Szájer József fideszes EP-képviselő az ATV-ben bírálta Kövér Lászlót, amiért az kitiltotta az Országgyűlés ülésterméből az Szájer beszólt Kövérnek az uniós zászló kitiltása miatt zászlaját.

Ezt a képviselő az ATV Szabad szemmel című műsorának pénteki felvételén mondta. A műsort vasárnap 19.15-kor láthatják az ATV-n.

Szájer József Mészáros Antóniának az uniós zászló ülésteremből történt kitiltásáról feltett kérdésére azt válaszolta, hogy szerinte az Európai Unió óriási lehetőség Magyarország számára. „A házelnök úr nyilván alaposan megfontolta a döntését, de ez nekem nem különösebben tetszik” – kommentálta Kövér László döntését a Fidesz EP-képviselője.

Arra a kérdésre, hogy egyetért-e Kövérrel kijelentésével, amely szerint adott esetben a jövőben valamikor „lassan,óvatosan” ki kellene hátrálnia az Európai Unióból, Szájer azt válaszolta, hogy elkötelezett európainak tartja magát.

Szájer szerint ha a 2008-as világgazdasági válság nem az Európai Unió tagjaként ér minket, Magyarországot padlóra küldte volna a válság. „Európa védett meg minket a válság jó néhány súlyos következményétől" – mondta a politikus.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ez egyszer igazat beszélt !
"Szájer szerint ha a 2008-as világgazdasági válság nem az Európai Unió tagjaként ér minket, Magyarországot padlóra küldte volna a válság. „Európa védett meg minket a válság jó néhány súlyos következményétől" – mondta a politikus. "
Csak a narancsködös szemüvegesek nem látják a valóságot, vagy nem is akarják
mert a kedves vezető kijelentette, nem leszünk gyarmat !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Papuska1
@keresztapa: Amit leír, az így van leírva a jelképről. Amit én mondok, az az, hogy a kör és csillagok meséje utólag született. A régi, klasszikusan keresztény-konzervatív unióban a jelkép alkotó által adott magyarázata is megállt. Most forognak a sírban azok, akik az unió eszméjét kitalálták, és az uniót elkezdték felépíteni, akkor egy teljesen más ideológiára. Azt hiszem az alap dolgokban nem áll messze a véleményünk.
simmering73
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
verőce21
@simmering73: (18:29) Mert az, hogy te meg emeletes-, attól jobban érzed magad?
keresztapa
@Papuska1: A véleményünk azonos, nincs meg nem értett vélelmünk. Az utólagos belemagyarázások, a változás körülményeinek köszönhető. A tegeződés ezen a fórumon közkívánalom. Most vettem észre a magázásos megszólítást. Elnézést kérek, de a tegeződés híve vagyok persze egymás iránti tisztelettel.
Papuska1
@keresztapa: Köszönöm, és egyetértek. Híve vagyok a konstruktív vitáknak, megbeszéléseknek, mert ezek visznek előre dolgokat. Még nagyon távoli értékrendű emberek is találhatnak közös pontokat. Persze úgy tűnik, közöttünk nem erről van szó. Köszönöm a tegeződést, számomra teljesen elfogadott, és többnyire megtisztelő is. A néhány szélsőséges, gyalázkodó, gyűlölködő egyébként is gondolkodás nélkül letegezi az embert. Talán lehet, hogy így adják ki a feszültségüket. Ha ezzel segítettek magukon, lelkük legyen rajta! Köszönöm a beszélgetést!
keresztapa
@Papuska1: A néhány szélsőséges, gyalázkodó személy nagyon úgy van amint írod, hogy gondolkozás nélkül, forrást enged indulatának, obszcén szavak kíséretével gyalázza a vele nem egyet értőt. Kiadván magából a feszültséget, elnézést kér, és magyarázkodik. Ezeket valahogy, valahol meglehet érteni, pillanati, vagy rég elfojtott természetes emberi igazságérzetét sérti, csak a kifejezésnél használt szavakat nem tudja hirtelen más szavakkal helyettesíteni.
Az okát ott látom, hogy az ügyeskedők, a spekulánsok, politikusok holdudvarának gazdagodása, a köz rovására jelen van e társadalmi rétegben.
Napjainkban azonban olyan méreteket öltött, hogy a pénz, a javak birtoklása és élvezetek keresése mindennél, magánál a létnél is fontosabb érték helyzetébe került. Pedig az élet csak ott nyer teherbíró és teljesítő mélységeket, ahol az egyéni létben, a társas kapcsolatokban és a környezettel
való kapcsolatban a szellemi értékek elsősége érvénesül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.