A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége bocsánatkérésre szólítja fel a HVG szerkesztőségét, mert az a „karácsonyi számának gyűlöletkeltő és gúnyos címlapjával az egész kereszténységet és minden jó szándékú embert megsértett”, „több mint ötmillió hívőbe rúgott bele”, de még „a család intézményét is lejáratta az újság”. A címlapon egyébként Vida Ildikó egy jászolban örvend egy nagy adag aranynak, körülötte Orbán, Lázár, Rogán, Habony, Szijjártó és Giró-Szász mosolyog.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Mi a baj ezzel a képpel? Ez egy nagy összetartó rabló család képe! Mi itt a baj? Csak hiányzik róla talán egy -két figura ha csak nem az a baj? Az lehet baj!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
"Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége" Egy világ omlott bennem - mint családosban - össze, hogy eddig még csak nem is hallottam erről a gyülekezetről. Egyébként a címlap halálian jó és bizony nagyon találó! Azért abban nagyon bízok, hogy nem közpénzből működnek!!
Senara
Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége próbálja félre magyarázni a képet , bele keverve kereszténységet . Akkor próbálok képértelmezést a fejükbe verni ...Pártunk és kormányunk jeles tagjai a pénz , gazdagság születésének örvendeznek !
Linna
Van ötmillió hívő?? Akkor miért kell segíteni az egyházakat??!
Nem háborogni kellene egy politikai viccen, hanem úgy eltartani az egyházukat, hogy ne kelljen az ateisták pénzéből is finanszírozni a fenntartásukat!!!
coni
Jobb lett volna ha melléjük tesznek egy átlagos nagy családos, munkanélküli család karácsonyáról készült eredeti felvételt, ahol szintén szalmával melegítik a gyerekeket de ők nem a szentképről jöttek le, így éheznek. Bár valószínűleg a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége ezen semmi kivetnivalót nem találna.
Mobil123
Mi a baj ezzel a képpel? Ez egy nagy összetartó rabló család képe! Mi itt a baj? Csak hiányzik róla talán egy -két figura ha csak nem az a baj? Az lehet baj!!
szandokan
@Mobil123: Bizony, még ott lehetne az egész MSZP és a DK is...
Mobil123
@szandokan: Hát nem is kell kihagyni senkit.
m.macskosz
@lópicigáspár: Rossz lóra tettél: itt laknak: Cím: 1056 Budapest, Március 15 tér 8
Kétlem, hogy a külhoni nagycsaládosok dobnák össze az iroda fenntartásának költségeit.
Ezek sem filléres programok, gondolom, és szintén nem a nagycsaládosok adnak rá pénzt: www.kcssz.hu/customPages/programok-esemenyek?subSiteId=1
Kövér László…kabinet és az Országgyűlés kötelessége és küldetése, hogy támogassa azokat,…”
www.kcssz.hu/articleGroups/rolunk-irtak/uj-cikk-85?subSiteId=1
Szóval, nyugi bele, ebben benne van a mi adónk rendesen!
Kovács Kázmér
A "kereszténységet" és a családokat a vasárnapi bezárás járatta le, amivel totál hülyének és birkának néznek mindenkit. És a poén az, hogy nem gúnynak szánták.(állítólag)
m.macskosz
@Horizont: Én egyiket sem tartom azért Grál lovagnak, de még mindig inkább becsülöm őket, mint azokat, akiket bírálnak.
Kovács Kázmér
Én azt hittem, a címlap a "Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségét" ábrázolja!
m.macskosz
@Horizont: Pokornira és Bencsikre gondoltam.
Pokorni sem azt kifogásolja igazából, hogy a fideszesek egy része kőgazdag, hanem azt, hogy amikor ilyen sok a szegény ember, akkor ők nem átallanak kérkedni a vagyonukkal.
Szóval inkább a vagyonuk elsunnyogására biztatja őket.
Bencsik meg nem a lakosság érdekében szólt, hanem inkább a vállalkozásokéban.
