Hiába a rádiós beszéd, a képek nem hazudnak, mikor Orbán Viktor előadja magát. Még a hangja sem remeg, a szeme sem rebben a nemzet legnagyobb hazudozójának, miközben rutinosan előadja a nem lesz adóemelés, meg a nem megszorítás dumát. Most éppen az interne

Feltöltő: BANDITA1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tandij is lett, meg fizetos egeszsegugy. Akkor pont internetado ne lenne? Ugyan kerem.
Le akarja epiteni a tuntetoket, ezert idot vasarolt maganak. Szerintem tovabb kellene folytatni a tunteseket egeszen addig amig ez a tahoparaszt le nem mond.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
"Nem feledve a régi jó kádárista receptet sem. Orbán lesz a megértő vezér, ha a most belengetett idioitisztikus adómértéket, a gigabájtonként százötven forintot leviszik százra, vagy akár tizenötre. De végül is, miért pont ezzel az ócska trükkel ne élne kormányzat. Az első jelek már láthatóak az eredetileg globálisan belengetett, majd hirtelen korlátossá módosuló adóval."
endresy.blogspot.hu/2014/10/adoval-koztompitasert.html
Desischado
Hazudik, csak időt akar nyerni, ezt jó párszor eljátszotta már. Egy igaz szava sincs a nyomorultnak!
Yoda69
Tandij is lett, meg fizetos egeszsegugy. Akkor pont internetado ne lenne? Ugyan kerem.
Le akarja epiteni a tuntetoket, ezert idot vasarolt maganak. Szerintem tovabb kellene folytatni a tunteseket egeszen addig amig ez a tahoparaszt le nem mond.
nezelodo
Röhejes, a rezsicsökkentőszilárd éppen a net-adó zemberekért való bevezetéséről hadovál az egyik csatornán! Biztos, hogy sokan beveszik, potyára nem tépné az aranyos kis száját, főleg nem ingyen.
Feraj49
Persze,hogy lesz NET adó csak más címen ! Valahogyan be kell szedni a NAV-os dolgozóknak kitűzött jutalmát,a 2,5 milliárd forintot. A többi új adóról meg kuss van !
Embernyomorítóknak semmi nem számít. Annyiszor adózunk már,hogy a középkorban sem volt ennyifajta adó.
Yoda69
@Feraj49: A kozepkor messze humanusabb volt mint a mai. Akkor volt a tized, ami ugye 10%. Ma legalabb 50% elmegy a berbol ilyen-olyan cimeken.
bencemacska
@nezelodo: Furcsa ízlésed van, ha a rezsicsökkentő szilárd száját aranyosnak látod!:-)))

De hát ízlések és pofonok...
mate03
@Feraj49: Orbán pénteken azt mondta,hogy ők nem akartak internet adót, ők a telekommunikációs adók kiterjesztésére gondoltak!(Nem szartam a kútba,csak a kávájára,onnan meg belesöpörtem) !
nyanya001
Hazudik, mint mindig, teljesen minek nevezzük, internetdíjnak,
vagy telekommunikációs díjnak, a sz@rt, ha becsomagolom selyempapírba, az attól még sz@r marad !
Egyszerűen időt akar nyerni, a tüntetőket megpróbálja elaltatni, de remélem
ez egyszer nem fog sikerülni neki a sunyisága !
human
A kerek fejű államtitkár (vagymi) azt mondta, hogy arról kívánnak konzultálni, hogy milyen módon vezessék be az internetadót. Tehát nem az a kérdés, hogy bevezetik-e, hanem hogy milyen formában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.