Az ATV riportere néhány kérdést szeretett volna feltenni Varga Mihálynak, de a miniszter kollégái ebben megakadályozták. A riporter elé álltak és nem engedték, hogy Varga közelébe kerüljön.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@Horizont: 22:13

Sajnos, a riporter egy higgadt, nyugis pasi volt. Nem tudom, a Vargának kije ez a
szöke 3,14-cha, de a mellette rohangászó pasi sem " férfi " hormonokkal
rendelkezik !!!
Varga Misike meg nem mer az ATV kamerája, riportere elé állni ,
mert ugy járna, mint a dugóslala, csak hebegne , dadogna !!
Szégyen és gyalázat, és ezek ugatnak, ha az USA, vagy az EU
mer szólni olyan demokratikus dolgokért, ami nekik kínos !!
Mehetek kihányni a vacsimat ??? Pfujjjjj...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Na ezt is megéltük. A testükkel védelmezik a nyaloncok a vezéreket a nyilvánosság elől. Ez is csak azt igazolja, hogy Varga is nyakig van a trutyiban.
mate03
@human: Egy közszereplőnek kutyakötelessége ,válaszolni egy riporter kérdéseire! Ha olyan kérdést kap amire nincs azonnali válasz,akkor mondhatja hogy elnézést, de erre a kérdésre most nem tudok,vagy nem akarok válaszolni!Milyen dolog az hogy Kósa egy szavazás, után azt feleli egy a szavazást érintő kérdésre, hogy erre a kérdésre nem vagyok felkészülve! Kérdeném Akkor mire szavazott!?
keresztapa
@mate03: Egy vagy több riporternek tudni kellene viselkedni, de még viselkedni nem tudnak,csak hírt kreálni minden áron, ami magában hordja a konfliktusokat. Nos hogy mire szavazott, a többi képviselő, gombnyomkodó sem tudja. A javaslatokat előterjesztőket kell közvetlenül kérdezni, de az sem tud más indokot felhozni, hogy az egyéni érdekének megfelelően tette meg javaslatát. De ezt nem fogja szembe mondani, hanem körbekerített mondatokkal köröz, úgy hogy már ő sem tudja, hogy mire irányult a kérdés! A riporterek legnagyobb hiányossága, hogy engedik a nyilatkozót mellémagyarázni.
Dr. Felipe
Mert kijafszeza varga, hogy tőle nem lehet kérdezni. Úgy tudom hogy közpénzből tengeti tyúkszaros életét, akkor ha már ekkora balfék, az minimum elvárható lenne hogy ne meneküljön a riporterek elől.
pesti
Ez a demokrácia FIDESZ módra.30%-kal 2/3.A mi adóforintjainkbol basáskodnak,és még kérdezni is akarunk/merünk még?/.
kukac50
A miniszter a Nép szolgája,kötelessége válaszolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.