Ez a néni biztosan el fog menni szavazni, mindenki megnyugodhat, hiszen ő teljesen tisztában van vele, hogy bízni kell a demokráciában, és ki kell használni a lehetőséget, amikor véleményt lehet nyilvánítani az ország (jelen esetben a település) helyes vezetési irányáról. Vagy mégsem? Vagy mégis? A néni valamit nagyon összekever, de továbbra is nyugodtan bízzunk a helyes mérlegelési képességében. Jó szórakozást mindenkinek, emlékezetes videó következik.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@verőce21: 8:19-re : "Egyszerűen elege van az embereknek a nemzetét megtagadó ballibsikből. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Ébredjetek fel, nincs szükség rátok! Vége a dalnak! " Ez számodra azt jelenti, hogy a "ballibsi " népség húzzon el a narancsszinben pompázó országból, mert itt semmi keresnivalója? Csak a hozzád hasonlóknak? Nem semmi hitvallás részedről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
:DDDDDDD Egyem meg a husod, te koporsószökevény, és ezek döntenek mások jövőjéről.
tivoli
Szóval a fideszes Krizával nincs megelégedve, akkor most mi lesz, ha a másikat szeretné? Ne izguljon nyanya. 4 éve, amikor a baloldal látszott nyerőnek, mégse lehetett, mert mi lesz akkor Szegeddel? Így megegyeztek, hogy ott Botkának kell lennie a polginak, tehát Miskolcon csak fideszes lehet. Ha most Miskolcon lesz baloldal, akkor Szegedre kell keresni valakit Botka helyett.
Így megy ez, az egyensúlynak meg kell lennie.
Meine Ehre heisst Treue
@leszúrt rittberger: Azaz! Ennek is akkora az IQ-ja, mint a lábmérete avagy olyan sötét, hogy ha elrepül a válla felett egy holló, azt hiszik, villámlott.

Ezért kellene korhoz és/vagy iskolai végzettséghez kötni a szavazati jogot, akkor valamennyire szűrni lehetne az alkalmatlan barmokat.
Meine Ehre heisst Treue
Elfelejtettem:

Nem elég, hogy a szavazati jogával és a hülye agyával dönt, ráadásul még keresek is rá!!!
Ku@rva jó!!!
bencemacska
Sajnos nagyon-nagyon sokan vannak. És a Fidesz tud velük beszélni!
micfild
@bencemacska: Nagyon szomorú dolog ez.. mert az a helyzet, hogy ez a szegény néni pontosan tükrözi a magyar- átlag IQ.t.
és ez lesz még rosszabb is.
És megkérem tisztelettel az itt jelenlévőket, hogy NE saját magukból induljanak ki.. és ne is a saját ismerettségi körükből... Mert sajna a "néni" félék sokkal többen vannak.
Meine Ehre heisst Treue
@micfild: Nem lenne baj, hogy ilyen az átlag IQ, az sem, ha sokan vannak, csak szavazni ne engednék őket, hogy a mocskos politikusok ne tudják az abnormalitásukat kihasználni!
pbalage
a többes szám első személyből ítélve (szavazunk) még visz magával mást is a szavazásra, ebben is megfogadta Orbán Viktor miniszterelnök úr tanácsát.
Vasárnapiiskolás
@bencemacska: Dagilaca sem áll jobban ész dolgában,persze hogy beszélgetnek:)
bencemacska
Én a 2010-es önkormányzati választásokból indulok ki:
Jött a szomszéd öregasszony, (aki mindig mindenre azt mondja, ő nem tudja, mert valami agybaja van, van olyan nap, hogy ötször jön megkérdezni, hányadika van), lényeg elcipeltem választani.
Összeszedtem a papírjait, magyarázom a VB-nak, hogy segítenem kell neki, mert rosszul lát, és egyébként is...Leültettem egy székre, kezébe adtam a papírjait...
Mire átvettem a sajátjaimat, mindenhova be volt ikszelve a Fidesz és egyéni képviselő jelöltje is!!!
Azóta, hiába siránkozik, nem jöhet velem! De kihozzák neki az urnát, bár ő - állítólag - nem is kéri.
Szimba
És emlékszünk, amikor öregasszony kezet csókolt orbánnak? Na meg arra, hogy ő ezt hagyta?
Tudjuk, főleg vidéken, ahol csak a királyi tv-k nézhetőek, így vannak agymosva az emberek.
szandokan
@Szimba: Látom, neked az agymosás szó a mániád. Azon gondolkodom, kinek is volt ez a stílusa itt régebben? Tippem mondjuk van...
köhögő bolha
Gondolom annyi ezer a nyugdíja,mint amennyi az IQ-ja. Amúgy itt egy kimutatás ami nagyon átbaxás szagú!

