A Fidesz frakcióvezetője az ATV Voks című műsorában elmondta: két hónapig vizsgálta az adóhatóság, és mindent rendben talált.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
@alterego56: Ja, ja, csak a zöld dosszié anyaga nem akar napvilágra kerülni
hónapok óta. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Q.rvára meglepődtem volna, ha nem így lett volna!
Azt azért még remélem megérem, amikor a MTI, a KSH, a NAV,
a Rendőrség kormány- és politikafüggetlen lesz!
Mobil123
Naná hogy rendben talált!! Ha nem lennél fideszes akkor is rendben találtak volna mindent?? NEM!
alterego56
A belső vizsgálat a múlt évben egy hétvége alatt megvolt.
m.macskosz
@alterego56: Ja, ja, csak a zöld dosszié anyaga nem akar napvilágra kerülni
hónapok óta. :(
human
Amióta a NAV egy rövidke hétvégi vizsgálattal ki merte jelenteni, hogy nincs évi 1000 milliárdos áfacsalás azóta nincs hitele előttem.
Vasárnapiiskolás
Ki az a bátor aki megmondaná a gülügecinek,hogy tetves,tolvajállat vagy???
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Bátor vagy! De támogatunk hátulról:-))
Vasárnapiiskolás
@m.macskosz: Milyen zöld és dosszié???nem is volt,hidd el!@human: Elöttem sosem volt!
m.macskosz
@Vasárnapiiskolás: Tudjuk. Ebben az országban minden politikus feddhetetlen jellem,
a NAV, meg a többiek meg nem megvesztegethetőek, sem politikusok, sem pénzemberek által. Politikus pénzemberek által meg pláne nem.
Vasárnapiiskolás
@m.macskosz: Ja a tek meg már rugdossa az ajtót:)))@Mobil123: Mondtam már,hogy nem szeretem ha mögöttem vannak:)))
m.macskosz
@Vasárnapiiskolás: Már megint rossz címre mentek a marhái?!
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Jó de mi csajok vagyunk nyugi:-)
Vasárnapiiskolás
@m.macskosz: Ezek szerint én vagyok Doroty,amit látok nem az mint amit érzek? Akkor végem van...lehet hogy kettő,mint a botnak:))
joopapa
És arrogáns toni mija fészkes fenét vizsgáltak két hónapig? Én vizsgálat nélkül is tudom hogy hazudsz! A kézi vezérlésű nav-tól mi is várnánk!
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Tudom,jócsajokat én közelitek ..turul:))
nyanya001
Szakemberek voltak ott, vagy a haverok ?
Egy jól képzett adószakértőnek nem kellene 1 nap és
mennél vezetőszáron hapsikám !
volvós
@joopapa: 19:49

Megvárta a NAV, amig szépen lepapirozza a gúvadtszemü...
human
Itt pedig arról van szó, hogy a NAV azzal próbálta elejét venni a Horváth Andráshoz hasonló NAV visszaélések kiszivárogtatását, hogy megvonta az évvégi jutalmakat:
vs.hu/kozelet/osszes/horvath-andras-miatt-nem-kaptak-jutalmat-a-nav-dolgozok-0213#!s0
Ebből arra következtetek, hogy a jutalmakat pedig azért is kapják, hogy lojálisak maradjanak.
Vasárnapiiskolás
@nyanya001: Ránézek a koraszülöttre ,és kész:)
Senara
Két hónap összeszámolni az eddig felvett fizetését , költségtérítését , asszony gyesét ?? Ó arrogáns antika ezt te sem hinnéd el ha az ellenzékből mesélné valaki .
Hellcat
A NAV az 1000 milliárdos áfacsalás körüli "intézkedéseivel" bizonyította be ,hogy ők is a fidesz maffia része. Azóta hiteltelenek.
Grafix69
Szerintem meg ez van ezt kell utálni. Annyira utálom ezt a semmirekellő bandát, hogy örökre ki tiltanának ha le írnám amit szánok nekik.
szandokan
@Mobil123: Bajnait meg Gyurcsányt is vizsgálták, és nem találtak semmit. Akkor el kellene fogadni, hogy itt sem. Vagy pártatlanság nem létezik, ha valaki Fideszes?@Grafix69:
Mobil123
@szandokan: Most hogy mondod nem létezik . (és nem mindegy hol szedték össze a vagyonukat. Bajnai üzletember , Gyurcsánynak is megvoltak /vannak a cégei és még csak nem is tagadja a múltját mint fideszes elvtársaid)
szandokan
@Mobil123: Az, hogy üzletember, igen tág fogalom. Az is annak számít, aki áfát, adót csal, vagy éhbérért dolgoztat.
