellemi képességekben különbözőek”. Ha ez igaz, akkor kétséges, hogy megvalósulhat a magyarok totális egysége! Mert mi lesz abból, ha minden magyar férfi és minden magyar nő különbözik, ha mind mást akar? Például a gyenge és butácska férfi erős és okos nőt, a szegény hajadon matematikusnő meg gazdag, érett de nős, kétgyermekes férfit, és mind-mind más célt lát maga előtt? Káosz, erkölcsi fertő...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
"A nő

„Kétséget kizáróan a nő és a férfi is emberi lény. Ezek szerint a férfi és a nő,mint emberi lény egyenlő. (...) A nő éppen úgy eszik és iszik, mint a férfi. (...) A nő ugyanúgy él és meghal, mint a férfi. De miért van a férfi és miért van a nő? (...) A nő nőnemű, a férfi hímnemű. A nőgyógyászok szerint a nő menstruál, vagyis lebetegszik minden hónapban, a férfiak viszont nem menstruálnak, mert hímek és nem betegszenek le szokásszerűen havonta. Tehát a nő női léte miatt havonta ki van téve vérzésnek. Ha a nő nem menstruál, terhes. Ha terhes, akkor terhesség természetének megfelelően kb. 1 évig beteg marad. (...) A férfi viszont nem esik teherbe és nem szoptat. Az orvos ezzel fejezte be magyarázatát: Ezek a természetes adottságok, olyan különbségeket jelentenek, melyek miatt a férfi és a nő nem lehetnek egyenlőek.”

Még mielőtt megköveznének, tessék szépen elolvasni!:
mandiner.blog.hu/2011/02/22/muammar_al_kaddafi_a_zold_konyv

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.