Lányát, Sárát is magával vitte Orbán Viktor a német Családi Vállalkozásokért Alapítvány (Stiftung Familienunternehmen) rendezvényére Baden-Badenbe - derült ki az MTI által közölt fotókról. Brun-Hagen Hennerkes, az alapítvány elnöke Orbán Sárát puszival köszöntötte.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Horizont: ma 17:15

Hát persze, hogy van !!
Ráhelnak Svájcban, Sárikának Németországban nyitni
egy vastag számlaszámot a De utsche Banknál ...
A pápaszemes fiacskájának meg Afrikai betétet
( szárnyasbetétet ) :-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@m.macskosz: Melyik országban ? Term.szetesen Gengszterisztánban !

Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy vajon Mészáros Gázlánghegesztő Lőrinc, miért nem államtitkár még ? Vagy tanácsadó, hisz munkaszerződés sem kell ehhez a pozícióhoz - Habonynak sincs !
Toby
@bencemacska: Igen, meg "házi pénztáros" fatolvajéknál.
evacica
Nagyon helyes,had tanuljon a gyerek,mármint az övé meg a barátaié! A legtöbb magyar gyereknek meg még érettségire sincs szüksége a "jó" kormányunk szerint! Csak a pénzes apuka hülye gyerekének lehet majd tanulni, az okos szegény gyerek meg menjen dolgozni, ha lesz hová! Ez az orbáni Magyarország!
Január
A gyerekei abba a korba értek mikor nem árt egy kis szülői hátszél egy-egy társaságban. Bizonyára nem a ranglétra első fokán fogják kezdeni a pályafutásukat.
Olykor bizony annak alsó ranglétrafoknak a megismerése később sokat jelenthet, de Ők ezt kihagyják. /Anno a professzor gyermeke az orvosi pályafutását segéd ápolóként kezdte. De ez más kor volt./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.