Mobil123
@szandokan: Akár csak a jelenlegi hatalom alatt működő vállalkozások, és élükön a kormány! (az ország 3/4-e éhbérért dolgozik már akinek van munkahelye, és ennek a fele nincs bejelentve, vagy minimálbérért van és még kap esetleg némi pénzt zsebbe. )
szerinted ezek az üzletemberek nem csalnak? kijátszák a hivatalokat , megalázzák a dolgozókat ! (sok olyan cég van aki mindne hónapban befizeti a szokásos böntetést és ki sem mennek így ellenőrizni hogy pl. a melósnak van munkav.ruhája!)
szandokan
@Mobil123: Hidd el, mindezeket én is tudom. A kormány helyében mondjuk én is rászállnék az olyan cégekre, vállalkozásokra, ahol a kötelező minimálbért sem kapják meg az emberek, vagy megkapják, de még zsebbe is. Az a baj egyébként, hogy ennek a későbbi veszélyét maga a munkavállaló sem érzékeli igazából, ő örül annak, hogy kap még zsebbe is a fizetése mellett. Ez a pénz viszont nem is létezik, nem számít majd a nyugdíjba bele, nem lehet hitel felvételnél vele előhozakodni, stb. Nekik kellene jelezniük ezeket a szabálytalanságokat a NAV felé. Tudom, most az lesz a válasz, hogy féltik az állásukat, így hallgatnak inkább. Viszont akkor hova vezet ez? Ez sajnos már régóta így megy ebben az országban.
Mobil123
@szandokan: Addig amíg nem tapasztalod meg milyen minimálbéres munkásnak lenni és a munkaadótól függni addig soha nem fogod igazán megérteni ezt. Ha az ember nem talál más munkát legalább is minimális rá az esély vagy ha van is ugyan olyan mint az amiben ép van nem futhat jelentgetni a NAV-hoz hogy az a csúnya munkaadó kicseszik vele. Tudják nagyon jól hogy nem számit a nyugdíjba az a pénz amit zsebbe kapnak . Itt azt gondolom hogy a mindenkori hatalom , szervek kötelessége lenne ezeket vizsgálni. (mert azért a NAV is látja hogy mennyi minimálbéres van bejelentve és pl nem csak kubikos hanem projekt mérnők is)
KERKA
Nem találtak semmit a NAV-osok, mert kupakos távcsővel néztek:))
Fradigege
2 hónap kellett arra, hogy tisztára mossa.
Nil
mertek volna mást mondani- bezzeg ha egy átlagembert szívat a nav hiába bizonyítja papírral az igazát semmit nem számít
Tulipánfa
A 2/3 által kinevezett NAV vezetőség a garancia a 2/3 tagjainak, de különösen vezetőinek tisztaságára. A fiúk ügyesek, úgy lopnak, hogy a meglopottak többsége még örül is rátermettségüknek, és újra választja őket.
Toby
Mit csinált a NAV (Nem Akarunk Vizsgálni) nevű szervezet ?
Egy Rogán bűnözőt vizsgált ?
Ez a hét witze ?
nezelodo
Hogy hogy vizsgálták? Szerintem nyitottak egy másik zöld dossziét, és nyolcvan évre titkosították, amolyan fidesz módra. Gondolom legalább négy-ötjegyű az iktatószáma, (sorszáma), tekintettel az eddigi titkosított ügyek sokaságára.
human
2 hónapig vizsgálta a NAV? És mit állapított meg? Hogy nincs aranyere?
nezelodo
"szandokan tegnap, 10:19"

Elég meggondolatlanul nyilatkozol, ebből baj lesz! Nem hallottál az országot behálózó őrző-védő cégbirodalomról és furcsaságairól, és tulajadonosi köréről? Jó ha megúszod annyival, mint az illetőt gyanútlanul megállító rendőr, amikor kiordítanak neki a lehúzott ablakon: "Hogy áll a sapkája?"
rosalinda57
A NAV azért bírságot is ki szokott róni, ha a bevallását helyesbíti valaki, főleg, ha ez naponta teszi meg. Mennyi volt a bírság, amit kiróttak rá ? Egy egyéni vállalkozó, aki az 1%-os adóra nyilatkozatot tett és közben kiderült, hogy nem tehette volna (EVA hatálya alá tartozott ) úgy megbírságolták, hogy következő időszakban alig maradt élelemre a családjának, pedig az EVA hatálya alá tartozó, ha befizette kötelezettségeit, ( adót és járulékokat is az akkori 15%-os időszakban ) abban benne foglaltatott a felajánlható 1% is. Mégsem fogadták el tőle, hanem jól megbírságolták. A nagyságrend miatt Rogán esetében ennek többszörösét kellett volna kiróni bírságnak. Miért nem tették ? Talán nem a Nagyvezír utasítására ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.