"2014. január–júliusban a teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 235200 fo­­­­rint volt. A vállalkozásoknál dolgozók átlagosan 250 400, míg a költségvetési intézményeknél 207 300 fo­rintot keres­tek."
bencemacska
@köhögő bolha: Ehhez tedd hozzá azt, hogy M.o-n a munkában állók számában benne vannak a közmunkások, DE az átlagbért nélkülük állapítják meg!
Ha ezt te csinálod, hogy hívják ezt?
És ha OV utasítására csinálják, hogy hívják?
pbalage
@szandokan: és szerinted hogy juthatott el erre a szintre a néni?
Soha életében senki sem vette a fáradtságot, hogy bármit is elmagyarázzon neki?
Vagy egyszerűen nem is érdekelték a dolgok?
Vagy esetleg már eleve úgy gondolta, hogy nincs is szüksége ilyesmire, mert már mindent tud a néni?
Vagy a legvégső esetben mindenki más hülye, csak a néni nem?
Szimba
@szandokan: Mi is a bajod az agymosás szóval?
volvós
Mamika !!! Elgurult a gyógyszered, vagy csak kiengedtek ???
Azért a protkót nem kellett volna az intézetbe felejteni !!
Szimba
@szandokan: "Tippem mondjuk van... " mondd ki.
volvós
A videón föleg a 0:38-nál !!! fergeteges !!!
bencemacska
@pbalage: Hogy jutott ide? Úgy, hogy a nem fizetős TV-kből ömlik a "csak a Fidesz" szlogen!
szandokan
@Szimba: Nem mindenkinek mossák ki az agyát, ha van saját véleménye, és az nem egyezik a többségével. Amúgy meg inkább nem tippelek...:-)
Szimba
@szandokan: A mai politikai helyzetben az nem agymosott, aki profitál belőle. Anyagilag. És ezért elviseli az ideológiai elnyomást. Tippelj nyugodtan, új vagyok a propelleren, kb 1-2 hete.
szandokan
@Szimba: Na és ha valaki már évtizedek óta felépítette az életét, pártoktól függetlenül, utálta a Kádár rendszert, és helyesnek tartja a Fidesz lépéseinek nagy részét, de nem függ tőlük semmilyen téren? Az a baj, hogy idáig már sokan nem vagytok képesek eljutni gondolkodásban.
Szimba
@szandokan: Ha évtizedek óta ,akkor beletartozott az utált kádár korszak is - csak jó volt, ugye? Meg az összes többi. A mai napig. Magadról beszélsz úgy gondolom, hát gratulálok. Vannak még ilyenek,pl. Kövér elvtárs, Matolcsy elvtárs, Kerényi elvtárs vagy Pozsgai elvtárs, stb. Nagy túlélők.
JAJMÁR
@tivoli: Te még mindig nem érzed, hova lóg már a kezed a nagy "egyensúly" miatt? Hát, ha már belecsúszol, akkor is azt mondogatod, hogy ez az egyensúly... :-D
nyanya001
Na igen, őket is meglehet venni kilóra némi olcsó krumplival vagy almával..
meg rezsicsökkentő hülye dumával ! Csak közben a szegény demenciás nem
veszi észre, mennyivel többet fizet mindenért a boltban !
JAJMÁR
A néni tájékozatlan, de ezért nem ő a hibás.. és nem azért tájékozatlan, mert idős, - ez most csak arra jó, hogy "minden idős ember, biztos így..." sztereotípia befészkelje magát a gondolatainkba.
Ha csak az idős emberek... ó, vidám lenne az élet :)
verőce21
A baloldalon több az ilyen színvonalú szavazó. Lehet, hogy azok átszavaztak tévedésből?
szandokan
@Szimba: Két évtizednél több telt el a rendszerváltás óta, de írjál csak még sületlenségeket. Megfogadtam, hogy az oldalon már nem írok magamról, arról, hogy mit is csinálok, de priviben szívesen, ha érdekel.
verőce21
Lehet még rugózni ezen a videón. De ennek a mai baloldalnak már nincs jövője. Soha nem lehet felemelkedés a baloldalon, amíg az megtagadja nemzetét. Vége a dalnak!
dzurinda
@verőce21: Valamiről lemaradtam? Mikor tagadta meg a baloldal a nemzetét?
dzurinda
@verőce21: Egyébként a jelenlegi helyzet, a Kádár-rendszer 2.0, amit leöntenek nemzeti mázzal, az aztán fantasztikus...
karma1
@szandokan: Kabir Bedi, azt hiszem, agymosas ugyben engem is bevehetsz a nevsorodba, mert erre talaltak ki a kerali Tv-t, meg azt, hogy a fideSS rendelkezik teljes mertekben a musorszoras es a teljes media felett.

