A jövőben nem kaphatnak drága kezelést a reménytelennek ítélt rákbetegek. Sajnos úgy néz ki, hogy a kormány nem a javadat, hanem a javaidat akarja... A tb-t mindenki fizesse csak be, de ha úgy dönt a kormány, hogy nem gyógyítható valaki jó eséllyel, akkor a kezelés helyett egy fityiszt kaphat a beteg!!! A kormány a maradék reményt és lehetőséget is elveszi a betegek elől. Pedig nagyon sok esetben ez a mocskos politika vezet ahhoz, hogy az emberek megbetegednek. Már nem elég, hogy nem védi meg az emberek lakását a kormány a bankokkal szemben, már a rákos betegeket sem fogja meggyógyítani, ha azokat reménytelennek ítélik.

Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ismerősné most diagnosztizáltak rákot. A százezernél is többe kerül havonta a kezelése. A rokonok, barátok próbálnak neki anyagilag segíteni. Ő így még meggyógyulhat, de mi lesz a többi útszélén hagyott kevésbé szerencsés emberrel?
A KDNP meg pont most ünnepeltette magát születésnapján, mint a kormányzó párt álkeresztény féregnyúlványa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@bencemacska: Én is!!! Egyébként hol vannak ilyenkor a fanok?!?!?!
kkalman
@Desischado: Az ilyen cikkeknél nem tudják védeni a védhetetlent. A párt se ad nekik egyértelmű utasítást, hogy mit kell mondani, ezért nem szólalnak meg.
szandokan
@Desischado: @kkalman: Ha nem vettétek volna észre, én már írtam ide. Vagy én nem számítok fannak?? :-)
kukac50
Már évekkel ezelőtt Orbán megmondta kár pazarolni rájuk a drága gyógyszert!
Aki beteg haljon meg,ássa meg a saját sírját, ez a Fidesz szemlélete!
Sajnálom a politikusokat,hogy minden emberi érzés kihalt mindegyikből!
Desischado
@szandokan: Az eutanázia bevezetését én is pártolom. De konkrétan mi a véleményed erről a borzalomról?! Ez is okés? Remélem, nem! Én azt mondom, aki ezt kitalálta, akik ezt megszavazzák, rákban dögöljenek meg iszonyú kínok között! Már csak az ombudsmanban és az Unióban reménykedem, hogy megtudják akadályozni ezt a szörnyű törvényt, amit a fidesz - ez az emberségéről és igazmondásáról híres párt - akar bevezetni! Gratulálok mindenkinek aki erre a mocsok ganéj bandára szavazott, illetve szavaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.