Az Index Orbán Viktortól szeretett volna kérdezni, de vesztettek a TEK elleni közelharcban.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

naaki
@volvós: Komolyan azt hiszed, hogy Viktort és a haverjait elsöpri a népharag? A népharag csak akkor működne, ha mindazt a szart, amit Viktor követett el, egy baloldali kormányfő csinálta volna meg. Emlékezz vissza 2006-ra, Gyurcsány nyáron elmondott egy beszédet - mindenki döntse el maga, hogy őszinte volt vagy csak hülye - és a Istenadta nép ősszel felgyújtotta a fővárost, mert Viktornak akkor állt érdekében. 4 év alatt csak azokat nem rabolta le, akik mellette állnak. Minden közjogi hatalom az ő akaratának engedelmeskedik, a NAV csak az apró halakkal foglalkozik, a média jogai megkurtítva, a manyup kiürítve és még sorolhatnám az aljasságát, és mégis újabb 4 évet kapott ez a fasztalicska. Van két millió birka, akiknek az sem okoz gondot, ha teljesen hülyének nézik őket, mert nekik ez kell. Egyszerűen belehalnának, ha nem lehetnének hülyék és nem mondanák meg nekik, hogy minek kell örülniük. A határon túli magyarokat nem érdekli, hogy az országban mi történik. Nekik az volt az álmuk, hogy visszafogadja őket az anyaország, Viktortól megkapták a lehetőséget és akkor is rá szavazna a többségük, ha az ég a nyakukba szakadna. Az ellenzék béna, azon folyik a vita két héttel az önkormányzati választások előtt, hogy jó-e a Bokros vagy nem jó. A fővárosi MSZP beállt mögé, az országos meg szívja a fogát. Ezektől várod, hogy kirúgják Viktor lábát? Vicc.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csagyi
Bicskén is Mészáros a polgármester?
Ha nem mit keresett ott?
Vagy csak állandó díszlet?
kkalman
Lőrinc barátot se az eszéért szeretjük! Szeretjük egyáltalán? Biztos, hogy nem. Ami biztos, ellopni se fogják az eszéért, így jó ideig terjesztheti az antikultúrát.
Desischado
Ez egy egyenes kérdésre sem tud felelni! Ekkora ész, vajon elfér a fejében? Az biztos, hogy nem az esze a lényeg, mert az nem nagyon van neki!
kkalman
@Desischado: Az agyrák éhen halna a fejében.
nezelodo
Azon tűnődök, nem ütötték-e ki a faéket a dombon, a korábban robogó, de most elromlott kézifékkel veszteglő marha nagy "gazdasági teherautó" kereke alól? Lenci rohanj nehogy laposra tiporjon az elszabaduló nagy monstrum!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.