Es bizony ebbol csak az jon le ennek a nagyon egybites neninek, hogy orbanvitya a demokraciat epiti (mer aszongya) es ezt koll neki tamogatnia, ezert megy el szavazni...
karma1
Pedig a neni olyan naprakesznek latszik azzal a sok sajtotermekkel az oldalan,... Vagy lehet, hogy csak sz@rni megy, mert olvasni nem tud?

Azt mindenesetre tisztelem benne, hogyha nem is tudta kapasbol, hogy a Pasztor (Villany) rendor ur nem fideszes, de legalabb kovetkezetesen kitartott amellett, hogy a Krizaval az elmult 4 evben nem volt megelegedve, hiaba fideSS-es...

Nem baj, majd kijavitja sajat magat a szavazason...
1szomjas
@Meine Ehre heisst Treue: Az ostobaság , helyesbítek : a rossz gondolkodás nincs egyenes arányban sem a korral, sem az iskolák, diplomák számával ! Nem bizonyítja ezt eléggé az országgyűlés ? Milyen törvényeket szavaznak meg ? A kormányunk hogy kormányoz, mit csinál velünk, hogy rombolja az országunkat ? Pedig azzal nem lehet őket vádolni, hogy nem rendelkeznek különböző iskolai végzettséget bizonyító papírokkal... (Remélhetőleg nem úgy jutottak hozzá, mint Indigós Pali ... ) És a Nemzetmegvezető Viktátor zászlója alatt tömegével vannak a magukat értelmiséginek gondoló emberek is ! Vagyis rossz út, ha a rezsiátveréssel becsapott, a ,,közszolgálati" rádiókból, tévékből 24 órában nyomatott hazugságokkal, féligazságokkal, kiforgatott igazságokkal félrevezetett embereken verjük el a port ! Van több, mint 4 millió szavazásra jogosult, de különböző okok miatt nem szavazó ember, közülük kell minnél többnek felnyitni a szemét, hogy belássák, el kell menniük szavazni ! Hogy megéri szavazni ! Hogy muszály szavazni ! Erre a ,,szemnyitogatásra" nem szabad sajnálnunk az energiát ! Csak ez az út van ! Nekem, neked, és mindenki másnak, akik változást akarnak...
karma1
@1szomjas: Tudod, ha valakinek nincs sok iskolaja, es megvezetheto, akkor ez van, ilyen lesz, mint ez a nem is tul oreg, inkabb elhanyagolt neni. Ez van, ilyen tipusu ember nagyon sok van - sajnos.

De: attol, hogy valakinek magas vegzettsege van, es ezaltal nagyobb lehetosege atlatni dolgokat, gondolod, hogy a tudasat mindig a jora fogja hasznalni?

Oke, vannak smittpaja pacsik, satortarto rudba kapaszkodo reszeg alpolgarmesterek, vakkomondoros balogjozsik, zuschlagok, kiflicsucsok "csak"-osok, kertbenezo szemu eltolcsik, de amikor arra gondoltam eloszor, hogy ennyi hulye nem lehet egyrakason, nem lehet ennyire dilettans, es ekkor utott belem a gondolat:

Mi van, ha ezek nem is olyan hulyek, es azt a tudast, amit a hazajuk, embertarsaik felemelkedeseert kellene felhasznalniuk, jelenleg semmi masra nem hasznaljak, kizarolag a sajat- es egymas zsebenek a megtomesere!

