Több mint 200 ezres Facebook-oldal, 35 ezer attending, a kortárs magyar politika eddigi legspontánabb fellángolása az internetadó elleni tiltakozás. Senki nem tudja józan ésszel megmondani, holnap hányan lesznek a tüntetésen, és mivel fog az zárulni, de annyi bizonyos, most valami olyan történt, ami nem volt beleírva senki politikai forgatókönyvébe. [...] Bővebben!

Forrás: Kettős Mérce
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Úgy tűnik, kormányunk a már sokszor próbált tűréshatár végére ért. Vagy mégse? Majd vasárnap meglátjuk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Igaza van, mivel nincs hazugság, lopás, csalás, túladóztatás elleni tüntetés külön-külön mindenki ott lesz aki valami ellen tüntetne.
leszúrt rittberger
Ebből sem lesz semmi, mert ezek a potyaleső, önmaguktól töketlen szir-szar ellenzéki pártok rátelepednek minden ilyen kezdeményezésre, aztán ezzel meg is van a jobboldal ütőkártyája, lehet onnantól szajkózni, hogy baloldali meg gyurcsányista tüntetés...
Január
@leszúrt rittberger: A szervezők direkt tájékoztatták az RTL. Híradó nézőit, hogy a holnapi rendezvény nem párt rendezvény..., aki hallja adja át!
nyanya001
Ahol alkotmány van és nem tákolmány, ahol az alkotmány az emberek javát szolgálja
és elveszi mint nálunk, akik addig addig tákolták, hogy az csakis az ő javukat szolgálja
minden tekintetben !
Észtország olyan hely, ahol a legutolsó faluban is tábla mutatja, hol lehet internethez jutni, ahol az alkotmányban rögzített alapjog a világhálóhoz való hozzáférés. Ingyenes wifi mindenütt van. Ülsz egy fának dőlve az erdőben a laptopoddal, távol a lakott településektől, és vidáman internetezel. Ugyanez a helyzet minden szállodában, vasútállomáson, buszpályaudvaron, étteremben, közparkban.
nol.hu/velemeny/lenyugozo-rokonaink-1494211
levi
Nemtudom biztosan de az is lehet, h kacsa...mondjuk majd bejelentik, hogy mégse lesz internetadó,helyette építenek egy 60 milliárdos stadiont.
Miért gondolom ezt? Mert nincs kidolgozva. Ehhez az államnak le kell gyártania egy app-ot ami pontiosan méri, mennyit szedtél le, mennyibe kerül. Biztos vagyok benne, hogy ezt a programot 1 héten belül meghackelik.
Legalábbis remélem, hogy kacsa.
Manhattan
@levi: De gyorsan bedopták, hogy ne a kitíltási botránnyal foglalkozzunk.
kamazuka
@levi: Okés,de akkor a reklámokkal mi a helyzet?Azt nem kérjük,és folyamatosan a képernyőkre villannak.A politikai hirdetések vételét lehet bojkottálni.De azokat a reklámokat melyekből a szolgáltató profitot termel alligha!Minden ami a monitoron megjelenik,adatnak minősül,még a sütik is!Az agresszív reklámokkal hamar lehet 1 gyga-t összetolni.
Ezért azt gondolom,nem csak magunkért,hanem a szolgáltatóinkért is ki kell állnunk!
Amúgy egyetértek!
whatthefuck
Na halljátok ha a recska pályát el akarják venni ennyi nős(főleg) és nőtlen férfitól...:)
levi
@kamazuka: Na látod, a reklámok eszembe se jutottak, crome-ot használok, hozzá add-block app-ot ami nem jeleníti meg a reklámokat...de attól, hogy nem látom, a gép még letölti őket.
Ha valóban megcsinálják, visszadobbnak minket még pár 20-30 évvel...pedig így is levagyunk maradva vagy 20 évvel .
Fradigege
Ausztriában a Nutella 1397.-ft/kg. Itthon, a Lidl-ben, akciósan(!)(siccc!) 2097.-ft/kg. Ott 10% az áfa, itthon 27%. 2097-1397 nahát
Fradigege
Eurospar, Bruckban, a keleti lehajtónál. ŐRVIDÉK mellett!
Fradigege
310.-=1euróóóó, ezzel számoltunk. 3 Nutellát vettünk.
kkalman
Úgy tűnik, kormányunk a már sokszor próbált tűréshatár végére ért. Vagy mégse? Majd vasárnap meglátjuk!
Törölt felhasználó
@kkalman: Nem hinném, de talán kezd ébredezni az ország . Én már ezzel is meg lennék elégedve.. A baloldal összeomlása semmi nem volt a jobboldalba hamarosan bekövetkező tudathasadáshoz képest... Azt a logikátlanságot csak a hit írja felűl, amivel annyi támogatót szereztek, természetesen most nem vallási értelemben mondom(de arra épitkezve is kicsit). A hitből való csalódás talán tényleg a legutolsó pont, hiszen ész érvek/racionális indokok alapján, már a fidesz nem is létezni egy felelős demokráciában.
alterego56
Várható volt hogy a fidesz elveszti az önkontrollját és előbb-utóbb beletenyerel a saját sz@rába. Bízom benne hogy ez a sz@r az internet adó lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.