Nem bünteti meg a házelnök Orbán Viktor miniszterelnököt és helyettesét, Semjén Zsoltot, pedig hétfőn csokit majszoltak a parlamenti ülésteremben − írja a Népszava.

A lap kérdésére az Országgyűlés sajtóirodája azt válaszolta, hogy nincs jogi szabályozás az ilyen esetek szankcionálására. Pedig pont Kövér László volt, aki azzal szigorította a házirendet, hogy a Parlamentben tilos enni, inni, dohányozni.

A csokit a dohányipari dolgozóktól kapta, akik a Parlament előtt tiltakoztak az őket és a munkahelyüket valószínűleg érintő központi dohányellátásról szóló törvény miatt. A csokin az alkalmazottak és családtaghaik fotói szerepeltek. Ezt majszolta el jóízűen a miniszterelnök az ülésteremben.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petike
Nincs jogi szabályozás? Akkor mi a qrva annyáért ül ott? De a zászlóra van szabályozás?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Orbán is csak egy egyszerű ember. Akkor a többi képviselő is nyugodtan nassolhat, hisz a precedens már megvan.
Desischado
@human: Embeeer?! Ezt kikérem magam és embertársaim nevében!
Amúgy meg nyilvánvaló, hogy köteles laca olyan buzgó nyalonc, hogy amit a vezír csinál, az olyan, mintha nem is lenne! Bezzeg ha egy ellenzéki evett volna! Már a börtönt készítené elő, és a legnagyobb szankciókkal sújtaná! Undorító, de mit vártunk tőle? Nyilván nem igazságot!
rika93
A csoki mióta tartozik az étel kategóriába?? I.Orbán Királyunknak mindent lehet...:D
Juhász István
Nem mintha fontos dolog lenne, csinált már vitya ettől húzósabbakat is, mint miniszteréllnok...Mindenesetre eszembe jutott--- merthogy VAN!---a történet, amikor a suli folyosóján cigarettával a szájában , a tanár leterentette a tanulót, aki éppen sutyiban rágyújtott. sőt még oszt. főnökit is adott neki. Nos? Kövér et.?? nincs büntetés, ha valaki az osztályterebben zabálja a nép ajándékát?? Ja, ők a kurmány 2 legfontosabb emberei, őket egy sima házelnők nem vonhatja felelősségre...Jól látom???
mate03
@Juhász István: Orbanisztánban nem! Jogállamban igen! De hol van itt jogállam?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.