A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége bocsánatkérésre szólítja fel a HVG szerkesztőségét, mert az a „karácsonyi számának gyűlöletkeltő és gúnyos címlapjával az egész kereszténységet és minden jó szándékú embert megsértett”, „több mint ötmillió hívőbe rúgott bele”, de még „a család intézményét is lejáratta az újság”. A címlapon egyébként Vida Ildikó egy jászolban örvend egy nagy adag aranynak, körülötte Orbán, Lázár, Rogán, Habony, Szijjártó és Giró-Szász mosolyog.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mi a baj ezzel a képpel? Ez egy nagy összetartó rabló család képe! Mi itt a baj? Csak hiányzik róla talán egy -két figura ha csak nem az a baj? Az lehet baj!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Megszólaltak az álszentek akik szintén az adózók pénzéből ugrálnak.
bakegya
@Mindzsi: így van, azoknak egy része is egy potenciális csoport lehet-a fltételes mód nem az én stílusom,de tekintettel a tapasztalataimra itt használni kényszerülök-a technológiája látensen korlátok közé szorítani mondhatni mindeneszközt amivel a potenciális mozgásteret szükítheti a militális agyával-világos-a játszmq folytatódik...
kukac50
A képen szereplő személyeket száműzném valami messzi lakatlan szigetre,egy öltözet ruhába kaja nélkül gyalogosan.
EGO
Hellóóóóóóóóóóóó! Ez nem a Magyar Ifjúság 1984-es száma! Ez egy gazdasági lap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.