A pénteken benyújtott költségvetést megalapozó törvényjavaslatban a Kormány a hazai forrásból finanszírozott költségvetési támogatásokra vonatkozóan jelentősen korlátozza a nyilvánosság szintjét, az összeférhetetlenségi szabályokat.

Így például azt, amely szerint a döntéshozók, a kormánytagok és hozzátartozóik, valamint a pártokhoz kötődő szervezetek nem támogathatóak, nemes egyszerűséggel megszüntetné. Mindezt persze a 194 oldalas törvényjavaslatban gondosan eldugva, egy hangnyi tartalmi indokolás nélkül.

Az Átlátszó.hu cikkéből kiderül, hogy januártól hazai közpénznél semmi sem tiltja majd, hogy a támogatást a miniszter felesége, a helyettes államtitkár, a támogatási döntést meghozó közhivatalnok gyermeke vagy a támogatási döntést előkészítő személy saját maga kapja.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hattorihanna
Azt csinálnak az országgal amit csak akarnak,és ezeknek nincsenek gátlásaik,vagy aggályaik.Meg is érdemeljük,mert még mindig tűrünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@csa-csa: Azok szerint van itt rossz élet mindössze 4 éve, akik soha nem éltek jól. Most legalább van egy bűnbak a tehetetlenségükre.
F_Viktor
@szandokan: Írod:
"Mivel köpködési hajlamai vannak.."

Irodalom, mint kapocs... amint az a csula nem a monitoron, hanem a macsek két szeme között landol...
dzurinda
@Toby: "Abba hibába esnek sokan, hogy a liberalizmust - én nem vallom magam pusztán liberálisnak - a hazai liberálisok néhány korrupt, közpénzt nyelő, gengszter ritmust követő bűnözőjéről ítélik meg !"

A jobboldalt meg a Fideszről. Ezért is nem lesz a közeljövőben normális liberális, vagy normális jobboldali párt Magyarországon.
Dr. Felipe
Pedig eddig is könnyen loptak mert már minden kontrollt lebontottak.
Csizmás Kond
@szandokan: Fogalmam sincs és nem is érdekel...a köpködései pedig csak asaját környezetét rondítják...:)
csa-csa
@szandokan: pont azoknak kellene tudomásul venni,. hogy nem minden az előző pár év kormánya a felelős! Úgy lassan 30 éve az összes!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.