Es ahogy elnezem ezt a trendet, igenis, nekem van igazam: mindegyikuknek eleg esze van, talan meg tapasztalat is ragadt rajuk az elmult evekben, de kikapcsoltak a becsulet-erzesuket, az empatiajukat, sokan a gyomrukat is, hiszen joparan a vezir s@ggebol kandikalnak ki, es meg ez sem eleg a megalazkodasukhoz, vagyis roviden azt allitom, hogy a jelenlegi kormany TUDATABAN van annak, hogy mit csinal, mit rombol le, hogyan teszi tonkre ELORE a magyarsagot legalabb 3 generaciora elore , mert akkora nyereseguk van ezen, amit mi, kis emberek el sem tudunk kepzelni, vagyis mindegyikuknek annyi penz es akkora hatalom van a kezeben, amivel ellavirozik a kovetkezo 30 evben, vagyis az o es a gyerekeik eleteben.
Roviden: Nekunk sikerult eloszor a vilagon az elso, kizarolag bunozobol allo kormanyt kiallitani, a holdudvarukat is beleertve...
verőce21
@karma1: (08:09) Butaságokat írsz! Egyszerűen elege van az embereknek a nemzetét megtagadó ballibsikből. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Ébredjetek fel, nincs szükség rátok! Vége a dalnak!
JAJMÁR
@verőce21: 08:19 Először tisztázni szükséges, hogy mi a nemzet? Mert a régi értelemben vett "nemzet" szavunk elvesztette jelentését. Köszönet a kormányunknak érte. Szóval szerinted mit takar,- és főleg kiket - a ma oly sokszor használatos "nemzet" megnevezés?

(Aztán lehet arról értekezni, hogy ki mit tett a nemzetével!)
verőce21
@JAJMÁR: (08:30) Javasolom nézd meg az "Értelmező szótárban" mit jelent a nemzet szó, ha nem tudnád.
JAJMÁR
@verőce21: 08:37 Na látod, itt a Te nagy tévedésed! MA már nem azt jelenti, ami az Értelmező szótárban le van írva! Ez pedig a legnagyobb átverés a világon, mert csak egy populista kifejezéssé silányult.
A "nemzet", a szó nemes értelmében, úgy van átverve minden oldalról, hogy még fel se fogta!
tivoli
@JAJMÁR: tegnap, 22:23
Bizony így igaz. Eldöntötték a "választópolgárok", hogy két egymáshoz annyira közeli (!) nagyvárosban nem lehet egyforma vezetés, így kiegyeztek, hogy akkor Miskolc fideszes lesz, Szeged pedig mszp.-s. Fordítva is lehetett volna, de Szegeden Botka erős ember volt, így a miskolci mszp-st léptették vissza. A választópolgárok teljes egyetértésével.
Meine Ehre heisst Treue
@1szomjas: Tudom, hogy a kor és a végzettség messze nem tökéletes megoldás...

A politikusaink, képviselőink tevékenysége nem bizonyít. Nem, mert azoknak az embereknek a többsége nem hülye, nem a mentális visszamaradottság miatt teszik azt amit. Náluk az egyéni érdek, a saját köreik játsszák a fő szerepet.
Hellcat
Amúgy ez rohadtul jó példa arra amikor a kormánypropaganda ellentétben van a helyi valósággal...
Toby
Na végre, jó msok ilyen határozott szavazót a Fikusznak, aki aztán a végén másra szavaz !

Lehet, hogy nagy cumi van kilátásban Miskolcon ?

A mami nem akarta kimondani, de de nylván a cigányokról lett légyen szó annaál a résznél, azokról, akiknek Kriza pc-ket osztogtott !
koszpeko
@szandokan: Én is használtam igen.
Na és?
Igaza van Szimbának.
Jellemzi az agymosott szavazó táborát a fityisznek.
Ezek a nem gondolkodó a szomszéd a asszony is rájuk szavazott mert mondta a Jozsi,
hogy rájuk kell szavazni.

