Budapesten a főpolgármester-jelöltek sorrendje a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint, a szavazatok 74,29 százalékos feldolgozottságnál a következő:

1. Tarlós István (FIDESZ-KDNP) – 49,68 százalék (209.883 szavazat)
2. Dr. Bokros Lajos András (MOMA) – 35,07 százalék (148.167 szavazat)
3. Dr. Staudt Gábor (JOBBIK) – 7,60 százalék (32.125 szavazat)
4. Csárdi Antal (LMP) – 5,57 százalék (23.520 szavazat)
5. Dr. Bodnár Zoltán György (MLP) – 2,07 százalék (8.738 szavazat)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Ez-eddig -nagy szégyen a pestieknek én írtam, hogy diktatúra van, és én voltam szavazni és nem a FideSSre. ... Nem. Te rábíztad a többiekre a döntést.Ezután nincs jogod pattogni, mert SEMMIT sem tettél ellene. Ehhez a hozzáálláshoz, hogy otthon maradtál csak gratulálni tudok. Ha van olyan ember , akinek kevesebb oka lenne elmenni szavazni, mint akik valamely-nem FideSS -felé szimpatizálónak,ők mégis elmentek. Ha másért nem azért, hogy a kisebbik rosszat válasszák. Már azzal is tehettek valamit, hogy a radikális,szélsőjobbos párton kívül bármelyik más pártra szavaztak. Nem azért mert egy szavazat számít, nem azért, mert az egyik sokkal jobb, mint a másik, hanem azért, mert ha nem mész el, ennyire nem vagy képes, nincs meg az erkölcsi alapod arra az elkövetkezendő 4 évben, hogy bármiféle véleményt mondhass a politikáról .
bundi
A fidesz matekkel bokrosnak még akár kétharmada is lehet...
bundi
@troppauerhumer: tudod az emberek szeretik ha más kaparja ki helyettük a gesztenyét...ök addig ülnek a langyos fosban...és nem kockáztatnak...és ha valami rosszul sül el...na akkor ugye mindig a másik a hibás...mert az szavazott a fideszre vagy a másikra...ez van...
tivoli
A pestiek a legjobb döntést hozták, ami lehetséges volt a felhozatalból. Tarlós az egyetlen, aki a város érdekit tartja célkeresztben, minden más induló a sajátját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.