A népszerűségvesztéstől megriadt Fidesz-KDNP kormány állítólag már nemzetközi szinten próbál egyezkedni az RTL-lel. A 444-hez eljutott információk szerint Lázár János titkos tárgyalásokat folytat az anyacég vezetővel a hirtelen szabadságharcossá változott RTL Klub megszelidítésére.

A lap szerint a miniszterelnökséget vezető miniszter a német RTL Group térségért felelős alelnökével és vezérigazgatójával egyeztetett külföldön valamint itthon, és úgy tűnik, napokon belül – akár már kedden – megállapodhatnak a felek egymással.

A kormány és az RTL alkuja abból állna, hogy ha a jövőben kevesebbet foglalkozik a csatorna politikai hírekkel, akkor a kormány drasztikusan lecsökkenti a fizetendő reklámadó mértékét. A további feltételek közé tartozna még a mostani magyarországi vezérigazgató, Dirk Gerkens menesztése.

Gerkens egyébként legutóbb arról beszélt, hogy fenyegetések hatására külföldre menekítette családját, ő maga pedig szállodába költözött.

124 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Azért én nagyon remélem, hogy ebből nem fácánlézer jön ki jól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
Kiinduló pont. Az igazság sohasem fél a hazugságtól, mert az igazság tudja, hogy ha mindkettőt megismerheti az ember, akkor eltudja dönteni, hogy a kettő közülmelyik az igazság és melyik a hazugság. Ezt a hazugság is tudja. Éppen ezért a hazugság mindég fél az igazságtól, és mindég elakarja titkolni az igazságot. A hazugság csak és kizárólag akkor életképes, ha az igazságot, mellette nem ismerheti meg az ember. Ez az oka annak, hogy a hazugság mindig be akarja tiltani az igazságot, ugyanakkor az igazság sohasem akarja betiltani a hazugságot. Mert az igazság a hazugság mellett is igazság marad. Ha valaki beakar tiltani valamit, az mindég a hazugság védelmébe történik.
Pld.Holokauszt tagadása sittet érhet a jelenlegi törvények szerint, akkor a nem elhívése minek minősülhet? Hisz nem tagadom, csak nem hiszem el. Az igazság szolgálatatás, a törvényhozás miért nem az adott időben hozta meg a tagadásos törvényét akkor és nem utána.? Vagy akkor az igazságot kellet volna a hazugság mellé megismertetni az emberekkel!
karma1
@keresztapa: Valoban igaz! @keresztapa: Eleg, ha az RTL NEM mondja el az igazsagot annak a hazugsagnak az eltakarasara, amit orbanek 24/7 nyomatnak a mediaban!

Mert ha minden egybites agyu csak a hazugsagot hallja, akkor elobb-utobb agymosasi szinten azt fogja elfogadni igazsagnak...:o(((
havasigyopár
Nem lehet, hogy az történt, hogy a vezérigazgató azt mondta, hogy még több politikai műsort fog készíteni?
keresztapa
@karma1: Igen pont erre gondoltam én is. ATV Kálmán Olga műsorát nézve, átkapcsolva a Hír TV-re- , de a kurucz. info, olvasása pörgeti az ember igazságérzetét, A 168 órát értelmezve mebgálapitható
keresztapa
@karma1: Miközben Európa tönkre teszi gazdaságát, a gazdasági embargó Amerika kezdeményezésre,az EU szerencsétlen gazdasági vezetői nem veszik észre, hogy Amerika meg növeli exportját épen az oroszokhoz, amivel hatalmas nyereséget tud biztosítani a jenkiknek, az EU meg szopizza a veszteséget. Merkel mintha észlelné, eme fura helyzetet, és ellen súlyként jelezte, hogy hajlandó az EU és az Orosz vezetésű EURÁZSIAI GAZDASÁGI UNIÓ érdekeinek egyeztetésére, kiegyensúlyozására.
keresztapa
Az RTL- meg bujkáljon az gazdasági érdeke mögé, és ne adjon igazságos szónoklatokat, tetetve magát a kormány korrupció ellenesség bajnokává. Hiteltelenné vált mivel az adózás kivitelezésekor lett Kormány kritikussá.
Továbbra is éljen a reklámoknak, ne borzolja az emberek idegeit álságos kritikáival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.