A Facebook poszt itt olvasható, de közöljük itt is szó szerint:

Mennyiért hagynám abba az 5. kerületi korrupciós ügyek feltárását?

Miután ez a kérdés jutott el hozzám, elgondolkodtam. Mit kérjek?

Kérjem vissza az ellopott értékeket, hogy visszaadjam a kerületnek?

Vagy ne legyek ilyen földhöz ragadt, és vigyek bele filozófiát, miszerint mindenki annyit ér, amennyije van? Az is sokba lenne. :)

Tényleg nem világos még mindig számukra, hogy nem pénztárosnak, hanem politikusnak álltam?

Kedves kérdező!

Mivel a rendszeretek felülről irányított, ezért nagyon olcsón meg oldható. Lemond Szentgyörgyvölgyi Péter a polgármesterségről, Polt Péter szépen megindítja a szükséges eljárásokat, Rogán Antal pedig lemond mentelmi jogáról. Ez csupán 3-4 telefon, maximum száz forint egy kívülállónak is. Gondolom ti azonos telefonos flottában vagytok, így ingyen is megúszhatjátok.

Eltüntetitek a közvagyont, semmibe veszitek Belváros-Lipótváros lakóit, átvertétek a választóitokat, magyarázattal nem szolgáltok, csak hazudtok és fenyegetőztök.

Ennek ez az ára.

És azt se mondhatjátok, hogy nem lehet velem üzletelni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Juhász Péter! remélem lesz erőd végigcsinálni amit elkezdtél!!!De azért vigyázz! mert ezek már egy Juhászt elintéztek!!!Kerüld az osztrák nyugdíjasok által vezetett merciket!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Arra kérlek nagyon vigyázz kivel mikor hol állsz szóba, hova mégy vele, nagyon rosszul jönne ki ha megint előkerülne az ,,osztrák nyugdíjas a Mercivel,,...
Várom hogy végig vidd amit elkezdtél hiszen mindig kell valakinek elől menni szemben az orkánerejű széllel, szemben a kishitűséggel, a rosszindulattal, a gonoszsággal, már csak azért is szurkolok neked mert abban a kerületben születtem, ott nőttem fel, és látom hogy ez a tolvajbanda mivé tette...
dr. prédikátor
Juhász Péter! remélem lesz erőd végigcsinálni amit elkezdtél!!!De azért vigyázz! mert ezek már egy Juhászt elintéztek!!!Kerüld az osztrák nyugdíjasok által vezetett merciket!!!
vonotok
Juhász Péter! Kíván, hogy mindig egyenes maradjon a gerinced, és maradj tiszta, becsületes.
volvós
Remélem, hogy ezt a " megvesztegetést " bizonyítani tudja,
aztán hadd szóljon a petárda !!! Polt Pétern ek nem lesz más választása,
ez nem csak az V.kerület botránya !!! Rogán pedig bünhödjön !!!
Sok sikert Juhász Péter !!!
jancsipapa
@volvós: Még ha bebizonyosodna ,hogy tényleg így történt ,akkor sem történne semmi. Legfeljebb azt mondanák ,hogy vicceltek .Ez Poltnak tökéletesen elég lenne...
volvós
@jancsipapa: Ha elég a bizonyíték, akkor Polt nem tehet mást !!!
Ha most leirhatnám Polt-ról a véleményem, este már
jönne a lefüggönyzött nagy fekete autó...:-(((
keresztapa
Mivel pénzt ajánlottak a hallgatásért, hogy ne folytassa az 5. kerületi korrupciós ügyet, nem tudok olyan politikust, aki ellentudjon állni a pénz csábításának, legfeljebb keveset ígértek. Van az a pénz amiért a tisztesség, becsület felcserélhetővé válik, ez alól egyetlen politikus sem kivétel. Csak feltételezhetően, hogy a felső hátár hol húzható meg. Ezt kóstolgatja Juhász.
wagabund
Ez a becsület bajnoka se viszi sokra... mint mond majd a csontsovány nejének, amikor az megkérdezi, mikor fogunk már húst is enni, nem csak üres kenyeret?
-anyukám! a becsület mindenek előtt! jobb egyenes gerinccel éhezni, mint térdelve jóllakni...

