Józsefváros fideszes polgármestere szerint érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára – írja a hvg.hu.

A lap cikke szerint Kocsis Máté javasolni fogja a Fidesz-frakciónak, hogy készítsen jogszabály-tervezetet a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozó évenkénti kötelező drogtesztre.

"Szinte minden nap olvasni droggal kapcsolatos híreket. A téma körül komoly viták bontakoznak ki, mert egyre több társadalmi réteget érint. Megdöbbenve olvasom sokszor, hogy számos "szakértő" drogpolitikát emleget, ugyanakkor sokan vagyunk, akik inkább drogellenes politikáról szeretnénk hallani. A drog ugyanis életveszélyes, féltjük tőle a gyermekeket és a jövőnket is".

Szerintem érdemes lenne bevezetni a rendszeres drogkontrollt a legveszélyeztetettebbek, a döntéshozók és a közvélekedést formálók számára. Így a 12-18 év közöttiekre, a választott politikusokra és az újságírókra vonatkozhatna az évenkénti kötelező drogteszt. Javasolni fogom az országgyűlési frakciónak, hogy a közeljövőben tűzze napirendre a kérdést és a részletszabályok megvitatása után készítsen jogszabály-tervezetet"

- írja Kocsis a Facebookon.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Én meg egy hazugság vizsgálót a parlamentbe szonda helyett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Én a gyerekem jövőjét féltem tőletek agyatlan!!
KERKA
Drogtesztre lenne apparátus, lumbágóra vizsgálatra meg nincsen. Arra 2 hónapot kell várni.
A tini korosztály valóban veszélyeztetett, de a dílereket kell elkapni, a hálózatot felszámolni.
lajospapa
Van aki drog nélkül is hülye.Attól hogy védenéd a politikát?
craven
elképesztő politikusaink vannak... a szél összehordta a szart rendesen... :(
kukac50
Elme vizsgálat sokkal fontosabb lenne! Varga Mihály még a kérdést sem tudta értelmezni,a Navról kérdezték és Ő a devizásokról beszélt.
Bercifiu
@qxy: Hazugságvizsgáló és szonda is kell.
De van egy javaslatom: Nyilvános telefonfülkébe fel kell szerelni egy vizelőfalat, s mindenkinek be kell menni, leadni a mintát, s ha pozitív ott helyben fel is jelentheti magát.
A képviselő ház bejáratánál egy elme állapot vizsgáló felszerelése szükséges, ha pozitív, az illető belépése végleg megtiltva.
Megoldódik a hajléktalanok nappali melegedője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.