Ha engem érdekel valami utána nézek.
Tehát ez nem tájékozatlanság.
nyanya001
@Hellcat: Tudod ezt ki mondogatta anno ?
A Marosán :))
silber13
@verőce21: 8:19-re : "Egyszerűen elege van az embereknek a nemzetét megtagadó ballibsikből. Nemcsak nálunk, Európa más országaiban is. Ébredjetek fel, nincs szükség rátok! Vége a dalnak! " Ez számodra azt jelenti, hogy a "ballibsi " népség húzzon el a narancsszinben pompázó országból, mert itt semmi keresnivalója? Csak a hozzád hasonlóknak? Nem semmi hitvallás részedről!
bencemacska
@dzurinda: Tévedsz, a Kádár rendszer ettől demokratikusabb volt! Ez már a Rákosi rendszer felé megy!
A Kádár korszakban bevallottan egypártrendszer volt, ma burkoltan van, tehát hazugabb!!!
JAJMÁR
@bencemacska: 11:27 Keresed a rendszerben az ideológiát, pedig lehet, hogy Magyar Bálintnak van igaza, és ez nem ideológiára épül...
karma1
@verőce21: Es te nem felsz egyedul maradni egy ilyen nenivel, meg a hozza hasonlokkal? Mert ha a "ballibsik" elhuznak (tudod, onekik meg nem lovagolni kellett es nem dartsot kellett az iskolaban csinalniuk, hanem TANULNI, TANULNI, TANULNI - igy a tudasukat is viszik magukkal,...
En azert felnek otthon maradni, ha ez a ketharmad,... (miniszteri szinten meg pirospottyos s@ggkeresok , "csak"-kal magyarazo eszlenyek, vakkomondoros asszonyverok, penzgyujto annyitiser rablok maradnak, meg segit nekik lohatrol somjenzsoti...)
Nem baj, ha butasagot irok, azert meg igy, ballibsin is tobb eszem ( sot!: FOGAM is) van, mint ennek a szerencsetlen neninek...
Ja, ha pedig butasagokat irok, miert olvasod? En peldaul cukkini hulyesegeit siman atugrottam, mert nem tetszettek, te is tegyel igy az en hsz-immel, es mindjart helyreall a lelki beked...:o)))))
bencemacska
@JAJMÁR: Én mindezt elhiszem, ismerem MB véleményét is, sajnos egyet is értek vele, de én elejétől végig éltem a Kádár rendszert.

A Kádár rendszer a kemény diktatúrát követte, lájtosabb volt , vagy legalábbis annak éreztük.
Az OV rendszer egy viszonylag gyorsan kialakuló demokrácia botladozó lépései után visszafelé megy, ezért is érezzük nagyon élesen a demokrácia deficitet!
pbalage
@verőce21: 8:19
Ez a néni szerintem nem ballibsi, hanem inkább nemzeti. Te büszke vagy rá?
bencemacska
@pbalage: A néni, szegény Fidesz tanítvány ( bár inkább a butítvány a helyes kifejezés, ha nincs is ilyen!).
karma1
@bencemacska: Jaj, Csillagom, MOST MAR VAN!!!...:o))) Isteni ez a "butitvany" szo!!!
Hiaba, a magyar nyelv EL es fejlodik - a humor pedig nem halt ki!...:o))
koszpeko
@verőce21:Te arra gondolsz,hogy leszavaztuk illetve lesz@rtuk a nagy fityisz ötletet a kettősállampolgárságot.
Itt van az eredmény.

index.hu/gazdasag/2014/09/16/magyar_nyelven_szavaltak_szep_magyar_szoveget/

Ukrán maffia osztja tízezrével a magyar állampolgárságot

Akikett ti határon túli magyaroknak hívtok (Erdély) olvasd már el mi történt az 1848-as szabadságharc idején.
Itt egy link is:
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1gi_nemzetis%C3%A9gek_1848%E2%80%9349-ben
koszpeko
@verőce21:
Látom mestered Kövér Lacika.
Épp olyan véresszáju vagy mint ő.
Jó diák vagy.
Jeles bízonyitványt kaptál bíztos.

