A Fidesz frakcióvezetője az ATV Voks című műsorában elmondta: két hónapig vizsgálta az adóhatóság, és mindent rendben talált.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@alterego56: Ja, ja, csak a zöld dosszié anyaga nem akar napvilágra kerülni
hónapok óta. :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Mit csinált a NAV (Nem Akarunk Vizsgálni) nevű szervezet ?
Egy Rogán bűnözőt vizsgált ?
Ez a hét witze ?
nezelodo
Hogy hogy vizsgálták? Szerintem nyitottak egy másik zöld dossziét, és nyolcvan évre titkosították, amolyan fidesz módra. Gondolom legalább négy-ötjegyű az iktatószáma, (sorszáma), tekintettel az eddigi titkosított ügyek sokaságára.
human
2 hónapig vizsgálta a NAV? És mit állapított meg? Hogy nincs aranyere?
nezelodo
"szandokan tegnap, 10:19"

Elég meggondolatlanul nyilatkozol, ebből baj lesz! Nem hallottál az országot behálózó őrző-védő cégbirodalomról és furcsaságairól, és tulajadonosi köréről? Jó ha megúszod annyival, mint az illetőt gyanútlanul megállító rendőr, amikor kiordítanak neki a lehúzott ablakon: "Hogy áll a sapkája?"
rosalinda57
A NAV azért bírságot is ki szokott róni, ha a bevallását helyesbíti valaki, főleg, ha ez naponta teszi meg. Mennyi volt a bírság, amit kiróttak rá ? Egy egyéni vállalkozó, aki az 1%-os adóra nyilatkozatot tett és közben kiderült, hogy nem tehette volna (EVA hatálya alá tartozott ) úgy megbírságolták, hogy következő időszakban alig maradt élelemre a családjának, pedig az EVA hatálya alá tartozó, ha befizette kötelezettségeit, ( adót és járulékokat is az akkori 15%-os időszakban ) abban benne foglaltatott a felajánlható 1% is. Mégsem fogadták el tőle, hanem jól megbírságolták. A nagyságrend miatt Rogán esetében ennek többszörösét kellett volna kiróni bírságnak. Miért nem tették ? Talán nem a Nagyvezír utasítására ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.