Szinte leplezetlenül folynak milliós közpénzek a Fidesz- és kormányközeli civil szervezetekhez a Nemzeti Együttműködési Alapból. A pénzosztásért a CÖF-szervező Csizmadia László felel. Szinte kivétel nélkül olyan civil szervezetek kapják a legtöbb állami támogatást, amelyek valamilyen módon kötődnek a kormánypártokhoz. Korábban már írtunk a Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) pénzosztási szokásairól, amikor azt néztük meg, mennyire voltak sikeresek a 2012-es győztesek az elmúlt két évben. Akkor a NEA nehézkes internetes keresőjével kellett dolgoznunk, ahol a pályázók neve szerint lehet szűrni az eredményeket, mostanra viszont megszereztük a 2013-as és 2014-es pályázatok teljes listáját.

Forrás: abcug.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Aztán még ezek pofáznak a norvégoknak. Itt aztán nincs korrupció, á nincs.
Mobil123
És még hogy nincs lopás, korrupció, csalás, pénzosztás a haveroknak!! cöf meg majd ebből menetel és gondolom surján vénség majd azokra nem mondja hogy csórók !
Hellcat
És akkor fel vannak háborodva, hogy a Norvégok nem adnak pénzt. EZÉRT nem adnak hogy rohadnátok meg...azért nem fizetnek ide, hogy odaadjátok a haveroknak...
bencemacska
És még az is kellene nekik, ami morzsák a norvég alapból a valódi civileknek jutnak!
Nem értem, miért nem vizsgálja a KEHI a NEA által osztogatott pénzt? Ahhoz van köze, az tényleg a magyar költségvetés pénze.
De engem a CÖ-CÖKA pénzek is érdekelnének. Vajon milyen címen számolták el a Gyurcsány - Bajnai óriásplakátokat?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.