Ja és ha nem tetszenek az itteni "ballibsi" h.sz.-ok akkor el lehet innen húzni.
Menj kommentelni a fityisz oldalakra.
Bíztos fogsz találni.
Menj keress gugli a te barátod.
pbalage
@koszpeko: @verőce21: esetleg ajánlom verőce figyelmébe az alábbi történelmi tényeket, ha annyira a nagy magyar egység van a fejében, lehet ettől tisztábban lát:

pangea.blog.hu/2014/06/04/magyarorszag_feldarabolja_onmagat

(tudom, hogy jól mutatna a térképen egy sonka alakú ország, de ezen tények fényében inkább annak is örüljünk, hogy egyáltalán van egy ilyen kis rántott hús alakú darabkánk is)
1szomjas
@Meine Ehre heisst Treue: És a rossz gondolkodás ! Mert vakok és/vagy elvakultak ! És esetleg rövid távon kifizetődő is nekik...
verőce21
@silber13: (11:03) Nem kell elhúzni, csak tudomásul kell vennetek, hogy amit képviseltek, már nincs. Vége a dalnak!
verőce21
@koszpeko: (18:33) Az "Ukrán maffia osztja tízezrével a magyar állampolgárságot" - ez nagyon szomorú, ha igaz.
verőce21
@pbalage: (11:57) Éntőlem lehet nemzeti ballibsi is! Nem vagyok "büszke" senki tudatlanságára, inkább szomorú vagyok. :)
pbalage
@verőce21: 03:22 hmmm... ez egy egészen "libsi" gondolat volt részedről... de egyelőre nem tudom, hogy mire véljem.
Ezt a mondatot egyébként sokáig fogalmaztad? Pszichológiailag érdekelne, mert ha igen, akkor van önuralmad, grat. Direkt csináltam. :)
verőce21
@pbalage: (03:50) Direkt csináltad? :) Nem fogalmaztam sokáig, csak mikor hazajöttem a "Színházak éjszakájáról"- bekapcsoltam a gépet és elképedtem, mennyi embert meg tudok mozgatni. - Akkor nagyon várhattad a választ! :)
1szomjas
@karma1: Én épp arról győzködök mindenkit, hogy nem szabad lebecsülni a Nemzetvezető Viktátort és csapatát ! Nem hülyékről van szó, csak rosszul gondolkodnak ! Sőt ! Láthatjuk, olyan ügyesen keverik a lapokat, hogy túl sok embert el tudnak kábítani... Ezt kell ellensúlyozni !
1szomjas
@1szomjas: Jav.: Nemzetvezető = Nemzetmegvezető .
karma1
@1szomjas: Szerintem ok nagyon is tudjak, mit akarnak veghezvinni, a rendkivul szomoru, hogy erre hasznaljak fel azt a tudast, amit osszeszedtek az iskolakban (mar aki), es tudatosan romboljak szet a nemzetet, az oktatast, az egeszsegugyet, es ugy altalaban MINDENT!
Egyikuknek sincsen sem becsulete, sem lelkiismerete, gatlastalanok a cselekedeteikben, tehat szerintem sem hulyek, csak vegtelenul gonoszok.

Es ahogy irod: a Nagy Nemzetmegvezeto...
Ha pedig mar azt is bezengte, hogy a fideSS-eseknek sem fog tetszeni minden intezkedese, hat akkor mar csak az Isten kegyelmeben bizhat a szegeny magyarsag...
Szimba
@szandokan: Te írtad az évtizedek óta-t, hát belefér a 20 év ugye? Hogy írnál nekem priviben magadról, megtisztelsz, de nem látom sok értelmét. Mindenkinek meg van a maga baja, vagy nem baja. Azért köszönöm.
koszpeko
@verőce21: Azok tehetnek róla akik megválasztották ezt a kormányt 2/3-al.
koszpeko
@Szimba: Igazad van.
Ne verje itt magát,hogy milyen nagy vállalkozó közpénzből.
Jó válasz.
human
A videóból az derül ki, hogy fidesz propaganda sikeresen a fejekbe sulykolta, hogy nekik köszönhető minden jó. Következésképpen, ha a városnak rossz vezetője van arról azt gondolják, hogy bal oldali közben meg fideszes. És akik ezt meglátják nagyot csodálkoznak, hogy akkor itt valaki valakit átvágott.
dömdödöm
Egyszerűen az van hogy az OV mást mond mint ami van , és rájátszanak a sok tájékozatlan szavazó nemzeti érzelmeire ellentétben a józan ész diktálta értelemmel . Az eu -brüsszel
nyugati rabló tőke ,bankellenes és rezsicsökkentéses komonikációs trükkök mind meghozták azt hogy a különböző területeken élő szavazópolgárok ha teljesen elégedetlenek akkor is a fidesz jelöltjét keressék a szavazólapon . Ez egy szociálpolitikai trökközés ,megtévesztés .
Magyarul mondva : (átb@szás)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.