A magyar kormány által benyújtott netadó-tervezettel, az azt követő tiltakozásokkal, illetve az adó ideiglenes visszavonásával foglalkozott John Oliver. A videót a Comment blog találta meg.

Az HBO Last Week Tonight című műsorának műsorvezetője azzal viccelődött, hogy az esküvői piáláshoz és a vasárnapi parkoláshoz hasonlóan az internetnek is ingyenesnek kellene lennie. Hozzátette, az nem segít a dolgon, hogy a magyar miniszterelnök ellenez nagyjából mindent, amit a liberális világ jelent és Putyinnal barátkozik.

A műsorban több részletet is mutattak az internetadó elleni tüntetésről, többek között a Fidesz-székház elleni támadás képeit is.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ott én is röhögnék ezen, de itt csak felháborodni tudok !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
Csak ne röhögjetek rágógumi zabálók, mert Orbán hamarosan azzal eteti a választóit, hogy ti is követitek már az ő zseniális ötletét!
nyanya001
Ott én is röhögnék ezen, de itt csak felháborodni tudok !
Dr plágium
nol.hu/belfold/diagnosztika-a-halo-rabsagaban-1495465
Van is mit röhögni, nekünk kínunkban, nekik azért mert nem ilyen elmebeteg vezeti az országukat.
Csizmás Kond
Teli szájjal nem illik sem beszélni sem röhögni...
keresztapa
@Csizmás Kond: Ezen felsőbbrendű kultúrával sem rendelkező egyedek hiszik, de nem rendelkeznek alapvető illemmel. Beképzeltségükre ment Amerika mindenek felett, és mindenki felett van! Magatartásukkal, viselkedésükkel, megnyilatkozásukban mindég bizonyították, hogy ők, és csak is ők tudják a tutit!
m.macskosz
@barew7: "Texas például úgy, hogy 6,25% kereskedelmi adót tesz az internet-elérése, erre jön még 2 százalék helyi adó – bár az első 25 dollár a számlán adómentes."

Tragikus. Kár, hogy nálunk élből 27%-os áfa van az internet szolgáltatáson!!!
Souky Sanjay
Annyira azért nem röhejes.Legalábbis nem nekünk.A jenkik meg verjék a saját farkukkal a csalánt.
nezelodo
Hát én beleegyezek a Texasi méretű adóba, tehát rögtön ugrik a 27% a nem megszorító kurmánynak!
simmering73
@Souky Sanjay: Most a maffiajobboldal veri a farkunkkal a csalánt. Ez jobb? Eszetlenke.
rugacs
Hát én is kiröhögném azt a pojácát, aki úgy kritizál másokat, hogy még a saját hazájában uralkodó állapotokat sem ismeri!!!
mate03
@rugacs: Szeretnél te olyan állapotok között élni,te szerencsétlen!
soljanka
a legjobb: "...az ország miniszterelnöke, akit mindenki utál" - Na lesz itt diplomáciai "több tiszteletet" :)
keresztapa
Az összehasonlítás hamis, más gazdasági környezetben lévőket, fejlettebbeket egy elmaradt gazdasági környezetben lévőkkel, emberi balgaság!
JAJMÁR
Hát még, ha a szappanadót meghallják ! Tényleg, ez egy röhejes ország, mert hagyja ! Hallom, még "békemenet" is indul, az adókért - és legyőzik akik harcba szálltak ellene - :-D
Ez van.
Kiröhög minket a világ, nem csak Amerika !
keresztapa
@JAJMÁR: Az még semmi ahhoz képest ha a szappan készítés nyers anyagáról fognak tudomást szerezni, A CIA lehidal a hír hallatára, a gyártok meg csak széles mosolyt engednek a száj szegletében, és haladnak a békemenettel!
karma1
@keresztapa: nov.3.16.46-ra: Ok nem a magyarokon rohognek, hanem azon, aki kinyilvanitotta az illiberalis torekveseit. Es igen, ehhez nem kell tul okosnak lenniuk, de ezt valoban ok tudjak a legjobban, ( meg az a fiatal srac. aki Esztorszagot emlitette mintakeppen az ingyenes internetre), vagyis igenis mindenki szamara teljesen nyilvanvalo, hogy a magyar kormany homlokegyenest ellenkezoleg menetel a technikai fejlodesnek is...(Eleg, ha eloveszed az orszagok internetes tarifait, oszt jonapot...)
cikicakk55
@JAJMÁR: Ez most komoly? Tényleg a szappant is megakarják adóztatni.Nem viccből kérdezem,tényleg nem hallottam róla.Sajnos az utóbbi 3 hétben nem volt módom sem híreket hallgatni,sem internethez hozzá férni.Köszi,ha válaszol valaki.Sajnos, ahogy a törpe diktátort megismertem,nagyon is elképzelhető,hogy komolyan is gondolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.