A Fidesz döbbenettel tapasztalta, hogy a tervezett internetadó elleni vasárnap esti budapesti demonstráció "vandalizmusba torkollott".

A kormánypárt azt követően juttatta el erről szóló közleményét az MTI-hez, hogy az internetadó elleni tüntetés végén a szervezők a Hősök terén elköszöntek a demonstrálóktól, a tüntetők egy része azonban a Lendvay utcai Fidesz-székházhoz ment, és megdobálták az épületet, és más, erőszakos cselekmények is történtek.

A Fidesz kommünikéjében azt írta, hogy barátsággal és türelemmel hallgatják meg azokat, akiknek bármilyen kérdésben ellenvéleményük van.

Mint fogalmaztak, a kormánypárt nyitott az érvekre, készen áll arra, hogy az adótörvény-javaslathoz módosító indítványt nyújtson be. Javasolják egy adófizetési felső korlát bevezetését, ami az adó mértékét 700 forintban maximalizálja, valamint azt, hogy az adatforgalomra kiterjesztett adót a távközlési szolgáltató cégek fizessék, ne az előfizetők, ne a magánszemélyek – erősítették meg korábbi közlésüket.

"Az erőszak viszont teljes mértékben elfogadhatatlan. Döbbenettel tapasztaltuk, hogy az esti demonstráció vandalizmusba torkollott. Az erőszak semmire nem lehet megoldás, nem vandalizmusra, hanem békés párbeszédre van szükség" – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
A Fidesz elítéli az erőszakot. Pedig nem történt más, csak amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten. Ötödik éve, hogy a Fidesz lelki, pszichikai terror alatt tart egy országot. Törvényeket alkot visszamenőleges hatállyal, megalázza a nép különböző rétegeit, szembefordítja az embereket egymással. Most nem történt más, mint a fagyi visszanyalt. Hogy ez nem tetszik?
Hát, "kedves" fideszes "barátaim", lehet, ez csak a kezdet. Az mennyire nem fog tetszeni, ha ez folytatódik, és olyan durva lesz, mint amilyen durvák vagytok ti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@silber13: ma 06:22

Nem kellene ezzel a lénnyel foglalkozzunk, annyira primitiv
aluliskolázott magát valakinek képzelö szerbiai teremtés,
hogy itt már többen lemondtunk róla...szerintem a OPNI növendéke volt
fiatal korában, most hogy megöregedett, az agyára (?) ment..
Lehet hogy spu00 mellékága...
Desischado
@Miklós Julianna: Te vagy az, akinek innen el kéne kotródnia, mert ahogy látom, közutálatnak örvendesz itt máris, és joggal! Mellesleg jóval régebben vagyok itt mint te. Bár természetesen abban igazad van, hogy jogod van ide jönni, hát gyere, majd megkapod a magadét, ahogy látom, máris osztják a sallert neked, rendesen, de ez nyilván tetszik neked mi, te elvakult narancsködös vaksi liba!
mate03
@verőce21: Történelemből felmentve!
Miklós Julianna
@Desischado:igazad van,ilyen primitiv ,ostoba emberek közé kár be jönni!Nézzétek már mag magatokat, vagytok egy páran? Nevetnem kel rajtatok, Ez a tömeg akar mást? Csak nehogy székszorulásotok legyen az erölködéstől!
silber13
@Miklós Julianna: Kedves Julianna! Ahogy a Pirézek mondni szokták, oktalan asszonyi izéknek alsópirézi tájszólásban! " Maul halten und weiter gehen!" Szívélyes üdvözlettel:
Miklós Julianna
@silber13: A vizitdíjat ki kelet fizetni,ha beteg voltál.. De az internetet kikapcsolom és nem kel,hogy fizessem.Sok ember azért nem ment orvoshoz mert nem volt pénze.De ha nincs pénzem, akkor ki kapcsoltatom az internetetti.Mi a fontosabb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.