Bill Clinton volt amerikai elnöknek világos képe van a magyar kormány tevékenységéről, nem félinformációk alapján tett megjegyzést Orbán Viktorra egy talk show-ban – derül ki abból az interjúban, amelyt alapítványa létrehozásának tízéves évfordulója kapcsán adott. Bill Clinton Orbán Viktor tusnádfürdői beszédére hivatkozva fogalmazta meg kritiikus megjegyzéseit a magyar miniszterelnökkel szemben az USA egyik legnézettebb televíziós talk show-jában – derül ki az Egyesült Államok volt elnökének írásban megjelent interjújában, amelyben más összefüggésben tér ki Orbán nézeteire. Clinton a műsorban azt fejtegette, hogy a magyar miniszterelnök a tekintélyelvű kapitalizmus pozitívumairól beszélt, illetve hogy Orbán nem akarja átadni a hatalmat. Általában ezek azok a figurák, akik örökké hatalmon akarnak maradni, és pénzt csinálni – tette hozzá.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Hagyd Billy ! Erről a tahó majomról minden lepereg, csak a mutyi és a korrupció nem !
Toby
Hagyd Billy ! Erről a tahó majomról minden lepereg, csak a mutyi és a korrupció nem !
Vasárnapiiskolás
Úrísten!! és az összes szentek!!! Már megint megtámadták Magyarországot...
Főlökött
Üdvözlöm az itt lévőket.

Nagy nehezen rá kell jönnie a mutyivezérnek, hogy nem mindenkinél van szemellenző, illetve csak itt mutyiországban van 2/3-adja, nem ott.
Van még olyan személy, aki meg meri mondani az igazságot, mely személyre nincs ráhatással, hiába alkot(na) erről is hamar-hamar valamilyen törvényt, visszamenőlegesen.
Mint hallható, jó véleménnyel vannak róla és ténykedéséről is. Nagy dilemma, mivel semmit nem tud ellene tenni, max üzengetni.
Hellcat
TÁMAD MEGINT!!! VISSZAMENNYÉ BILL!!! Az igazságot idehaza sokan nem nézik jó szemmel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.