Ma 18 órától a fővárosban és vidéken is több városban tüntetnek az internetadó ellen. Az ATV tudósítója szerint a budapesti megmozduláson most a vasárnapinál is többen vannak.

Budapest
MTI / Marjai JánosBudapest
Győr
MTI / Krizsán CsabaGyőr
Szeged
MTI / Kelemen Zoltán GergelySzeged
Pécs
MTI / Sóki TamásPécs
Debrecen
MTI / Czeglédi ZsoltDebrecen

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@csip-csop: Ez a tuntetes mar regen nem az interadorol szolt, az csak a szikra kipattintoja volt. Folytatni kell es mint Gyurcsany es Demszky is megjovendolte orszagos engedetlensegbe kell atcsapni a tuntetessel, de mindvegig bekes uton. Ez itt kulcsszo. Nem szabad hogy odaid fajuljon a dolog, mint 2006-ban amikor orbanek veres lazadasba hajszoltak bekes embereket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Szép. Biztos csatlakozik majd több város még.
Az MNO-n max 9000 ezer emberről beszélnek. Soha nem tudtak számolni :)
soljanka
@human: Dehogynem, csak ők Rákay Kálmika rendszerében számolnak :)
JAJMÁR
Magyarország, én így szeretlek ! :)))))))
csip-csop
a kormàny ellen kellene igy tuntetni, nem a net adòròl, az nem vàltoztatja meg az èletszinvonalat. Eszrelehet venni, hogy az embereket nemèrdekli a kormàny, csak a szorakozàs.
orogordog
Nincs új vezér az a legnagyobb baj. Uniós zászló, Putyin, szezon fazon, ez így nem jó, még nincs meg az irány sem. Ellenség az már megvan az a fidesz.
leszúrt rittberger
@csip-csop: Menjél akkor tüntessél. Mindig van pár hülye, akinek semmi sem jó. Valahol el kell kezdeni, és erre a az internet és a középosztály a legjobb ürügy.
human
@csip-csop: A kormány elleni tüntetés egy másik történet. Vasárnap és ma az internet adó ellen tüntettek. Ehhez fidesz szavazók is tudtak csatlakozni.
Yoda69
@csip-csop: Ez a tuntetes mar regen nem az interadorol szolt, az csak a szikra kipattintoja volt. Folytatni kell es mint Gyurcsany es Demszky is megjovendolte orszagos engedetlensegbe kell atcsapni a tuntetessel, de mindvegig bekes uton. Ez itt kulcsszo. Nem szabad hogy odaid fajuljon a dolog, mint 2006-ban amikor orbanek veres lazadasba hajszoltak bekes embereket.
csip-csop
@Yoda69: ès a bèkès emberek mire jutottak? semmire, mindig rosszabblesz ès kèsz! ez az eredmèny! ha jòuton nem lehet, akkor sajnos a rossz utat kell vàlasztani, de mèg avval se èrunk el semmit. A hatalom az akarat a miszter pinki kezèbe van.
csip-csop
@human: itt a fidesz csatlakozok nem jelentenek semmit!
csip-csop
@leszúrt rittberger: èn nem vagok hulye! de egy fecske nem csinàl nyarat.
csip-csop
@leszúrt rittberger: ha nektek jò, akkor nekem is.
Dr plágium
@Yoda69: Egyetértek veled, és remélem most már nem lesz megállás. Ez volt az utolsó csepp, a következő kiborítja a bilit.