Ez utóbbiban tévedhetek, de nem merültem el a témában.
m.macskosz
@Horizont: Bencsik arra hivatkozott, hogy a fácánlézerrel nem tudnak együtt dolgozni.
Na, ezen az alapon az összes ellenzéki képviselő lemondhatna, mert úgysem rúgnak labdába. Persze, az ideális az lenne, ha az egész kormány lemondana az országgyűléssel együtt, de ki jönne helyettük...:(
m.macskosz
@Horizont: Értem ám, hogy ezt akartad írni:
váltassuk le v.váltsuk le...:)
Más:
Látom valamennyiünk nagy örömére megint itt járt Miklós Julianna.
Egészen elképesztő az a nő! :))
m.macskosz
@Horizont: Na, akkor most már viszont értem!
Én nem vállalom, nincs az a pénz. Nem értek hozzá,
a sok sunyi pénzéhes dög átverne, mint sz..t a palánkon,
és akkor semmi hasznuk nem lenne az embereknek belőlem sem. :(
gibgab
Ez az ájtatos gittegylet miért nem hallatta a hangját a parlamenti csokizabálók cinikus, antihumánus, gusztustalan magatartása miatt? Azt gondolom, az IGAZ keresztényeket és valamennyi jó szándékú embert legalább ennyire sértettek a történtek, ha nem jobban!
papa.49
Kicsit túl érzékenyek a Kárpátmedencei Családok Szövetsége, nem de talán nem az újságot kellene ekézni, hanem a képen szereplő tagokat, igaz ők valamennyien segítik a családokat, MÁR MINT A SAJÁT CSALÁDJUKAT!!!
m.macskosz
@Horizont: A Kádár korszak diktatúrája néhány ezer embernek nem volt előnyös,
na de az orbáni illiberalizmus pár milliónak!
cacus
Találó kép nem mondom, de azért egy pár szdsz és mszp-s kutyus is lehetne a képen.
Egyébként kíváncsi lennék rá, ha a szerkesztő a menórát használta volna kelléknek, és nem Jézus születését figurázta volna ki.Vajon mekkora lenne az ajvékolás? Bár azt meg sem merte volna kísérelni...Na mid1 azért tényleg találó...
Toby
"Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége" !

Mi a f@szom, ki a f@szom ez a hibbant gyülevész banda ? Még egy parazita potyás csürhe - közpénzen ?
Fradigege
A Családszervezetek Szövetsége inkább menjen drogtesztre. Megint félrebeszélnek. A HVG címlapján a tagok nem családok. Haverok, csókosok. Hogy jön ide a család? Bérelt szócsövesek. Álszent banda. Inkább a gyerekekkel foglalkozzanak. Ne keverjék bele a családot és a kereszténységet a politikába és a bűnözésbe.
mariaberta
Nem a címlap járatja le a családokat, mert a címlapon nem is szerepelnek családok.
Azok szerepelnek szépen egymás mellett akik az országot járatják le. "Nem kicsit, nagyon".
almosd
Kérem szépen ők a keletről jött bölcsek ,a pöttyös seggűek és meghozták az ajándékot ...
Nil
Akinek hite van az jót nevet a képen, akinek meg vallása az ilyen hülyeségeket ír
lajospapa
Drága Kárpát- medencei Családszervezetek... akármije! A kép nem családról szól, hanem egészen másról. Legalább egy kis örömet sugároz az arcuk ebben az ünnepváró hangulatban, melyet nem akart a HVG hajléktalanok, éhes gyermekek, ételosztások fotóival elrontani. Inkább értékeljék a szép igyekezetet!
simmering73
Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége. Jöjjön rátok a szaporafosás, ha ilyen hülyék vagytok.
Desischado
Elveszik a gyerekektől a közétkeztetést a szünidőre.
A fidesz banda megszavazta!!! Meg van a vasárnapi bezárás, ami miatt ezerek kerülnek az utcára. Elveszik a segélyeket és sok mást is. Ez a banda akkor miért nem ajvékolt?! És nem értik a képet? Igaz, ahhoz ész is kéne!