-apukám! te reménytelen vagy... szarok a gerincedre, fogadd már el azt a rohatt tíz millát, mert a gyerek is nagyon éhes... ráadásul ott a sok számla is...te meg hősködsz...
Jézus már egyszer megváltotta az emberiséget.. neked már nem kell...
m.macskosz
@surdillo: Van egy kis mentális gondja, --tudniillik fideszes--,
ezért a kondaszellem miatt muszáj volt felháborodnia.
m.macskosz
@surdillo: Hopp, lehet, hogy ezt most marhára benéztem...
human
@volvós: Nem hinném, hogy van rá bizonyíték. De még ha lenne is, még azt is ki lehet magyarázni. Volt már ilyen. Azt mondták, hogy egy párttársuk magán akciójáról volt szó, akitől elhatárolódik a párt. Aztán, hogy ne legyen botrány lemondatják a képviselőt és pár hónap múlva már egy fidesz által kreált közműcég vezérigazgatója vagy tanácsadója lesz jó pénzért.
Desischado
Én is féltem Juhászt, de bízom abban, hogy nem mernek neki ártani. Volt már egy-két gyanús haláleset, ha most történne valami, az isten sem mosná le róluk a bünvádat! És remélem, Juhásznak van bizonyítéka! Az jelzésértékű, hogy jófelé kapisgálhat, ha pénzt ajánlottak neki hogyha leáll! Hajrá, Juhász Péter! Végre egy becsületes ember!
papa.49
@Desischado: Bizony jó ha vigyázz a srác, mert a kormánypárti segédcsapatok semmitől nem riadnak vissza, látható volt a Váradi András esetében is...
Vizual
nem szerettem a Juhász Pétert. De már úgy látom Karácsony Gergely lépése után, hogy csak egy örült maradt a placcon. Esélye ? Karácsonynál talán volt az a pénz ...?
coyote3
Egyre jobban csípem ezt a Juhász Petit! :)
mate03
@Desischado: Lehet bár milyen bizonyíték! Polt leszarja,majd lesz bizonyíték, hogy Juhász rágalmazott! Ebben az országban, még a biztos sem tuti!
Desischado
@mate03: Ez sajnos, kétségtelenül igaz, de én abban reménykedem, hogy előbb utóbb rájuk borul. és betemeti őket a sz@rkupac!
keresztapa
Ismerettel kellene rendelkeznie a maffia szerteágazó összefonódásáról, Lázár csoport terület lefedéséről? Rogán mozgásköreinek biztonságérzetének okairól?
Pintér- Polt, testvér tevékenységének biztosításának okairól?
volvós
@keresztapa: Baromarcú !! Drukkolj csak a maffiának !!!
Te is közéjük tartozol !!!
mate03
@volvós: Olvasd el még egyszer hogy mit írt! Szerintem szövegértelmezési problémáid vannak!
volvós
@mate03: Mégegyszer átolvastam, tartom a véleményem !!!
karma1
@volvós: Draga Baratom, azt hiszem, ezt most egy picit elertetted: @keresztapa arra utalt - mar az en es @mate03 olvasataban - , hogy marha jo lenne tudni, hogy mik azok a titkok, amiket a lazar-fele bagazs tud es persze elhallgat, es amihez a s@ggnyalo polt-pinter duo alabazseval...

Ha tudhatnank, hogy miket es miert titkositottak, milyen fontos adatokat hallgattak/hallgatnak el, annak fenyeben lehetne jol v@lagbarugni az egesz Alkotmanybirosagnak csufolt cirkuszt (alkotmanyunk sincs, akkor hogyan lehet birosagunk ilyen nev alatt?).

Sajnos, poltnak a kezeben sokkal nagyobb hatalom van a kezeben, mint barkinek, mert o lenne hivatott betolteni a hivatalaval egyutt a fekek es ellensulyok rendszeret, de egyenlore nem csinal semmit sem, csak orban akaratabol visszadob BARMIT es MINDENT ami a vezirnek nem tetszik, igy hiaba lenne ellenzeki szo, ellenvetes, - mar a beadvany is elhal, mire polthoz jutna...

Ezert mondom azt, hogy itt mar csak az segitene, ha az egesz bandat valaki a levegobe repitene, kulonben egymast fedezik a rengeteg loveert, elvtelenul , csak a haracsra figyelve...
karma1
Ahogy elnezem, a sajto es a mediak megprobaljak elbagatellizalni Juhaszt is, meg Horvath Andrast is, a Nepszava eleg pocsek iromanyt adott ki a Kerekasztal megalakulasarol...
Ha pedig egyszer igy ellehetetlenitik, nevetsegesse teszik ezeket a joszandeku embereket, akkor itt a kerekasztal hulyere okoskodhatja magat, egy tapodtat sem fog eloremenni, mert jon majd a teljesen fideSS-kezben levo media es letarolja oket.
karma1
@volvós: Ja Dragam, ezt megteheted,...:o))) (De en ebben az egy esetben ugy latom, hogy nem nagyon volt min... Nem baj...:o))))
volvós
@karma1: 12:13
Tudod, kedves, az 5 ujjunk sem egyforma ( baromi ronda lenne)
de vannak itt olyan elfogult fanok, akik csak trollkodnak
mindegy, hogy miröl van szó, a sajátjukat védik körömszakadtáig
és ez sokszror emberi butaságról árulkodik ! Volt, amikor
valamelyik fideszes kommentelövel egyetértettem, de az ilyen
keresztapákkal sajnos, vitáznom KELL !!
Megmagyarázta, hogy a szálloda az " szálóda "...
Te meg lassan menj alukálni, mert korán lesz reggel :-)))
Pussssssssszantás
karma1
@volvós: Ha tudnad, milyen almos vagyok, mar reg elkuldtel volna...:o)) Nem akarlak piszkalni, de ma itt 28 fok meleg volt, (amit kb. 40-nek erzel a paratartalom miatt!), szoval minden energiam ki van szivva...:o(((

Legyen szep napod, es ne legyen tul hideg arrafele...:o))) Puszka,...:o))
volvós
@karma1: Ha vigasztal, itt csak 22 fok meleg van, és 7 ágra süt a nap...
De tegnap még melegebb volt...nekem nem szivta ki semmi az energiámat :-))))
Joccakát !!!
Desischado
@keresztapa: Ebben most neked is igazad van, de ki tudja, mi van a tarsolyában? Nem kérdő mondatban kellene ezt írni. Annyi biztos, hogy nyilván vannak információi és bizonyítékai, különben nem állna ki ilyen határozottan!
kukac50
Addig ember az ember ameddig a becsületét nem adja el,még akkor sem ha utána jobb körülmények között élhetne,mert akinek van lelkiismerete az nem a maffia kormányt támogatja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.