Az MNB legújabb közleményében fejti ki, hogy az Eiffel Palace megvásárlásával milyen jó üzletet kötött. Szerintük az ingatlan 46,2 millió eurót ér (14,4 milliárd forint), nekik viszont 45,3 millió euróért (14 milliárd forint) sikerült megszerezni. Múlt héten arról írtunk, hogy ugyan ezt az épületet januárban még 40 millió euróért (12,5 milliárd forint) hírdették. A Nemzeti Befeketési Ügynökség brosúrájában található ingatlanokat külföldi befektetőknek ajánlotta megvételre az állami ügynökség. A különböző projektek mellett azok árát is feltüntették. Itt az Eiffel Palace project 40 millió eurós, vagyis 12,4 milliárd forintos áron szerepel. Júliusban ezt az épületet vette meg a jegybank 45,3 millió euróért, vagyis másfél milliárd forinttal többért. A brosúráról múlt héten az Átlátszó számolt be.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
no komment.
a volt feleségem is mindig azt bizonygatta, hogy mennyit spórolt, amikor elment cipőt vásárolni.
Egyébként nem ezért váltunk el.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@nusika: A Duna-parton nemsokára épül egy magánkórház, és az államtitkár saját szájacskájával mondta, hogy végre lesz egy hely ahol jó körülmények közt gyógyulhat, aki azt képes megfizetni. A többieknek meg marad a hentesképző.
verőce21
Annyira tisztességes az MNB, nem hagyja, hogy az ügyfelük becsapja magát és tisztességtelenül alacsony árat kérjen. :)
human
@nyanya001: Matolcsy kinevezése után egy meglepő dolog történt, hogy eddig halogatták a tartalékok felélését.
spu00
Képzeljék, az Önök szakértő kedvencük Simor elvtárs évi 2-300 milliárd vesztességet termelt az MNB-vel. A 2013-s évet 203 milliárd veszteséggel tervezte, s ez az elvetemült Matolcsy 28 milliárd nyereséggel zárta az elmúlt évet, s az ez évi várható záró szám 280 milliárd plusz, nem minusz a hagyományok szerint.Ez két évre vetítve 508 milliárd plusz, akkor most mi az Önök baja? S még nem is számoltuk, hogy Simor elvtárs tartotta az 5-6%- inflációt, most meg mennyi? Számolják ki mennyi ez Ft.-ban? Talán elsőként számolni, s utána szemétkedni.Hallottak olyan szoci MNB elnökről, aki finanszírozta volna a kkv-ket saját keretéből, főleg ezer milliárdos tételben? Az a baj, hogy Ő Úr és nem elvtárs? Ilyent elvtársak soha sem tettek , s nem is fognak. Azon egyszerű oknál fogva, hogy soha sem értettek ehhez. Egyszerű, de gondolom Önöknek ez értelmezhetetlen. Tényleg, Önök tudnak mondani olyan szocialist, kommunista kormányt, mely nem tette tönkre gazdaságilag saját országát?
Dr. Felipe
@spu00: spu elvtárs, ön tud olvasni? Ha igen akkor olvashatja hogy ebben a topicban arról van szó hogy kusza szem szórja a közvagyont ész nélkül az agyament baromságaira. Aztán ezt még 200 milliárdért tanítja is.
Ön menjen vissza a pártházba és hozzon valami cáfolatot, ha nem tudja cáfolni akkor marad a mély kussolás az ön számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.