Dr. Felipe
Hát eljött végre vidanav mária országa. Körülötte az első vonalban "harcolók", a szamarat meg nevezzük kupak lalinak.
Szimba
Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége- A Szövetség székhelye: 1056 Budapest, Március 15. tér 8. Nincs mit mondani.
Mindzsi
@Szimba: húwazze, az az V. kerületi zsinagóga címe...
bakegya
@Fradigege: úgy,ahogy vicctorunk a 14-es önk.választás idején előadta magát és fogadott családtagjainak érdekszövetségi teóriáját a Bp.II.kerület Cinege utca illetékes szavazó helyiségében-a tőle telhető szokásos röktönzött szónoklattal,személyes dicsőséggel.Videó is készült,de én most nem érek rá hogy kikotorjam,meg minek is,biztos emlékszik mindenki hogyan vonult be oda "magára szaavazni" a félzártan tartalékos,meglehetősen topisba öltöztetett jó szolgálójával.
Az összesen sok gyerekének már külön családi fészket teremtett-abból a rendszerváltó munkával szerzett jövedelméből ő is gondolom mint lézer a külön családi életre keltett tizenévesnek-mert így lőn a magyar nemzeti családmodell-már csakkk másolni volna jó-
leszúrt rittberger
Nyomorult szarházi keresztyén ájtatoskodók...

Amikor azok a címlapon szereplők politikusok járatják le az országot, akkor nem ugráltok?
Szimba
@Mindzsi: húwazze, én nem tudtam. De te igen!
Mindzsi
@bakegya: bocsáss meg, de a Cinege utca a XII. kerületben van
Béla király útról tudsz csak behajtani,mert egyirányú a Kútvölgyi felé
A többi stimmel :)
Mindzsi
@bakegya: + 1 apróság, utána már igérem többet nem genyózom
az utcában biztos nem volt fülkézés, mert a kérdéses térség a 9. sz. szavazókörzethez tartozik és az ott lakók a György Aladár utcai általános iskolában voksoltak
az a klinkertéglás ház - Juliéktól balra a harmadik...:)
bakegya
@Mindzsi: hát hiába,nekem már ott mindenemet elállamosítottak MINTEGY 150 ÉVRE VISSZAMENŐLEG-így aztán én a mai napig is térképpel a kezemben tévedek el nem csakkk azon a környéken----DDD
Ami a lényeg nálam és bizonyára fogyatékosságom is,a szövegre vagyok csakkk képes koncentrálni KELLŐ GYAKORISÁGGAL és nem arra milyen köpönyeget terít magára éppen a kedves vezír és hordaléka.
Mindzsi
Kedves @bakegya: kérlek szarjál rá az egészre
Orbán is azt teszi, csak ő nem idegeskedik miattunk :)
Egyforma ez mind...
bakegya
@Mindzsi: @Mindzsi: amúgy igazad van-most ugrott be-a György A. utcai iskolában szavaztak.
Mindzsi
@bakegya: tképpen nem is az a lényeg h hol, hanem hogy sajnos kire :)
ennek issza a levét lassan 9 millió ember
Mint mondtam: a krach akkor fog beütni, mikor rájönnek a devizások h kegyetlenül át lettek b@szva, mert a bankok egy fillért sem fognak engedni és a forintosítás óta a szerződések érvényesek...
szaboria1
Megszólaltak az álszentek akik szintén az adózók pénzéből ugrálnak.
bakegya
@Mindzsi: így van, azoknak egy része is egy potenciális csoport lehet-a fltételes mód nem az én stílusom,de tekintettel a tapasztalataimra itt használni kényszerülök-a technológiája látensen korlátok közé szorítani mondhatni mindeneszközt amivel a potenciális mozgásteret szükítheti a militális agyával-világos-a játszmq folytatódik...
kukac50
A képen szereplő személyeket száműzném valami messzi lakatlan szigetre,egy öltözet ruhába kaja nélkül gyalogosan.
EGO
Hellóóóóóóóóóóóó! Ez nem a Magyar Ifjúság 1984-es száma! Ez egy gazdasági lap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.