Pénteken még sok napsütésre számíthatunk, de a hétvége első napjától már országosan havazhat.

Pénteken sok napsütésre számíthatunk, de keleten, északkeleten és nyugaton lehetnek felhősebb körzetek. Kezdetben délen kisebb havazás, majd napközben elszórtan egy-egy hózápor kialakulhat. Erős, helyenként viharos lehet az északnyugati szél. Hajnalban -4 és +3°C, nappal 2 és 7°C között alakul a hőmérséklet – olvasható az Idokep.hu előrejelzésében.

Szombaton a középső tájakon naposabb, máshol felhősebb idő ígérkezik. Hószállingózás, egy-egy hózápor a felhősebb tájakon előfordulhat. Nyugaton délkeletire fordul a szél és megélénkül. Nappal is fagypont körül alakul a hőmérséklet. Este nyugat felől havazás érkezhet.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Kívánom, hogy a várható nagy hidegben, Isten óvja a megfagyástól a hajléktalanokat és a fűtetlen lakásban nyomorgókat !
KERKA
@Január: 17.33 Én mellőzöm a Karácsonyi rokonlátogatásokat. Ha valakit érdekel, hogy hogyan vagyok, hívjon fel telefonon bármikor, vagy jöjjön el hozzám és kérdezze meg. A karácsony nekem olyan, hogy hazajönnek a gyerekeim és velük akarok beszélgetni, forralt bort iszogatni, zenét hallgatni. Őszinte leszek, kifejezetten teher, ha ilyenkor kellene állandóan kiszolgálnom, és konyharabszolga legyek.:))
Január
@KERKA: Tudod, nálunk a családi kapcsolatok ápolásához a "terhes" dolgok is hozzátartoznak, és nem számít, hogy karácsony vagy esetleg hétköznap van.
KERKA
@Január: gratulálok, bizonyára nagyon kedves, szeretetre méltó házaspár vagytok.
KERKA
@Január: ja, azt elfelejtettem hozzáírni, hogy a nővéremet és a sógornőmet naponta láthatom,mert 1 utcában lakunk, az unokámat viszont csak a nyári-őszi-téli-tavaszi szünetben, mert egymástól messze lakunk. És nekem ez a pár nap, amit együtt töltünk, nagyon fontos:)) azért a mobilozás és a fészbukozás nem ugyanaz, mint amikor velem alszik el, és jókat nevetgélünk elalvás előtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.