Fenyegették a családját, ezért külföldre költöztette őket Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. Ő maga otthagyta lakását, és egy szállodába költözött – írja a Hír24.

Barátai tolmácsolták neki, de e-mailben is kapott fenyegetéseket, ezért döntött családja elköltöztetése mellett, saját magát pedig testőrökkel védeti és már egy szállodában él. A Business Week cikke szerint Gerkens úgy nyilatkozott: "Ez nem Oroszország, vagy Mexikó. De jobb félni, mint megijedni".

A cikk megemlíti, hogy a reklámadó a legjobban a Fidesz által ellenzékinek tartott RTL Klubot sújtja. Az új adófajta a csatorna ilyen célú bevételeinek 90 százalékát érinti, holott az RTL csupán a piac 15 százalékát birtokolja. Az újság szerint ha továbbra is marad a reklámadó, a kereskedelmi televíziónak nem lesz nyeresége.

Az RTL és Dirk Gerkens esete mellett az angol nyelvű újság bemutatja, miként lett országa és Európa erős embere Orbán Viktor. Felidézi a civilek ellen indított támadást és az Ökotárs Alapítvány vegzálását, illetve megtalálhatók a cikkben a felcsúti stadion építése körüli furcsaságok. A cikk a korrupciós botrányok miatt az Egyesült Államokból kitiltott személyek esetének megemlítésével zárul.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Öregbítjük hírünket a nagyvilágban...:(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@rugacs: Ugyan már. Mivel látnád te tisztábban, mint én, hogy mi folyik itt az országban.
hetöndöe
@human: Most ezt komolyan nem tudtad,hogy a Fidesz tele van tisztán látó múlt-jelen és jövőkutatóval?:-)))
Ők hordozzák a bölcsek kövét Viktorral karöltve a Parlament és a Hősök-tere között naponta.A rengeteg munka mellett még arra is van idejük,hogy itt osszák az észt a tudatlanoknak.Mert ők kioktatják Európát,az Usát,hogy hogyan is kő az igazi demokráciát építeni,na meg főleg a jólétet.Ők mindenhez értenek,hiszen elődeik is értettek,a tagkönyvesek,akik 1990-ben nyomtalanul eltüntek de szellemük még ma is él.:-)))
rugacs
@human: Az a baj, hogy még csak nem is ezt mondtam! Hanem azt, hogy te úgy magyarázod a kormány munkáját (amivel természetesen nem értesz egyet), ahogy akarod és ahogyan neked tetszik.
Bár igazság csak egy van (amit lehet, hogy senki sem ismer), de nézőpont akár több millió.
Láttam régebben egy filmet, ami pontosan a nézőpontok másságáról szól, címe: 11:14
Nem biztos, hogy én tisztábban látok, de biztos, hogy más szemszögből. Mindenesetre teljességre törekszem, nem érem be azzal, hogy csak a mát elemezzem.
Nem használok szemellenzőt. Nem csak a magamfajták véleményére vagyok kíváncsi, hanem a tietekre is. És az övére is:

internetfigyelo.wordpress.com/2010/02/06/husz-evnyi-rablas-rovid-tortenete-avagy-magyarorszag-kifosztasa/
rugacs
@craven: Én elvagyok itt, te undorkodsz! A Holdat azért ajánlottam, mert az még (talán) szűz terület, nem mocskolta be a politika.
Ott még a hülye szemellenződ sem tűnne fel...
" Talán trafikot kaptál,vagy mivan veled?"
És te mit zúgolódsz? Már felélted a 100 milliós végkielégítésed?
rugacs
@hetöndöe: El nem tudom képzelni, te honnan ismered ilyen jól a Fideszt, talán közéjük tartozol, vagy tartoztál, csak kivágtak onnan?
Én nem tudom, hogy kikkel van tele, mert sosem voltam közöttük. S mivel sosem voltam semmilyen párt tagja (a kisz-ből 1980-ban léptem ki), és a barátaim többségét még a rendszerváltás előtti időkben szereztem, amikor még nem politizált senki sem, így manapság legalább annyi ismerősöm van a balosok között, mint a jobbosoknál.
Csak a barátságokat ilyen marhaság, mint a politika, nem rontja el! Legalábbis többnyire, mert a barátok tiszteletben tartják a másik véleményét!
Persze vannak itt is, ott is fanatikusok, de ezek, ha nem ismerik a toleranciát, már nem barátok.
Tőled (tőletek) elnézem a tolerancia hiányát, mert sosem voltunk és sosem leszünk barátok.
Azt csak sajnálni tudom, hogy katona létedre szemellenzőt viselsz és ilyen alpári a stílusod!!
hetöndöe
@rugacs: Hol láttál te itt alpári stílust tőlem?A szemellenzőről csak annyit,volt olyan katona kollégám,aki ezelőtt 30 éve még szorgalmasan nyálazta a pártbélyeget a századnál és agitálta a delikvenseket.Akkoriban azt sem tudta,kik is azok a székelyek és hogy hangzik a himnuszuk,mostanság azonban teli torokkal ordítja,ha kell,ha nem.Sőt lehazaárulóz mindenkit aki nem énekel vele,mert úri kedve éppen azt tartja a legfontosabbnak.Nagyon tévedsz abban is,hogy nincsenek jobboldali barátaim,ugyanis vannak,sőt köztük is értelmes emberek,akikkel normálisan el lehet beszélgetni.Te nem tartozol közéjük,az zicher és nem is fogsz soha.Azt csak mellékesen jegyzem meg,hogy sokat változott a "szemellenzőjük" azoknak,akik már megkostólták a nyugat-európai demokráciát közelebbről,sok Orbán fan azóta maximum csak kiröhögi ezt a félkegyelműt.
A fideszt meg annyira ismerem ,amennyit mutat magából de az lesújtó,ugyanis tele van köpönyegforgató,harácsoló gazemberekkel,akiknek csupán a hatalom és a pénz számít.A hazaszeretet és a becsület náluk csupán egy verbálisan épített máz egy határ ürüléken.
Remélem ,nem voltam túl alpári és megfelel kényes izlésednek.
UI:A halálraítéltet sem kell megköpködni,elég csupán kivégezni szép csendben ,azt meg szép stílusban is lehet.Csak ugye a szemébe ne kelljen belenézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.