Azért elméláztam, hogy a szappanadó miatt majd a mosdatlan büdös tömeg kivonul hová menekül az elit? Mert a szag az nagyon kellemetlen...
bretagne
@csip-csop: Ha nem vetted volna észre, ez már nem a netadóról szól.
m.macskosz
@Dr plágium: Ha a Blaha Lujza téri éhezők tömege nem zavarta a szemüket,
a szegények szaga sem fogja bántani az érzékeny orrukat. :(
human
Korábban megvédtem a hír tévét, hogy csak a dolgukat végzik, de
Vasárnap a hír tévé Atillája ugyanazt a csoportosulást nevezete vandáloknak, provokátoroknak akiket 2006-ban még forradalmároknak nevezett ugyanez az ember. (Orbán is folyamatosan az ellenkezőjét teszi, nyilatkozza mint 2010 előtt.) A hír tévé Attilája és társai végig hazudtak a tüntetésekről. A valasz.hu újságírójának kellett megvédenie a tüntetők igazságát a hazugságokkal szemben egy vitaműsorban a hír tévén. Egyszóval már szerintem is megérdemlik amit kapnak. El kell lehetetleníteni a tudósítójukat, ahogy @Senara: videójában is láttuk. Fizikai erőszak nélkül, de elég hangerővel.
human
@csip-csop: Én úgy gondolom, hogy november 17-ig legyen ez az internet adó elleni tüntetés. Addigra talán a vélemény nyilvánítástól távol maradók is úgy fogják gondolni, hogy bizony ki kell menni az utcára a korrupció felszámolásáért tüntetni. 17 után jöhet a kormány ellenes tüntetés.
kacsa0707
Ne röhögtessenek országos.
Még a választásokon az ellenzékre szavazók létszámának még a tizede sincs a tüntetésen csak egy önhálóan gondolkodni nem tudó birkanyáj, akiket terelgetni próbálnak a a volt ávós unokák.
bakegya
Az egész emberiséget meg kell győznünk a szabad -demokratikus MAGYARORSZÁG ÉLNI ÉS DOLGOZNI AKARÁSÁRÓL-az orbánmaffiát és stómannjaikat le kell csapni,el kell számoltatni-...
Az EU-ban bent kell maradni-Amerikával-és az oroszokkal és a szomszéd népekkel is békés egymás mellett élésünkről kell tárgyalni.
@kacsa0707: neked járhat a szád,mint a kacsa segge-mutathatok neked ávós unokát de az mind fidessnyikkhaj-legalább is körülöttem.
Miklós Julianna
@Yoda69: Kár felbujtóként ide írogatni! Most választották meg a FIDESZT! 2/3-ad!T majom! Több millió ember mást gondol mint Te!Elmaradottak!
Miklós Julianna
@m.macskosz: Igen azok az éhezők autókkal érkeztek, no persze ezek nem csak éheznek, hanem hajléktalanok is!
Miklós Julianna
@Dr plágium: Valoszinű,hogy unatkozol, és azért szereted a balhét?! Menj dolgozni! Akkor majd elfoglalod magad és nem lesz időd ilyen baromságokat írni!Csak azt ne írd hogy nincs munka? Hidd el hogy van munka, csak keresni kell!
tivoli
Putyin és az unió vajon miért lett belekeverve a békés tüntetésbe?
Dr plágium
@Miklós Julianna: véletlenül nyomtam a tetsziket. Tudod nem unatkozom és menj te a picsába. Én dolgozom, gyerekkorom óta de te csak másokkal kötözködsz!
Nyugodtam menj tüntetni, hogy adót akarsz fizetni minél többet, aztán nyald sebesre az agymosóidat.
Dr plágium
Megjelent itt egy agymosott némber és mindenkit kioktat, kötözködik! Vajon honnan veszi a bátorságot, hogy ítélkezzen mások felett? Miből gondolja, hogy azért mert más véleményünk van mi nem dolgozunk? Nem szoktam káromkodni, de most ez a némber kihozott a sodromból, 44 éve dolgozom, segélyt soha nem kaptam, nem is kértem erre egy ilyen dög azt mondja menjek dolgozni? Hát ez mindennek a teteje!
Dr plágium
@Dr plágium: Jaj rájöttem, pénzért írogat!
Yoda69
@Miklós Julianna:
Venasszony, ezek szerint szamolni se tudsz.
Idiota.
bretagne
@Senara: Megnéztem a videót. Azért ilyenkor sajnálom ezeket a szerencsétleneket. Félelmetes tud lenni egy ilyen felbőszült tömeg.
m.macskosz
@Miklós Julianna: Hozzászólásod olyan szinten nélkülözi az emberi érzést, az empátiát,
hogy még reagálnom is kár volt rá. A jövőben tartózkodom is ettől.
m.macskosz
@human: ma, 08:49 Megdöbbentett, hogy díjaztad kacsa0707 hozzászólását...:(
m.macskosz
@Miklós Julianna: 09,42 Figyelmedbe ajánlom a moderálási feltételeket!
"- Tilos más politikai nézetű, vallású, beállítottságú, szokású, hátterű, stílusú felhasználók, vagy más emberek gyalázása"
human
@csip-csop: 17-én szavaznak az internet adóról. Ha megszavazzák, akkor már valóban csak kormányellenes tüntetések jönnek.
csip-csop
@Yoda69: 2006-ban nem volt olyan nagy làzadàs, legalàbb èn nem emlèkszem rà! ès mi lett a vège? semmi haszon! semmit nem èrtunk el, csak elitèltèk azt a pàr embert aki a miszter pinkinek utjàba volt.! ès mèg jobban megfèlemlitettèk az embereket, hogy ne menjenek tobbett az utcàra, mert ràfàznak. ez volt az eredmèny! semmi tobb!
csip-csop
@human: nem nekem kell hinni, hanem a templomba
Miklós Julianna
@Dr plágium: @m.macskosz: Én meg rajtad vagyok ledöbbenve! @m.macskosz:Te nem ezt csinálod?
Miklós Julianna
@Yoda69: Rolam legalább lehet tudni hogy nő vagyok , de Ti kik vagytok? Neve nincs figurák?
Miklós Julianna
@Yoda69: Nem vagyok vén asszony! A Gyurcsányt pártolok nagy része azok a vénasszonyok!
human
@m.macskosz: Ezen a kacsa0707-en csak röhögni lehet. Mikor azt mondaná az ember, hogy ennél mélyebbre már nem érhet valaki nyelve, akkor megjelenik ez a szárnyas jószág és el kezd hápogni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.